Keresés

Részletes keresés

Martin Vazquez Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6637

még így, zajos és trágya minőségben is megnyugtatóak. szerintem jó anyag lesz az új lemez, the end of the world ide vagy oda...
Előzmény: Törölt nick (6635)
love cat Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6636
LOST

I can't find myself
I can't find myself
I can't find myself
I can't find myself

In the haze of the stranger in love
Giving up holding on in this other world
With arms around herself
And I don't know where I am
Did she really say goodbye?
So happy and so young
Can I stay?
cause I wail how the passion of the stranger in love
holding on giving up
in this other world
that glimpse around her fall

And I don't know where I am
So happy and so young
Can I stay?

But I can't find myself
I can't find myself
I can't find myself
I can't find myself

In the heart of a Stranger in love
Giving up going on in this other world
that glimpse around her sun
And I'm not sure where I am
So happy and so young
Can I stay?
Holding on giving up
in this other world
That glimpse around herself

I don't know where I am
So happy and so young
Can I stay?

But I can't find myself
I can't find myself
I can't find myself
I couldn't find myself

In the shadow of the stranger in love
Giving up going on
In this other world
That glimpse around the sun
I don't know where I am
Did she ever say goodbye
So happy and so young
Can I stay?
In and out going on
Holding on giving up
in this other world
that glimpse around the sun
I don't know where I am
So happy and so young
Can I stay?

I can't find myself
I can't find myself
I can't find myself
I got lost in someone else "

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6635
A 'Lost', a 'The Promise' és a 'Happiest Day' (ha ez a címe) a Coachella fesztiválról, trágya minőségben, mp3-ban:
http://perso.club-internet.fr/bporret./Index.htm

G****

plainsong79 Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6634
Itt található jópár The Cure koncert (többek között fent van a The End Of The World koncertverziója is): http://free.x3.hu/plainsong
Luppapa Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6633
Felőlem ha ilyen lesz az egész, mint a The End Of The World, én azt sem bánom. Legalább lesz a Cure-nak egy igazi dögös rock-albuma. De ha Bloodflowers stílusban folytatják tovább, azt is örömmel veszem, bár nekem a Bloodflowers-ön több szám lapos volt, mindössze az Out Of This World, a Maybe Someday, a Loudest Sound és a Bloodflowers voltak azok a számok, amik igazán tetszettek.
Előzmény: love cat (6632)
love cat Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6632
Hahó!
Meghallgattam az új dalt végre én is. Azt hittem rosszabb lesz a leírtak alapján, de szerencsére nem :-) Elsőre kicsit erőtlen, de tetszik :-)))) És végre jobb, mint a sok tavalyi mixek és társai!Vajon milyen lesz az új album?
Csók

waters Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6631
Igen,de szerintem erre számíthatunk majd Európában is...
Előzmény: Törölt nick (6630)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6630
Hát, ez nem egy népnevelő fesztivál volt. Persze, az amerikai koncerteken – ha jól tudom –, mindig nagyobb hangsúlyt kapnak a kommersz dalok.
Előzmény: waters (6620)
Mishproton Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6629
Nem tetszhet mindenkinek egyformán. Bár mindenki ebből az egy számból próbálja megítélni az új albumot. Szerintem lássuk előbb az egészet.:))

Én továbbra is azt mondom hallgatható dal:))

Ja és örülök, hogy létezik egy olyan együttes, aki hajlandó ennyi év után még nagylemezt is kiadni. A Cure - mostmár azthiszem mondhatom - eddigi életem nagyobb részét végigkísérte, rendkívül sok élmény köt ehhez az együtteshez.

És ez az zenekar még létezik, koncertezik, új nagylemezeket készít (pedig nem hiszem, hogy rá vannak szorulva).

Ezért nézzétek el ha nem fogok teljesen objektív véleményt mondani az új nagylemezről sem. Szerintem nem tudnak olyan rossz lemezt alkotni (amit egyébként sem hiszek), hogy ne kedveljem.

