Keresés

Részletes keresés

BaSa Creative Commons License 2005.03.12 0 0 757
Köszi, lusta voltam megkeresni a netes változatban. :-))
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (756)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2005.03.12 0 0 756
Előzmény: BaSa (755)
BaSa Creative Commons License 2005.03.12 0 0 755
A mai Népszabiban van egy kritika a műsorról, de nem fogom bemásolni. :-))
Rame-S Creative Commons License 2005.03.12 0 0 754

ilyen erővel Váncsát is ki lehet húzni az egyes asztal névsorából.

tényleg, Jellemvasút nem lesz? :)

Előzmény: nemecseternő (752)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.12 0 0 753

Azért rajta, mert nekem ő lóg ki de nagyon... Többnyire ugyanis szó sincs katasztrofális sorozatról - kivéve Anettkát, akihez biztos tudnék jó pár hasonló figurát felsorolni, de nem könnyü, ahhoz keveset nézek tévét :-D

Előzmény: nemecseternő (752)
nemecseternő Creative Commons License 2005.03.12 0 0 752

Természetesen a nevek kicserélhetők, nem is értem, hogy miért pont Anettkán akadt meg a szemed.  Jelképesen értettem a nevek felsorolását: a "jó" társaságból bárki kiemelhető és hozzá is írható még 10-20 név. A "rossz" társaságból is bárki kiveheti kedvencét, de ugyanúgy hozzáírható mág 500-600 (!) név.  Így gondolom.

(Korpa közé... ugye....)

Előzmény: Vegetable (743)
Piccolomini Creative Commons License 2005.03.12 0 0 751

Engem ez az egész műsor a nyugat-római birodalom végnapjaira emlékeztetett, a barbár Odoaker előtt egy-két évvel.

A színvilág, a hektikus kameramozgás, a szado-mazo jelmezben ugató  és böfögő szereplők, a hermafrodita zsűritag, aki anyázik, buzizik és "dugd fel magadnak" jelet mutat, a közönség pedig mint az amfiteátrumban tomboló (vissza-vissza!) ezerfejű szörnyeteg - szóval mint egy Fellini-film a hanyatló Rómáról.

És úgy látom, hogy ez nem véletlen, hanem koncepció. Lehet-e úgy anyázni, böfögni, egy domina ostorcsapásaira ugatni és "dugd fel"-ezni egy műsorban úgy, hogy előtte nem ülnek le egy asztal mellé az érintettek, és nem beszélik meg, hogy ez a főcsapás, mert így nől a nézeccség?

Kedves jellem, ha olvasod: bár én nem felejtem el a Magánszám-ot és a KEHÁ-t, ezt nem bocsátom meg neked. Tudod, ahogy kollégádat, a  Stohl Bucit látja a jónép: lehet ő már Hamlet vagy Macbeth akármelyik színházban, élete végéig csak a Való Világ-ban üvöltő dervist fogják benne látni az emberek.

Kár.

nemecseternő Creative Commons License 2005.03.12 0 0 750
Hát ez az.  A belgák nem szerepelnek a tévében... :))
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (744)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.03.12 0 0 749
Úgy van!
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (748)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2005.03.12 0 0 748
Én tegnap már magamat védelmeztem, ezért nem néztem. Gondolom, marhanagy élményekkel lettem szegényebb...
Előzmény: pink_panther (747)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.12 0 0 747
Na mi az, megunták az önjelölt "néző-védelmezők"?! :-)
lafno Creative Commons License 2005.03.12 0 0 746
Ez valahogy mindig éreztem. :)
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (745)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.03.12 0 0 745
Egyébként jelzem Jellem úrnak, hogy ez a vasárnapi partitúrás életkép ez nem egy szokatlan dolog. Nálunk is mindég így kezdődött a vasárnap reggel.
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.03.12 0 0 744
És a belgák hova álljanak, azazhogy üljenek?
Előzmény: nemecseternő (742)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.12 0 0 743
Ebben csak az nem stimmel, hogy Anettka egyikbe se ülhet bele, de jellem most is bármelyikbe...
Előzmény: nemecseternő (742)
nemecseternő Creative Commons License 2005.03.12 0 0 742

Lehet, hogy igazad van, és fogom még nézni.  De csak titokban. És utána letagadom. :)))))))

Másrészről, most a közelgő Kossuth díj átadás kapcsán jutott eszembe a következő:

Képzeljünk el két "asztal-társaságot" monnyuk!

1. Váncsa István, Kocsis Zoltán, Bán János, Kepes András, Szakcsi Lakatos Béla,

Finta János, Eszenyi Enikő (az igazi, he-he) Pege Aladár, Dolák Saly Róbert, Sándor György, Benedek Tibor, Básti Juli, Par-Kovács Imre, Vámos Miklós...

2. Bochkor Gábor, Anettka, Fásy Ádám, Balázs, Mónika, Kozsó, Verebes István, Kiszel Tünde, Bajor Imre, Sas József, Selmeci...

Tavaly ilyenkor Hajós simán beülhetett volna az első csapatba sörözgetni, beszélgetni, ma meg már inkább a másik társaságban a helye.  Sajnos. 

Viszont lehet, hogy ki tudja majd fizetni az adósságait... He-he.  Marhajó ! 

Előzmény: pink_panther (715)
pseudosugar Creative Commons License 2005.03.12 0 0 741

Mondjuk én meg nem néztem, mikor írtad!

Az állandó zsüri sztem is jobb, de hogy Komár hogy került oda? Kinek az ötelet volt? És főleg miért nem győződtek meg róla, hogy a "fatökű közép-európai Elvis" teljesen alkalmatlan ilyesfajta szeplésre?!

