Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
A két patron közti külömbség, hogy a háztartási (8gr.) töltete étkezési tisztaságú, tehát más anyagot nem tartalmazhat a co2-on kívül, mig a (12 gr.) másik ipari tisztaságú gázzal töltött és tartalmazhat kenőanyagot. A háztartási sem tesz tönkre semmilyen szelepet sem, ha rendszeresen karbantartod a fegyvered. Több egyéb fegyverhez gyárilag lehet használni mind a kettő patront.
Rögtön kérdeznék is egy idevágó dolgot, amit már a másik topicban is megkérdeztem. Ott elhangzott, hogy ha szódavizes patronból töltöd a légfegyvert, akkor az hamarabb tönkreteszi a szelepet, mint a normál légstukkiba való CO2 patron. Na erről kérnék bővebb infót, hogy mi a különbség a két patron töltete között. Hisz a CO2 az ebben is abban is CO2, nem? Van-e valamilyen más anyag (pl valamilyen kenőanyag) a légstukkis CO2 patronban ami védi a szelepet? És hogy van az, hogy a FÉG GPM 02 légpisztolyt nem teszi tönkre? Amúgy ápolási tanácsokra én is kiváncsi vagyok.
Végülis nem hülyeség,de erre ott a légpukkás topic.
Gvass majd jól letol :)
Bár amíg sub 7.5J a flinta nincs gond.A légpisztolyok többsége meg igen messze van :)"
ezt a topikot specifikusnak szántam. a sok hozzászólás miatt a légpuskás topikban bizony elég nehéz a keresés a szerteágazó témák miatt. Remélem, hogy Gvass nem fog kiróni rám 2-8 évet . :-))
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy a javításban, tunningban (törvényes keretek között) szerzett tapasztalatokat, mesterfogásokat, közzétegyük, segítve ezzel magunkon és hasonszőrű társainkon.
Mottó: "nem biztos, hogy a fegyver készítője tökéletesett