Köszi! :) Közeben úgy alakult, nem hogy venni, hanem eladni kell majd pár modellemet :( Egy új projektem van, s abba nem férnek bele ezek az apró kisautók, mert nekem egy 1:1-es kell már :)
Véleményeket kérnék egy Nikko Peugeot 307 wrc autóról.
Doboz tartalma: - Peugeot 307 WRC R/C autó 1:14 méretarányban (teljes hossz kb.: 30 cm) - Antenna - Visszapillantó tükrök - Matricakészlet - 1 db csavarhúzó - 1 db kerékkulcs - Frekvencia választó kvarc (27.045 MHZ) - Jobb vagy balkezessé alakítható távirányító 1 db 9V-os alkáli elem a távirányítóhoz - 1 db 9,6 V-os akkumlátor - Hálózati akkumlátor töltő - Összeszerelési útmutató
Termékjellemzők:
- Maximális sebesség: 24 km/h - Cserélhető motor, karosszéria, gumik (opcionális, a csomagban csak egy szett található) - Rugós első és hátsó felfüggesztés - 1:14-es méretarány - Nagy hatótávolság - Differenciált hátsó kerék hajtás
Nagyon kellene nekem most egy 1:18-as BBurago VW New Beetle, talán a legjobb az lenne, ha teljesen hiányos vagy sérült lenne, mivel az enyémnek kitörött a hátsó kereke és a ragasztó sem segített rajta, s kéne "donor" hozzá......Egy újat vagy használtat nem lenne szívem szétszedni, meg az ár is fontos lenne....
Sziasztok! Keresnék 1:43, 1:24 vagy 1:18-as méretarányú hiányos vagy sérült autókat, nem gond, ha hiányzik róluk valami, vagy a festés kopott rajta, lehet bármilyen tipusú autó is, minden érdekel, akinek van hasonló, azzal biztos meg tudunk egyezni...
Ha valakit érdekel, akkor eladásra kínálnék a gyűjteményemből egy Ferrari F430 Challenge-et. (1:18-as.) Az autó helyhiány miatt vitrinben sem volt, eredeti gyári csomagolásban, bontatlan dobozban díszeleg.
Van a szekrényemben egy-két dobozos makett, melyek ugyebár kibontottak, hisz minden vérbeli makettes kíváncsi a doboz tartalmára...de érintetlenek, tehát megvan minden porcikájuk. Anyagi okokból kifolyólag szeretném eladni őket, bár vézik szívem...:(. Ez van. Valószínű ritkaság némelyik...
Próbálok egy-egy képet róluk linkelni/feltölteni:
van még 1:32 -es sorozatból Revell: P-51B Mustang III, A6M5 Zero, JU-87B Stuka, és 1:72-es Academy Avenger(Grumman TBF-1)
Az én tippem a Lurdy házban, illetve az Eurocenterben lévő modellbolt. Amelyik közelebb van hozzád. Ha esetleg nincs is nekik készleten, az biztos, hogy tudnak segíteni ebben a dologban.
Én nem cabrio verziót szeretnék leginkább. És pesten hol láttad? Mostanában? Tatabánya nekem túl messze van, leutazni nem érné meg és az utánvét is elég drága lenne. Érdeklődtem a jaták-makett oldalon, hogy tudnak-e szerezni, de még nem válaszoltak. Ott elég jó árak vannak... Nagyon régóta vadászok ezekre a bogarakra, de komolyan sehol nem láttam eddig. Gondoltam, hogy meg lehet rendelni sok helyen, de mégis más az, hogy az ember a kezébefogja, megnézi és úgy dönt...
Valóban Tatabányai bolt,nincs olyan messze innen,ezért írtam,hogy egyszerű beszerezni.Élőben én Pesten láttam már vagy két modellboltban!Igaz az egyik nem kabrio verzió volt!
Egyszerű? Én eddig élőben sehol nem láttam, egy tatabányai modellboltban lehet megrendelni, szerintem te is onnan tetted be a képet és az árat, igaz? Az ár akkor valószínűleg régi, mert nem nagyon frissítik. Ha nem, akkor el tudnád mondani honnan?