Előzmény: pink_panther (738)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.03.12 0 0 740
Pedig.
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.12 0 0 739

(A másik topik első száz hozzászólásában jópár hozzászóláson keresztül az volt a téma, hogy ki dugná meg - no komment:-)

Jah, ez jól minősíti a műsort. Ennyit érdemel az egész.

Előzmény: pink_panther (738)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.12 0 0 738

Én kérek elnézést, de az elején télleg normálisabban indult (a múltkorinál).

Nem tudom, hogy ki válogatta össze a "zsűrit", de szívesen összevágnék neki egy kazit a "megnyilvánulásaikból" és lekötözve nagy hangerővel nézetném vele vagy hat órán keresztül...

Mikor megtudtam a "zsűri" összetételét, azt reméltem, hogy változó tagok lesznek. Persze a műsornak az sem tenne jót - újra és újra meg kellene tanítani, miről is szólnak a produkciók és ebben mi az ő szerepük.

De ez az összeállítás tragikus...

Még a legkevésbé Lilu zavar, akit az általam eddig ismert megnyilvánulásaiból HA-sal ellentétben nem tartok okosnak, maximum okoskodónak. De legalább előnyére vált a fogyás meg a hosszabb haj. (A másik topik első száz hozzászólásában jópár hozzászóláson keresztül az volt a téma, hogy ki dugná meg - no komment:-)

A két pasi ugyan ég és föld, abban azonban erős a közös nevező, hogy egyik sem tud viselkedni és mindkettő szájából kibújik a kapanyél. Az egyiknél kicsit ritkábban, de a bunkóság kivillan az álca alól.

Hajós zsűri-cinkelése továbbra is kemény (más zsűritagok nehezen viselnék), de ezek meg is érdemlik.

jellemtől meg elnézést kérek, ha a műsor felvétele során esetleg megkedvelte volna ezeket az embereket - én nem fogom... És részvétem, hogy velük kell dolgoznia.

Előzmény: pseudosugar (726)
Váradi Március Creative Commons License 2005.03.12 0 0 737

MIKOR LESZ A SPATZEN JODLER?

ifjútótsanyika a jódlikirááááály!

lafno Creative Commons License 2005.03.12 0 0 736

Nem kell ehhez a zsüriskedéshez nagy hozzáértés.

A baj, hogy Komár nemcsak kőbunkó, de olyan ostoba, hogy még Donatellácska anyikáját is alulmúlja.

Mondjuk engem Lilu nyihogása is rohadtul idegesített.

De az egésszel meg úgy voltam, hogy na ez az a műsor, amit azért nem fogok videóra felvenni, ha éppen nem vagyok itthon.

Előzmény: Vegetable (734)
Fabien Creative Commons License 2005.03.12 0 0 735

Nos igen. A zsűri, kérem monnyonle.

Vegetable Creative Commons License 2005.03.12 0 0 734

Nekem is tecc mind, de valahogy a nyugdijas klub leginkább...

Mindenesetre az általad felsoroltak pl. azok, akiknek többek közt szól szerintem a müsor kiirása: összeállunk és bulizunk, vagy tudok valami poénost, és buliból előadom a haveroknak, csak véletlen ott a kamera... Ők láthatóan poénként is kezelték az egészet :-)

Csak valahogy a Komár, csak azt tudnám feledni... Ki találta ki, hogy ott kell lennie??? Basszus, korábban még szerettem, mert egész kisgyerek koromban anyu sokat hallgatta, és tetszettek a számai. De suszter maradjon a kaptafánál, pláne ha nem ért a másik szakmához + bunkó is...

Előzmény: mouser (731)
mouser Creative Commons License 2005.03.12 0 0 733

De. A zsűri. Illetve Komár László és Bandika...

Bandika bemutatott Hajósnak és azt mondta: anyád!

Komár előbb megkérdezte a kisembertől, hogy a törpéknek tényleg hatalmas cerkája van? Aztán azt mondta Hajósnak, hogy te se homokos vagy, hanem buzi.

Ez tényleg senkit nem zavar? Hol vannak ilyenkor a fene nagy emberi jogvédők, meg a liberalizmus bajonkai? Vagy Bandika és Hajós a "mi kutyánk kölke", ezért ebben a műsorban mindent szabad?

csak erre a pici elírásra próbáltam rávilágítani.

Előzmény: DegeneraBocsinka (732)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.03.12 0 0 732
Tessék?
Előzmény: mouser (729)
mouser Creative Commons License 2005.03.12 0 0 731
nekem az eszenyiimitátor csaj tecc leginkább, meg a szabó család is tecc, meg a szájdobolós gyerek. ja, meg a nyugdíjasklub. :-)
Előzmény: Vegetable (730)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.12 0 0 730
Nem is láttam, hogy elirta :-) Jó a szemed mószi :-) Neked is tecc a nyugdijasklub? :)
Előzmény: mouser (729)
mouser Creative Commons License 2005.03.12 0 0 729
úgy érted, bandikának és komárnak, ugye? (komáron én is kiakadtam, volt neki jópár igen gusztustaan megjegyzése)
Előzmény: DegeneraBocsinka (727)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.12 0 0 728
Hát Komár nem volt olyan borzalmas, mint multkor, de egy barom... A nyugdijasklubosnál viszont - aminél sirtam a röhögéstől, de te pont lemaradtál róla - ahogy szövegelt, boldogan bedugnám a csoportba, hogy szerezzen némi állóképességet.... Akkor nem ütne le semmit többet, szivinfarktussal nem lehet :-D
Előzmény: DegeneraBocsinka (727)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!