Halihó.
Egy haverom venne Craftsman (7 húros) gitárt. Valaki tud róluk valamit, azonkívül, hogy a Megyó csinálja Kóreában?
Fa (ez most a legfontosabb, utána lehet e upgradelni), tremoló, stb...
Nem kell valakinek/valamelyikotok tanitvanyanak olcson egy uj allpotban levo Samick (Artist) szologitar? Hibatlan allapotban, floyd rose, tremolo, szep is es jo hangu is. 53 tokkal egyutt.
Hát elég rég volt nálam az arc,
Tavaly még meg tudtam mondani a nevét, meg is mondtam akkor...
Sajna okt-nov között volt egy súlyos adatvesztésem, hála Rolandoo78 hibás vinyójának, így hát ájemsztori!
Hívj fel, aztán majd kárpótollak azért a hétfőért!
Kicsit "túlsok" volt nekem egyszerre, ami jött ezerrel...
Engem épp mé baszogattok most?
Kezd unalmas lenni, WAZZ!
Zakk azért adott cédeszt hogy meghalgassm, és elmondjam a véleményemet ami az enyém!
Megtettem oszt kész!
Nem kötelező velem egyetérteni!
Én el tudom fogadni hogy, 25-30 pénzből ennyire futotta! Nem ettől lesz álmatlanok az éjszakáim !
A véleményem fenntartom: újra kéne keverni!
Megérné azt a kis "plusz" lóvét rákölteni!
AorBandi: Hát a te fejedre is elkellene egy busómaszk!
Én legalább jóképű vagyok! /legalábbis nem vagyok rusnyább mint a Belmondo/ :oP
Majd meglátjuk 30 felett lesz-e sörhasad wazz... :o)))
Ha nekem épp nem lenne, akkor meg azt mondanád a 60 centis hátamra, meg a 42-es jattomra, hogy izomagyú kigyúrt állat, menjek inkább a Manőwer-be jáccani...
Én letudok fogyni, de te nem tudsz mexépülni!
Zakk: a 2x800 Watt fele nagyon úgy néz ki, épp most ment el a levesbe!
Mostan javíttatam a végfokot, és úgy néz ki hogy a szerelő bácsi valamit nagyon elkúrt!
Még a hangszórók is füstöltek! :o(((
Szokás szerint próba van éppen, így csak leaksztottam azt az oldalt...
A károk teljes felmérése majd 22h után...
Előre félek!
Látod, lehet korrektul veszekedni, én csak a homokemberen akadtam fenn...
Ami a fordítást illeti, részben jogos, vettem a poént természetesen, csak mire odáig jutottam az írásban, felcsesztem az agyam, és gondoltam ezért is beszólok.
Szóval "... szeretem és a jó humort, a komédiázást, szívesen művelem én magam is...", mint a gudmorningvietnammban.
Örüljünk annak, hogy H&K-nk van mindkettőnknek, egyébként részemről békejobb.
Héhéé.. a zenét nem is fikáztam.. csak a soundot.. arról nem mondom a véleményemet, mert a ti zenétek.. ha nem tetszik akkor nem hallgatom, a véleményem ettől még megvan róla.. de megtartom magamnak.
olvasd végig mégegyszer, szépen figyelmesen.. értelmezd.. gondolkozz egy kicsit, aztán anyázz újra, de csak azért amit valóban írtam is.. :)
ami meg a cím fordítását illeti ugye nem gondoltad hogy azt én komolyan gondoltam?? ha meg igen, akkor alacsonyabb az intelligenciád mint gondoltam :)
Lehet, hogy amúgy jó fej, de régebben pont ő fejtette ki, hogy ezzel a stílussal szűri a társaságát. Mondjuk, direkt örülök, hogy ezen a szűrőn kihullok...
De népszerű lett a gyerek hirtelen! :)
És pont ezzel kellene nekem egy zenekarban nyomulni?? Még a kedvenc Szekeres lemezeimet is leugatta... Hát kell ez nekem?? :-)))
Blind köcsög, Pyry dagi, mindenkit fikáznak, stb. Hiába 50 négyzetméter (állítólag) az a próbaterem, hol marad ott még hely az ÉN egomnak??? :-PPPPPP
...nem kell keddig várni a csodára, szombaton 14 órakor megismétlik a pannonrádióban (99,5Mhz) a tegnapi 45 perces interjút a Pengével, amit a Gidó csinált velúk és mind a négy szám teljes egészében hallható lesz (vonalból metálzónás kutyaacsarkodás azé van benne :)))
z@kk (c)
DefMouse!
Ezt pedig az ominózus RP-300 demóm miatt külön kikérem magamnak! A hülyegyerekek nevében szintén! Bocs, mi még itt tartunk, nem jutottunk el a rockzenének egy olyan intellektuális magaslatára, ahonnan te az eget betöltő arcoddal szórod lefelé "építő kritikáidat".
Kispajtás, nehogymár te mondd meg, hogy mit tanuljon, aki rockzenét akar játszani!
Sőt, tudod mit? Írjál egy jobbat! Majd ha a te riffedet nyomja minden hülyegyerek, akkor szövegelhecc...
(ami a cím fordítását illeti, az angolodat csiszolgasd még egy kicsit...)
Nem anyázásnak szántam!Az építő kritika, szerintem mindenkinek használ, DE amit Blind művel az NEM AZ! Lehet,hogy nem neki, mint önálló szubjektumnak nem tetszik a demo, de ne állítson rola olyat ami objektive nem igaz (metalzón, vonalbol!) Sajnos ezert tart itt a magyar metal élet,mert a zenekarok és emberek egymás segítése helyett, csak fikáznak! Tipikus példa erre Blind reagálása is!
Az az apróság legfeljebb a fejhallgatóról félrecsúszó szivacs miatt kiálló műanyag darab lehet... ugyan én nem hallottam az ominózus demót, de vonaljelnek hallani egy mikrofonozott erőlködő jelét (még akkor is, ha nincs SEMMI közepe az egésznek) azért nem kis teljesítmény süketségből... :)))
Jól hallom, valaki a paralimpiát emlegette??
Szerintem Pyry engem is fog anyázni ha egyer ebben a büdös életben eljutunk a "stúdiómunka" projectig.. mert újravetetem az egészet ha valami apróság szúrja majd a fülem :)
kicsit OFF
Ha visszalapozol pár napot, akkor az Angelcry és köztem lezajlott apró pengeváltás alapján láthatnád, hogyan szokás a kritikára aránylag kulturáltan anyázni. ;))
ON
Blind! Nevet változtathatnál, vakegérről süketegérre!
Zenei analfabetizmusodon talán még az sem segített volna,ha nem SOKOL rádión,hanem egy fejhallgatón hallgatod meg a demót!(Reflektálva a metalzón vonalból gitárra!!!)