ja. jo lett volna mokazni egy kicsit, de azert nem mindenkepp. tudjuk azert talalnak hibat a rendorok mindannyiunk hazatajan. nameg nekem mostmar nem csak egyedul, hanem vegre harman parancsolnak.:-)
"Most kezdem megérteni, hogy miért van neked az Öreg és az RS-is. Hatalmas feeling!"
Nagyon fasza kis autó mind a kettő ;) De tényleg kettő kell belőle, vagy három :D
"Mindenképpen kéne egy megszervezettebb talit csinálni valami nyugis helyre és jó autókkal, mert amik mostanában mennek az nevetséges. Valami olyat kéne, ahol vannak normális, erős autók."
Benne vagyok. De a szervezésben hagy ne vegyek részt! Szívesen megyek, de mostanában igencsak be van osztva minden másodpercem (enyhén szólva)
"Egy normális meccs volt rs6 vs. s2 avant(??) erősen kársztájlingos kinézettel, magyarul kib.ott undorítóan nézett ki."
Hmm, RS6? Azt azért megnéztem volna, persze nem a hajógyárin... az életveszély!
Amúgy informálódtam a BMW-s srácoktól, és kaptam az infót, hogy jobb lájtosan maradni mostanság pénteken, úgyhogy ezért is döntöttem a hazamenetel mellett ;)
Hát igen! Ahogy Bunker is írta nem volt semmi extra, mindenesetre haverokkal újból jól elvoltunk.
Bunker!
Kösz a kört, nagyon állat az S2. :-D A hangjától egyszerűen teljesen KO vagyok. Még nem ültem 5 henger 20VT-ben. Basszus nagyon ott van. Az tuti, hogy majd egyszer kell egy ilyen autó mászkálni, meg versenycélra is egy ilyen motor!
Schuszi!
Most kezdem megérteni, hogy miért van neked az Öreg és az RS-is. Hatalmas feeling! Mindenképpen kéne egy megszervezettebb talit csinálni valami nyugis helyre és jó autókkal, mert amik mostanában mennek az nevetséges. Valami olyat kéne, ahol vannak normális, erős autók.
Most kerültem a gép elé, hosszú nap volt ez... Terveztük Áronnal, felhívta délelőtt a figyelmem, hogy este race van :) Aztán nem tudtuk összekordinálni a dolgot, mert valami fél 12 körül jött volna egy bátor Subaru-s... az az idő egy családembernek már elég késő :D
Szép az RS lökös is persze, de azt is meg lehet unni egy idő után ;) Rendszámot Szili haverom intézte (övé a 200-as) ha kell szólj, épp jövő hét végén jön Pestre.
Nem örülök, hogy lesz belőle még1 :-P Vácon csinálta a fickó, a sablon az Isti féle lökös, de meg tudja porkésra is csinálni. Elküldtem neked a számát névjegyben!