Ha 40 órásra mész,gondolom regisztráltál erre az oldalra. https://kabinetedu.hu/portal/login.seam . befizetted a pénzt,megkezdted a tanulást. Az első tapasztalat,hogy csak abból a 30 szóbeli, és 30 gyakorlati kérdésből kérdeztek szó szerint,ami az oldalon is fent van. Csak szóban kellett vizsgázni,gyakorlati részt is szóban kellett elmondani. Nagyon rendesek voltak,mindenkinek sikerült. Ha valaki nem tudta szó szerint az anyagot,elmondhatta saját szavaival,az volt a fontos,hogy a lényeget tudja,értse. Gyakorlati képzésen nem kellett részt venni,gondolom úgy vannak vele,hogy mindenki ebben dolgozik,dolgozott valamikor. Megtanulod,párszor elolvasod,rákattintasz a jelentkezés gombra,kiválasztod a listából a vizsga időpontját és helyszínét,e-mail-ben visszaigazolják,hogy arra jelentkeztél,ha akarod,felhívod a megyei kamarát vizsgaidőpont egyeztetés miatt,hogy minden stimmeljen (http://szakmaikamara.hu/files/images/Kabinet/kabinetedu/elerhetosegek.pdf) ,odamész egy fél órával a vizsga előtt,szemiggel beregisztrálsz az adminisztrációnál. Más nem is kell. Nálunk két emberenként vizsgáztattak,gyorsan lement az egész,utána névsor szerint kiosztották a tanúsítványokat a vizsgáról. Még egyszer,no para!!!
Sziasztok. Ha valakinek esetleg meglenne a különbözeti vizsga kérdések kidolgozva kérhetném hogy át kűldje erre az email címre.Előre is köszi. breskaj@freemail.hu
Sziasztok! El tudná valaki küldeni a 40 órás vagyonőr kiegészítő képzéshez a kidolgozott vizsgafeladatokat? Köszönöm szépen előre is. robyvarga@gmail.com
Most csináltam meg a 40 órást,szerintem könnyebb volt a 16 órás különbözetinél,és a negyven órás után is csak 5 év múlva kell újra menni a 16-os kiegre.
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem! Nagyon régóta a szakmában dolgozom! Mivel munkahelyet és tartózkodási helyet váltottam így kevésnek bizonyult az OKJ vagyonőri. Mivel szeretnék dolgozni tovább! Elég-e a különbözeti vizsga? Vagy még kell e csinálnom a 40 órást is! Előre is köszönöm a válaszokat!
Én is a 40 órásból vizsgázom a jövő héten,küldöm a linket,amin megvan az összes,a 16 órás is. A 40 óráson a gyakorlatot igazolni kell a cégedtől,ahol dolgozol,vagy a vizsgáztatóhelyen végzed el? Előtte te is egyeztetted a vizsgaidőpontot a kamaráddal?
Én mindezidáig inkább csak kérdeztem-kételkedtem, olvass vissza és győződj meg róla. Baj van annak az embernek a jellemével (és tudásával...) akit már ez is ingerel.
Nekem kimaradt, azt sem tudom, hogy mire jó- viszont veled ellentétben én nem is próbálok úgy tenni, mintha tudnám és nem írok róla hol ezt, hol meg mást. Oszt' most már várjunk szerintem ezzel a 40 órás dologgal , amíg egy még nálunk is okosabb majd rendet vág ebben az ügyben...
És bármilyen infód a 40 órásról,mert most arra kéne mennem? Valaki,bárki tudna mondani a 40 órásról,amit a legtöbben 2013-ban tettek le? Arra kéne készülnöm. Milyen volt? Nehéz volt?
Szerintem te vagy az, aki nem teljesen van tisztában azzal, amit saját maga ír. Az öt évenkénti az nem negyven órás, hanem tizenhat. Hacsak reggel nyolctól kb délután négyig- ötig nem negyven órának számít.
Azért jobban belemélyedhetnél az alant irottakba.Mint azt számtalan helyen olvashattad, 5 évenként különbözeti vizsgát kell tenni mindenkinek(hogy okosodjunk...)