Keresés

Részletes keresés

lviz Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11279

kereskedelmi TV2-n van némi ismerettség. Anno amikor lefoglalták a számítógépemet egy postán rendelt másolt cédé gyanújával (szerzői és szomszédos jogok megsértése --> anyádat BSA) egyből kigyöttek, és benne is voltam a Tényekben. :)) Elég sok baklövést követtek el az eljárás során (nem csak nálam foglaltak egyébként), ami így országos nyilvánosságot kapott, meg is szüntették pikpakk a nyomozást...

Hi!

Neked is?

Anno hozzám hajnalba jöttek házkutatni. Kár,hogy rossz címre, de aztán csak megtaláltak :-) 1.5 év után meg az ügyészség egy muhaha után visszabaszta a "bizonyítékokat",hogy ezzel legyenek szívesek kitörölni, mert másra nem jó...

Akkor ismertem meg igazán a magyar rendőri munkát. Muhahahahahaha

Előzmény: Toto_HU (11270)
telefongyula Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11278

Aha, kosz... logikusan hangzik, majd elmondom a vitapartnernek...

tgy

Előzmény: gvass1 (11275)
gvass1 Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11277

"Szerinted ilyen cikkek INGYEN jelennek meg???"

Mit is írtak.... Keserű Béla a magyar flóbertgyártás úttörője??.... hmmm......
Nem mintha ezzel mondani akarnék valamit is"

Na, kezded kapisgalni....

Vagy szerinted pont eszebe jutott a sajtonak, hogy "van itten gazaremeles, van itten afaemeles elelmiszerre, akkor mink irjunk a szaros flobertekrul?"

Előzmény: Toto_HU (11276)
Toto_HU Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11276
"Szerinted ilyen cikkek INGYEN jelennek meg???"

Mit is írtak.... Keserű Béla a magyar flóbertgyártás úttörője??.... hmmm......
Nem mintha ezzel mondani akarnék valamit is.
Előzmény: gvass1 (11274)
gvass1 Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11275

"Ha valaki talal valahol - pl. munkasor nagypapa hagyatekaban - par doboz valamilyen pukkantani valot, mondjuk .22lr-t, akkor azt atadhatja-e egy engedellyel rendelkezo embertarsanak fegyverboltnak vagy mittomen, vagy jobban teszi, ha elassa a kertje vegeben?"

Hozza se nyuljal, ha iylet talalsz, mert 2-8 ev azonnal. NEM adhatod at senkinek, mert uralmad ala sem kerulhet!!!

Előzmény: telefongyula (11249)
gvass1 Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11274

"Én a bekopizott cikkből azt olvastam ki, hogy a média pont hogy nem ellenséges velünk szemben.
"

VELED szemben? Muhahahaaaaa?

Szerinted ilyen cikkek INGYEN jelennek meg???

Te nem lehecc ennyire naiv!!!!

Muhahaaaaaa.

Előzmény: Toto_HU (11246)
Toto_HU Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11273
"mert az is (CDmásolás/letöltés/f*sztuggya) sok embert érint ennek okán sok embert érdekel... a társadalom túlnyomó többsége azt se tudja, mi a különbség lég/elöltöltös/flóbert/gáz/éles fegyver között, úgy áll hozzá, hogy fujfujj, fegyverrel ölni lehet, nemjó."

Úgy 100-200 ezer eladott flóbertpittol alapján a NB belügy- és a parlament ennyi flóberttartóból csinált bűnözőt. Jaa, mínusz az a 8 ezer aki vállalta a szopatást.
Namost ez már a teljes népesség -2%-a, szerintem többeket érint mint az agyon hype-olt fűszívás meg lájt drogozás.
Egy kellően alkalmas időpontban (pl most) beizzított média pedig pont hogy jótékonyan terjeszthetné az igét, hogy ez nem alkalmas emberölésre, nem százlövetű tömeggyilkos halálágyú hanem tömegesen elterjedt sporteszköz.

