Kellett bele egy uj fuzott blokk, meg par aprosag. de mostmar megy legalabb... Osszegyujtottem egy nagy kupac bontos telefonszamot. Ha erdekel valakit bemasolom ide. Sok adat nincs mellettuk (semmi), csak telefonszamok.
Ha a motorkódod 716-os akkor nincs is benne jeladó nekem is állandóan hozza a tűmozgást érzékelő szenzor hibát, aztán a renónál kiderült nincs is benne csak a 714 motorkódúban mivel ahoz hozza a gép mint rendelhető alkatrészt a 716 hoz nem, amúgy a kocsi megy mint a gép semmi baja. Amúgy vagy 80 eft az ára ha jól tudom. Engem ezzel majdnem lehúztak vagy 100 eft-re még szerencse hogy nem volt pénzem :)
....ez most a IV-es volt.:) Annak elektromos a tükörbehajtása....Annó volt még Honda CRX-em. Ott írták a gyári könyvbe, hogy fél tükörrel 212 km/h a végsebesség egyébként 206...
Kísérleteztem tegnap menet közben az autópályán. Nekem tempomatos 130 km/h-nál 9,1-10,5 literes pillanatnyi fogyasztást mutat, síknak látszó szakaszon. (3,5 V6) Behajtottam a tükröket menet közben, hogy számít-e :)) Nem hittem volna, de látszott a műszeren 0,3 lit, lement 9 alá vagy jött egy friss "pöff" hátulról :))
Áztasd be a kocsit WD-40-be :-) Az segitt' ... -- Nekem még nem volt ilyen - szerintem kh-s. Az I-en volt olyasmi, hogy nagyon nehezen kapcsolt fel a fényszóró, vettem a bontóból másikat - aztán annyi volt a baja, hogy a rögzítő csavarok kilazultak...
A ködlámpa kapcsolóm nem mindíg kapcsol rendesen, valami kontakt hibája van. Ha előre tolom a kart akkor világít általában, de úgy meg elég nehéz vezetni:)
Szia! :-)) Valoban, konnyu megszokni azt, hogy barmit magaddal vihetsz egy utazasra...es nem ugy nez ki az autod, mint azelott a lengyelek Polski-jai!
Az en automata valtom is beadta tavaly nyaron a kulcsot ('99 V6 195e km). Vettem bele egy bontottat (120e km) majd januarban lecsereltem egy IVesre ('04 V6 123e km). Szoval...nehez ettol a feelingtol megvalni! :-)
Sziasztok srácok! Rég jártam erre felé, látom a csapat még meg van. A nyáron meg akartam válni a géptől, de tudat alatt mégsem igazán, így most szaporodott a gépjárműpark a válságos idők ellenére. Talán emlékeztek az automata váltóm nem kapcsolagatott rendesen- és ezt a hálátlanságot a sok gondoskodás mellett nehezen viseltem el a géptől. Végül vagy 300 pénzem és 2 hónapom bánta a felújítást. Most újra tökéletes,és megint megszerettem. Hát milyen kocsiba lehet másba bevágni a bicikliket, túrázni úgy, hogy ne hiányozzon semmi amit otthon kelllett hagyni helyhiány miatt? Nem beszélve a nálunk 6 személyes családi megmozdulásokról, meg az alkalmi bevásárlásokról (Pl. fotel,heverő,ajtó,nagy TV, mosógép stb.-hogy csak a közelmúltból példálózzak) Az OFF gépem is csodálatos a mindennapokban - kár hogy nagy rutinosan akkor vettem fel hitelt, amikor a legerősebb volt a Ft, így a váltójavítás mellett annak többszörösét is buktam. De hát ilyen a szerelem.
Mindenkinek további balesetmentes és szervíz mentes autókázást!
Igen rángatott eléggé. Csak nem mindíg. Mérd meg az ellenállását, nem egy nagy duri. Előszőr úgy vettem észre, hogy autópályán 130 felett a fogyasztás 16 liter fölé ment. Aztán már alapjáraton is kihagyott néha, most már gyakran. A Zsótiéknál másnapra itt van. Azt nem tudom, hogy mióta szarakszik, mert kis hibát nem mindíg lehet észrevenni.
hom jah, nekem a 99 es lagunan is ahogy nezem a dialogyst ugy van hogy a harom modul egybe van ragasztva es mindegyikre ket hengert lat el.. szep egy allat..
mindenesetre van egy fazon (kirababa75) aki vateran bont egy 98 as v6 os lagunat, szal ha egyforma a cucc akkor tole meg lehetne tan vasarolni bar o nem egy olcso janos...