tudom csak részben tartozik ide a hozzászólásom,de volna egy eladó maszk nélküli predator modell,a palisades cég dobta piacra,lényegében egy mellszobor a filmből és el szeretném adni,ha valakit érdekel írjon a butchpapa@freemail.hu ra,plusz csatolok egy linket ahol megtekinthető.
Írtam neked a hajós topicba. Szerintem jobban jársz ezzel, mint gösszekendácsolni valamit. Ha a barkácsolás az elsődleges cél, akkor építs, próbálkozz, akkor vágj bele. Ha hajózni akarsz, akkor belinkelted a megoldást.
És nem hiszem, hogy ne érné meg jobban, mint a playmobil... :))
ELADÓ Teljesen Új Airbrush Double Action dekor festék szórópisztoly!
- Fémből készült, kívül/belül krómozott felület
- 2 darab dőlésszög állítható festéktartály 7+10 milliliter
- 0.3mm dűzniméret
- Double Action: Állítható levegő, és festék keverékarány
- Festéktartályt záró kupakok
- 0.5-1.8 bar levegőigény
- Terítési szélesség: 1,1mm-től 4,5cm-ig
- Dobozban 2 tartállyal, és dűzni kulccsal
Ezt a kiváló festék szórópisztolyt olyan felhasználóknak javaslom elsősorban, akiknek fontos a vékony vonalak húzása, a minimális rétegvastagság, de fényes festékek, és lakkok fújásra egyaránt használható pisztolyt keres! Továbbá azok fogják maximálisan örömüket lelni a készülékben, akik hosszabb időn keresztül dolgoznak nagyobb felületen, hisz a pisztoly ravaszának elhelyezkedése jóval kényelmesebb, biztosabb fogást eredményez, mint a társainál megfigyelhető felső szabályozó. Dűznivastagságának köszönhetően elegendő festéket tudunk a felületre juttatni ahhoz, hogy annak felülete szépen összefollyon, és így maximálisan fényes felületet kapjunk!
A pisztoly ravaszának megnyomásával először a levegőt indítjuk, majd a festéket indítjuk, illetve annak mennyiségét állítjuk.
Sűrített levegős tartályról, és nyomásszabályozóval ellátott kompresszorról egyaránt működtethető, de mivel a pisztolyon nem lehet a levegőnyomást szabályozni, a palackos megoldás esetén számolnunk kell a palackból kiáramló gáz esetleges nyomásingadozásával.
Egy gyűjtemény nagy része eladó lett, ha valakit érdekel, nézzen rá a http://kep.tar.hu/nhrallye/50419800#2 linkre, ott részletesen megtalál minden autót, amit kínálok. Árban általában dobozár környékén vannak a kocsik így készen...
Én kis naiv úgy gondoltam hogy ebbe építenék vezérlést + tőkesúlyt kellene rátenni gondolom (mert bár úszik a vízen, azért egy szél biztos beborítja...)
Megmondom őszintén nem csináltam még hasonlót sem (ez benne a kihívás) és nem szeretnék mondjuk úgy lyukat fúrni a propeller tengelyének hogy ott befolyik a víz...
Tehát első közelítésben milyen problémáim adódhatnak?
A legrosszabb verziókat vezessétek elő légyszíves, hogy azután ne lepődjek meg.
Az első terv úgy néz ki (fejben) hogy egy már meglévő modellt (kétmotoros, 50m hatótáv, 7000 Ft, itthon könnyen beszerezhető) berhelek szét és a "belsejét" beszerelem a hajótestbe.
Félek ez nem ilyen egyszerű.
Várom a tanácsokat, vagy ahogy nálunk mondják: "köpködjétek meg" az elgondolást.
Sziasztok! Promodell: 1999/04,2003/05,2004/01 2. különszám Haditechnika: 1994/02,1995/02,2000/03,2001/01,2002/01,2002/02,2006/04 számai ill. egy vaskos orosz nyelvű, rengeteg rajzzal illusztrált alkatrészkatalógus az ATSZ-59 lánctalpas vontatóról - jó magyar forintra vagy hasznos holmira /pl. makett/ cserélhető! Érdeklődni, ajánlatot tenni a mélcímemen.
szuksegem lenne miniatur rez (vagy barmilyen sarga szinu otvozetbol keszult) fogaskerekekre, tengely, csapagyozas nelkul (tehat csak maga a test), megpedig nem a "teli" fajtabol, hanem aminek "kulloi" vannak.2 -3 mm atmerojuek kellenek, minnel vekonyabbak, es nem is keves (tobbszaz darab), ezert lehetoleg nem csillagaszati aron. Fogak szama nem lenyeges. Nem mukodnie kell a dolognak, hanem kepzomuveszeti alkotashoz szukseges. Otlet, hogy hol keressek ilyet?
Sziasztok! Bonhard-Sárhidai-Winkler - A Magyar királyi honvédség fegyverzete ill. egy vaskos orosz nyelvű, rengeteg rajzzal illusztrált alkatrészkatalógus az ATSZ-59 lánctalpas vontatóról - jó magyar forintra vagy hasznos holmira /pl. makett/ cserélhető! Érdeklődni, ajánlatot tenni a mélcímemen. B.U.É.K.