Ha Józsi bácsi a nyócadikon trikóban a tévé előtt ülve, sörözés és a vacsorára elfogyasztott pörkölt felböfögése közben a Tényekben ezt látja, akkor ezt fogja elhinni, és legközelebb már emlékezni is fog rá hogy "Annyuk megmonta a téjvé is hogy ez spóteszköz, akkó vegyünkmá miis illyet hogy lűdözhessek a sörösdobozra éé', amúgy is megmonta az orvos hogy sportolni kő'..."
Előzmény: BigDaddyZ (11271)
NattyDread Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11272
OFFolsz má' itten ezzel a broggal! :o))
Előzmény: BigDaddyZ (11240)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11271

mert az is (CDmásolás/letöltés/f*sztuggya) sok embert érint ennek okán sok embert érdekel... a társadalom túlnyomó többsége azt se tudja, mi a különbség lég/elöltöltös/flóbert/gáz/éles fegyver között, úgy áll hozzá, hogy fujfujj, fegyverrel ölni lehet, nemjó.

Birkák, ez van.

Má olyan vagyok mint egy törött lemez, ugyanazt hajtogatom, részemről ennyi :)

Előzmény: Toto_HU (11270)
Toto_HU Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11270
"Mégis, melyik társaság kameráira gondolsz?"

A kereskedelmi TV2-n van némi ismerettség. Anno amikor lefoglalták a számítógépemet egy postán rendelt másolt cédé gyanújával (szerzői és szomszédos jogok megsértése --> anyádat BSA) egyből kigyöttek, és benne is voltam a Tényekben. :)) Elég sok baklövést követtek el az eljárás során (nem csak nálam foglaltak egyébként), ami így országos nyilvánosságot kapott, meg is szüntették pikpakk a nyomozást...
Előzmény: BigDaddyZ (11268)
Toto_HU Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11269
OFF
"ki tette a bejelentést? Hogy került a helyszínre, autóval? Akkor kérem az iratait, autója forgalmiját, jogosítványt(!!!), anyja neve 3 példányban."

Egy-két éve a tesókám M3-on autózott, és pont előtte a másik oldalon, a szembesávban egy baromi nagy karambol történt. Azonnal félreállt és hívta a 112-t. Öcsi: "Az M3 kivezető szakaszán nagy baleset történt, jöjjenek gyorsan."
112: "Háányas kilométerköű"
Öcsi: "Nem tudom, nem figyeltem meg, de nagyon nagy..."
112 (üvöltve) "MONDOM HÁÁNYAS KILÓMÉTERKÖŰŰŰ!"
Öcsi:"Bocs én csak segíteni szerettem volna, viszonthallásra!"

és továbbhajtott, hogy majd bejelenti más akkor.

ON
Előzmény: Frever (11261)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11268

Mégis, melyik társaság kameráira gondolsz?

Átfogalmazom - kb. anyi érdeklődésre számíthat egy ilyen akció, mintha a türkmén népdalkötetek kézzelkészített nemezborítói behozatalának inkriminalizációja elleni polgári engedetlenségi demonstráció...

jabocs, nemjó, mer azt legalább nem úgy hozná le a média, mint potenciális fegyveres gyilkosok demonstrációját...

Előzmény: Toto_HU (11267)
Toto_HU Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11267
Hát persze, egyedül semmiképp sem tenném.
De ha már lennénk tízen-húszan akik elindulnánk feladni magunkat július 1-én a rendőrségen, kamerákkal a hátunk mögött, akkor komolyan elgondolkoznék a kérdésen.
Előzmény: BigDaddyZ (11266)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11266

NE tedd.

Ezt mint fegyveres szervnél szolgáló jogász mondom.

Előzmény: Toto_HU (11265)
Toto_HU Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11265
Urak, én tréfát félretéve komolyan gondolkozom a kédésen.
DE csak gondolkozom!
Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11264

Meg tedd azt is hozzá, hogy meg van rugdalva.

