Keresés

Részletes keresés

refuse Creative Commons License 2002.12.17 0 0 topiknyitó
hogy Bayer Zs. képi megjelenítésével éljek, a tegnapi cikkéből.

Mivel már több topicban is szóvá tettem rasszista megnyilvánulásaikat, primitív tahóságaikat, többek között amikor a moszkvai túszdrámán röhögtek, hogy legközelebb atombombát dobnak az épületre, eljött az ideje, hogy összegyűjtsük ezeket.

Apropót a Bayer Zs által leírtak szolgáltattak, aki a hétvégén dühöngött tehetetlenségében az említettek gyomorforgató és rasszista megnyilvánulásakor.

A móka témája Irak Amerika általi lebombázása volt.

" A fiatalabbik plasztikember, a Ken (Barbie párja) elmesélte az amerikai légierő nagyszerű ötletét, miszerint miközben bombázzák majd Bagdadot, Allah képmását fogják majf kivetíteni Bagdad fölé, gondolom azért, hogy az arabok azt higgyék, ami történik, Isten büntetése. Sokat, bőséggel, gurgulázva kacagtak ezen.

Majd Ken (Barbie társa) feltette a kérdést:

-De hát milyen Allah képmása? Hogy néz ki Allah?"

"- Allahnak zselézett a haja, mű Versace cuccokban jár és azt mondogatja, hogy cséndzs máni-cséndzs máni!"

" ...miközben én őrjöngtem, azok ketten önfeledten röhögtek..."

"mit is gondol végig az ember hajnalban az M7es szélén, mialatt a fehérjehalmaz Irak bombázásán és Allah képmásán röhög? Igazán semmit. Talán annyit, hogy vajon elhangozhatna-e a Sláger Rádióban a következő mondat: Mikor majd Izraelt bombázzák, Jahve képe lesz az égre vetítve. Jahvénak pajesza van, kaftánban jár, és azt mondogatja, hogy gójoktól lopni nem bűn...

Dehogy hangozhatna el. Szerencsére. De ezt miért lehet? Csak..."

" ...majd Ken(Barbie párja) még elmondott egy vicceset, mintegy lezárva a témát:

-Jó ötlet ez a vetítés, mert a hülye arabok nem fogják szétlőni a saját istenük képét"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!