...picit off de beírom ide is amit tegnap Deep Purple topicban már elkövettem:
ma a juróparki médiamárkban azt hittem, hogy álmodok: az 1969-es Concerto for Group And Orchestra DVD!!! 2290!!! Ft-os áron megvásárolható!!! volt :)))
z@kk (c)
Nem vagyok rutinos ebben, de talán a többiek tudnak tanácsot adni. Nem jön rá plusszban semmi, de kivitelnél a határon le kell pecsételtetni a papírt, amit a boltban adnak. Vagy akkor felveszed még az osztrák oldalon a pénzt, vagy legközelebb, ha átmész. (Lehet hogy van magyar cég, aki ilyent itthon intéz, persze pár % jutalékért.) Hogy a magyar vámos figyel-e a magyar oldalról... ezt nem tudom.
Nézem ezt a musik-produktiv boltot.. rákerestem a Jacksonokra.. hát kidobott egy rakással.. de ami a fő vicc.. DK2 Dinky, Hot Rod Flames, incl keménytok.. 555€ 136 ezer forint...
és végig ilyen árak.. asszem a közeljövőben autózok egyet bécs felé.. :)))
Kinti árak? Szerintem Németország olcsóbb.
Én pl. a Digitech RP-300 -at 199 ajróér vettem, ami az itteni árnak kevesebb, mint fele. Igaz akciós volt, de azóta több helyen is láttam. A Tour Reverbemet az ebay-ról nyúltam, 305 eu-ért, de újonnan sem láttam nagyon 500 fölött. Itthon meg 140e alatt.
Nincs bajunk se a tinikkel, se senkivel, csak hülyék voltunk, pont azért a ládáért autóztunk 500 km-t oda-vissza... :-(
Én még most is néha fakezűnek érzem magam... let me be honest... pedig több tini is kijönne belőlem.
hát,az engem nem érdekel,szerintem annyi alapba elmondo pár dolgot hogy ebben Mesa/Celestion hangszóró van,nem ilyen rockdriver szar.
meg ez 120w-os
nagyjából amúgy ugyan az,s?t...
ami a f? különbség hogy itt 120w megy ki,4 omon.
ja meg szerintem ez jobban néz ki,de ez szubjektív dolog.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, support@mail.index.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Mega gratula! Ronda anyagias kérdés: mit nyertél, ha publikus?
Blind: én voltam a musik-produktiv boltjában, Bécs mellet van, hodály nagyságú hangszerbolt, mindennel foglalkoznak, van pár használt motyó is náluk. Sokszor van akció is, épp lecsúsztunk egy jó árú Trace-Elliot basszus hangfalról, amikor beléptünk, megvolt még, nézelődtünk, közben egy osztrák fakezű tini megvette.
Azért szívesen csináénék egy összehasonlító tesztet mondjuk ESP/LTD M302 vs. Jackson DXMG közt.. de senki nem ad ide mindkettőből egyet.. és senkit nem érdekelne a véleményem ;)))
Tegnap volt a Guitarcenter Las Vegas-i bolt dontoje.
Masodik lettem.
A tortenethez csak annyit, hogy a birokon kivul mar joelore gratulalt nekem midenki, hogy megnyertem. Mikor a nyertest felszolitottak meg o is meglepodott.
Szoval nincs ez maskepp mashol sem! :))))
Tényleg.. milyenek a kinti árak?? honnan lehet tájékozódni arról hogy mondjuk hol mi mennyi?? nem találtam osztrák hangszerboltok weboldalai közül egyet sem...
Ez telleg szomoru. En is kulfoldon vettem a gitaromat, egybol rakotottek egy marshall hegyre es egy hangot nem szoltak, hogy meddig probalom a cuccot...Itt meg...
Legjobb ha a saját füledre hagyatkozol. Elektronikát ki tudod sasolni a netről, vagy katalógusokból. Az az igazság, hogy volt a kezemben olyan Squire tele, aminek jobb hangja volt, mint egy jenkinek.