Hú, láttam egy jó emailt. Itt a szerb ellenállás vezére. Programozóink sajnos nincsenek, így vírust nem tudunk csinálni, de kérem, szolidaritásból továbbítsa ezt a mélt tíz másik helyre, majd formázza újra teljes merevlemezét. Köszönjük.

Előzmény: BigDaddyZ (11260)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11263
jajjaj szólajtok neki, hogy a deadline 30-a, várjon még vasárnapig, ha nem akar a yardon ücsörögni vagy 30 órát feleslegesen :)
Előzmény: Frever (11262)
Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11262

TOTO topiktársunk most öltözik, hogy bemenjen feladni magát, meg csomagolja a fogkeféjét. Gondold el, ott fog rohadni a többi bűnöző anyagyilkos és gyerekszatír között flóberttel való népirtásért 8 évig. Te meg még itt a topikban is félsz?

És a szolidaritás, az smafu? Legalább egy bágyadt integetés, vagy valami! Csak annyi, hogy Toto, veled vagyunk, csak fel ne adj minket! Vagy ilyenek.

Előzmény: telefongyula (11259)
Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11261

Azért fogott el engem is a kétely, mert hallottam egy esetről, mikor is hivatásos vadászhoz hajnalban, miután ő a területre kiment, betörtek a népek, és elvittek némi tv-t meg ruhákat. Hősünk természetesen azonnal jelentette telefonon az esetet, közben a pánik miatt kezében behozott fegyverét éppencsak letámasztotta a sarokba, és már rohant is megnézni a családi ékszert, és összes iratot. És mivel ez kisvárosban történt, a yard 5 perc múlva be is csöngetett. Summa summárum: a betörők nem lettek meg. De mivel az ügybuzgó őrmester az elsők között rögzítette, hogy kint találta a pusekot, így a fegyvernek páncélba való be nem zárása nevű bűncselekmény is megvalósult, a károsult vadásztól természetesen fél évre bevonták összes fegyvereit. Hogyha esetleg vagyontárgyai elvesztése miatt nem érzett volna bánatot, és nem kerekedett volna felül benne a károsult-fíling, legyen már valami oka bánkódni is.

Meg ha már a betörők nem lettek meg, legalább csináljon a rendőrség valamit. Mindegy, mit, csak a statisztikába' jól mutasson.

Az olyan eset már csak hab a tortán, hogy pár perccel előttem alsóbbrendűről főútra kihajtva egy autó balesetet okozott. Akik megálltunk, hamar kihívtuk a rendőröket, meg szedtük kifele a halálra rémült utasokat. Jön Sokész törzsőrmester, és amíg társai a helyszínt nézegették, meg lődörögtek, mint lóizé a vízben, azt se tudva, mihez kezdjenek, odajön:

ki tette a bejelentést? Hogy került a helyszínre, autóval? Akkor kérem az iratait, autója forgalmiját, jogosítványt(!!!), anyja neve 3 példányban.

Mondom: EMBER! HÁT ÉN ITT CSAK SEGÍTENI ÁLLTAM MEG! Nem kéne a balesettel, sérültekkel, és PLÁNE a hibás autóssal törődni? Forgalmat terelni, a résztvevőket kikérdezni? Rendben, írja fel a nevemet, bár nem láttam semmit, de mondja már meg, mi a kénköves izévégét akar itt most TŐLEM?

Nem csoda, ha manapság bárki tanúja bármilyen esetnek, olyan sunnyogóan lehajtott fejjel igyekszik elhúzni onnan, mint akit seggbelőttek. Mert rendőrlogika szerint ha a bűnösök nincsenek meg, legalább egypár tanút le kéne gyorsan sittelni, ha már úgyis kéznél vannak. Azzal is a statisztika javul.