Remélem a fiatalabb korosztály is elmondhatja kb. 15 - 20 év múlva, hogy egyik kedvenc bandája ennyi év után is létezik, új zenéket készít. Szerintem ez nagyszerű érzés.

Hali :))

Előzmény: gywild (6628)
gywild Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6628
mi ez a sok fanyalgás?
woodpaul Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6627
Hm, anno 2000-ben az 'Out of This World'-től sem voltam elájulva, mint a nagylemezt felvezető daltól, no de ez az 'End of the World' olyan üres, elcsépelt, semmitmondó... Komolyan, még az a "nyers" szinti tetszik belőle a legjobban! A címválasztás is fantáziátlan, repetitív! Az OTW nagyon jó kis dal ehhez képest! Remélem, az album egésze rácáfol a félelmeinke és nagyon kellemes csalódásban lesz részünk!

Ja, és sokakkal ellentétben a CUt HeRE nekem jobban bejön, mint az új single.

Szigi101 Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6626
Nekem kicsi Night Like This-utánérzésem is van (Persze annál sokkal rosszabb sajnos)
Előzmény: HEAVEN (6624)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6625
Szvsz senki nem örült jobban nálam a producer választás miatt, de kicsit most szkeptikus vagyok, ha ez egy headline nóta! Vagy csak a puhábbat, populárisabbat akartak nyomni a dzséjlénónál? Az is lehet, hogy ámerikában még egy kjúr zenekar is megőrül (bemegyegyfriderikuszsóba)?!
HEAVEN Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6624
Most hallgatom vagy 10-edszer az új számot, és már olyan mintha vmi tök régi szám lenne, szerintem egy csomó mindenre hasonlít (Just Like Heaven, How Beautiful You Are...szerintem, tempóban és hangulatban) hasonlít az Electronic One Day c. számára is, meg valami Police számra is, szóval úgy emlékeztet erre-arra, épp ettől olyan ismerős nekem, ez kissé zavaró, de úgy el lehet hallgatgatni, de nem tudom elképzelni hogy ordítva éneklem a koncerten...
Szerintem is inkább karakteresebb számok legyenek az új albumon, tőlem lehet akár a Bloodflowers folytatmánya, nem volt az rossz, sőt.
denever333 Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6623
sziasztok nos itt lönn a májusi LR buli szórólapja!
waters Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6622
Nem vagyok elájulva a setlisttől
Előzmény: waters (6620)
love cat Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6621
Hahó!
Hétvége óta nincs gépem, leégett némi alkatrész benne, erre most alig bírom végigolvasni a beírásokat. Jelentem új dalt még nem hallottam, melóhelyen nem is nagyon tudom letölteni, majd pár nap múlva talán :-)
48 nap és IMOLA!!!!!!!!!!! Visszaszámlálás elindult!
Addig legyetek rosszak és hívjatok, hogy ne veszítsem el kapcsolatot a VILÁGGAL ! :-)
Csók
waters Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6620
May 2nd, 2004 - Indio, Ca. (Coachella Festival) Sold Out!
(Capacity: 68,000)

New song (Lost?), Fascination St., A Night Like This, The End of the World, Lovesong, Push, Inbetween Days,
Pictures of You, Lullaby, new song ("possibly called "the happiest day" is what my friend thought she heard.
maybe its the final name of one of the working titles? hard to tell."), Charlotte Sometimes, Just Like Heaven,
From the Edge of the Deep Green Sea ("robert broke a string. oops :) " ), One Hundred Years, new song
("maybe "the promise". thats what it sounded like based on the description at billboard.")

Encore: Close To Me, The Lovecats, Why Can't I Be You, Boys Don't Cry, Play For Today, A Forest.

