Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Sajnos csak most olvastam a válaszod, de reggel már elkezdtem lakkozni, szombaton kell a tatabányai versenyre. Nem voltam teljesen biztos a faviasz vízzárásában, az előző puskám tusáját pácolás után viaszoltam, és egy hét múlva egy-két helyen megrepedt. Ha ez készen lesz, felteszek egy képet.
szvsz elegendő a viaszolás, és nekem jobban is tetszik, mint bármilyen selyemfényű vagy bármilyen lakkal való felületkezelés a tusán -akárrmilyen kemény is az a lakk, szvsz sérülékenyebb mint a viasszal kezelt felület. valszeg nem velencében akarod használni:-)
u.i.: nehezen vagyok netközelben mióta a "dübörgő gazdaság" "letarolta" a közalkalmazotti munkahelyemet... és gyarapíthatom a "csökkenő" munkanélküliek táborát...
Nem te vagy gyenge matekból, hanem én vagyok egy kicsit hülye!
Bocs:-)
500 Huf+ postaköltség.
De ha Pesten meg tudsz közelíteni egy általam megadott címet akkor ott a megbízottamtól átveheted, és megsporoltuk a postaköltséget, ami tudvalevőleg utánvétnél több mint az 500 Huf.
Gőzölt diófából csinálom az új puskatusomat, és a kérdéseim a következők lennének: a natúr fát elég bedörzsölnöm faviasszal, vagy inkább lakkozzam le? Elég a faviasz a nedvesség védelmére? Ha lakkozzam, akkor milyen lakkot ajánlotok?