A tanúk padjából játszi könnyedséggel át lehet ám kerülni a vádlottakéba!

Előzmény: telefongyula (11258)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11260

Késő.

Itt a TESZ. BigDaddyZ user-t őrizetbe vettük, jelenleg eszméletlenre pofozva hever a lépcsőházban, megbilincselve. A topic többi terroristája tegye a kezét a kalviatúra mellé jól látható helyre, Szolgálatunk perceken belül jelentkezik félholtraverés előzetesbe tevés és vizsgálat céljábol.

Adás vége

Előzmény: telefongyula (11259)
telefongyula Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11259

Most mar eztet haggyuk, mert lecsapnak rank a terrorelharitok :-)

tgy

Előzmény: Frever (11257)
telefongyula Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11258

Nem tudom, feltunt-e: a kerdes targyat kepezo alternativak kozott nem szerepel semmi fele szerv, pont az altalad vazolt problema miatt :-)

tgy

Előzmény: Frever (11256)
Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11257
Ha tényleg bedobnád, szerintem-elméletileg-lenne itt olyan jóakaratú egyén, aki boldogan megadná a címét, mert amúgy nincsen benne a telefonkönyvben:-)
Előzmény: telefongyula (11255)
Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11256

Igen, kösz:-)

Én ugyan nem értek annyira hozzá, de ha odaviszed valami szervhez, nem csupán az ő jóindulatán fog múlni, hogy elhiszi: tényleg találtad, vagy tiltott lőszertartás miatt feljelent, mert reggel az asszony nem főzött neki kávét?

Ez engem kicsit az orosz rulettre emlékeztet. Szoktál te olyant játszani?

Előzmény: telefongyula (11253)
telefongyula Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11255

Nem tudom bedobni, mert nincs semmifele illegal municio a birtokomban.

Bar, elmeletileg szivesen bedobnam... ;-)

tgy

Előzmény: BigDaddyZ (11254)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11254

dobdbe mónika kertjébe. csak úgy elméletileg :D

utána call 112... szintén elméletileg :)

telefongyula Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11253

-=:-D  

Ez megteszi? ;-)

tgy

Előzmény: Frever (11252)
Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11252

Ne haragudjatok, meg tudná mondani valaki, hogy a "sikoltozva röhög, és a haját tépi" nevű szmájlit hogy kell ide kitenni?

Pusztán elméletileg érdekel persze, azt nem mondtam, hogy ki is akarom tenni:-)

Frever Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11251

Na igen:-( Attól tartok, még azt is le kell tagadnom, hogy láttam egyszer Albert FLÓriánt fényképen, mert még azért is becsuknak.

Bár az is igaz, hogyha mindenáron kasztlizni akarnak, csak ki kell vésniük a falból a vas vízvezetékcsövet. Pont akkora átmérőjű, mint a 12-es sörétes csöve, és egy kalapáccsal (beismerem, az is van), ha nagyon akarja valaki, el is lehetne sütni. Ajjaj.

A függönytartót már nem is merem említeni:-(

És ha ezeket mind ki-letéptem és kidobtam, még mindig ottvan egy, amit a nadrágomban hordok. Nem egy kalasnyikov ugyan, de elsülni még azért elsül...

Egyszer azt olvastam, hogy diktatúrákban rendszeresen szokás volt betarthatatlan törvényeket hozni, mert akkor csupán akarat kérdése volt, hogy bárkit le lehessen sittelni.

Szerencse, hogy nálunk már nem az van!

?

Előzmény: BigDaddyZ (11245)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.06.29 0 0 11250

Megfogalmaznám röviden, velősen:

A társadalom 99,9%a legjobb esetben lesz*rja a fegyverekkel kapcsolatos kérdéseket/szabályozást, de inkább zsigerből ellenzi. Mert tájékozatlanok és baromarcúak. Ez sajna az igazságszolgáltatásra is áll.

Előzmény: Frever (11248)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!