Martin Vazquez Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6619

persze, lehet véletlen. csakhogy Smith ugyebár játszott a Banshees-zel is, így a happy house Sioux-féle huhogásást számtalanszor testközelből élhette meg.
talán beugrott neki, hopp, ezidepont passzol :)
Előzmény: Törölt nick (6618)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6618
Az ilyen egybeesés lehet a véletlen műve is . Pl. a Pearl Jam / Jeremy vége és a Depeche Mode / Home befejeződése is hasonló - pedig nem is biztos, hogy Martin Gore egyáltalán hallgat PJ-t.
Előzmény: Martin Vazquez (6601)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.03 0 0 6617
Az új számok többsége állítólag setétebb, zordonabb. :)

A dalszöveg tényleg szokatlanul, khm... egyszerű, de passzol a zenéhez, és könnyen megjegyezhető. :)Én nem várom el, hogy Robert kétszáz-valahány szöveg után is olyan eposzokat tudjon írni, mint mongyuk az Open. (Talán, ha több hallucinogént fogyasztana... Mindegy. :)))

Előzmény: patuha (6616)
patuha Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6616
Télleg fura....
Kicsit oan g@gyi.
De azért nem rossz.
Vagy mi.
Előzmény: Törölt nick (6607)
e_dora Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6615
hát remélem nyárig kiderül vmi, mer fesztiválra utazni meg drága a jegy, jobb lenne a turné..
Előzmény: Törölt nick (6614)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6614
ersekdora!
Az én tippem szerint a "The End Of The World"-öt + még max. 2 új számot fognak játszani az album-megjelenés előtti fesztiválokon.
A COF szerint lesz külön lemezbemutató turné is, szeptember/októberi európai szakasszal.
Arról fogalmam sincs, hová tudok majd elutazni.

G****

Előzmény: e_dora (6611)
Mishproton Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6613
Szerintem biztos lehetsz benne, hogy játszani fognak új számokat, ez korábban sem jelentett problémát, ráadásul a megjelenés és a nyári koncertek zöme egy időre esik (Promo szempont-jából sem rossz).

Release Dates:

Japan - June 16th, 2004
Europe - June 21st, 2004
US & Canada - June 29th, 2004

Sőt ha engem kérdezel, már a ma esti (Indio - Empire Polo Fields USA/CA 'Coachella Valley Music & Arts Festival') és a május 22 -ei koncerten is több új számot fognak játszani.

Hali :)

Előzmény: e_dora (6611)
luppapa Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6612
Oké....de ez jobb mint a Just Say Yes. :))
Legalább már 20x meghallgattam, és egyre jobban tetszik. Nem hasonlítanám a WMS-korszakhoz. A WMS albumon teljesen más számok voltak, abszolút eltér azoktól ez a szám. Ez inkább valami új a Cure-tól, kicsit kisérletezős, bár szerintem mindegyik Cure-album kisérletezős a maga nemében - egyik sem hasonlít az előzőre (kivéve Seventeen Seconds-Faith albumok, ahol az előbbi a jobb, utóbbi pedig a gyengébb).
Az új szám stílusa egyszerű de nagyszerű pop-rock, némi metálos és undergroundos beütéssel, Cure-os köntösben tálalva. Remek darab.
Előzmény: Szigi101 (6606)
e_dora Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6611
Szerintetek juni végi koncerten már játszanak több új számot is, vagy csak megjelenés után? és akkor vajon lesz ősszel külön lemezbemutató turné? és melyiktek utazik el és hova?
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6610
:))))))))
Előzmény: e_dora (6609)
e_dora Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6609
off
szerintem ne fasisztázgass, ide tényleg nem való.. akkor már inkább fikázd a curet, az jobban áll.. (vagy attól jobban áll?.. :)
Előzmény: Törölt nick (6600)
dbky Creative Commons License 2004.05.02 0 0 6608
Szerintem a TEOTW verzéi olyasmi jellegűek, mint a WMS kislemezek B-oldalai, a refrének, meg a "közbülső gitárzúzós, szintizős, dúdolós rész" pedig erős new metálos, sőr grunge-os hatásokat mutat. Ez utóbbiak nekem pl. jobban tetszenek, mint a verzék, amelyeket én kicsit invenciótlannak, meg unalmasnak találok.

A COF-ról a wmv videófájlt tötsétek le (amelyik a legnagyobb méretű), mert annak igen jó a minősége! (Csak ADSL-en is legalább fél óra még lejön.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!