Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szerintem aki nem publikus,az már valahol nem hiteles! Sokkal kevesebb lenne a beíró,ha nem lenne lehetőség az anonimitásra!Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy nem publikus legyek!Akkor el sem tudna érni,aki üzenni akar nekem!
Szép napot!Őneki is lel kell kezdeni valahol!;)De azon a véleményen van mint amit irtatok,és nem nyert kategória neki ez:( Ahogy írtam nekem nem kell 15 nick,mert én senkit nem csaptam még be itt,sem máshol!Nem igérgettem és hitegettem senkit,csak egy picit aktívabban érdeklődtem fegyver terén,de ajánlatot nem tettem semmi fegyverre amit visszavontam volna!Én mivel nem értek hozzá nem akarok olyat megvenni amire költeni kell,mert akkor hurcolhatom,küldözgethetem....Remélem megértitek és elnézitek nekem!Köszönöm minden rendes fórumtársnak aki nevelő szándékkal épp ésszel viselt és türelemre intett,azoknak akik nem ,háááát...nekik is:)akit megbántottam BOCSÁNAT!!Nade mindegy fő az egység!Még egyszer Bocsánat!
Nézd Jani! Én már feladtam! Itt sohasem lesz rend! Úgy néznek ki a légfegyveres fórumok, mint egy mocskos városnegyed tele kuplerájjal...!!! Évekkel ezelőtt más volt a helyzet, öröm volt olvasni, (tanulni) az itt leírtakat! (Erre Te is emlékezhetsz!)
Szóval csak pár jó fej miatt vagyok itt, akiket tisztelek! A többi nem nagyon érdekel!
Nekem nincs mit takargatnom!de most tényleg kell egy pár nap,hogy átgondoljam az itt történteket!Ez tényleg a kolégámé,mivel egy gép van az irodánkba kettőnknek...Soha sem takargattam amit írtam,mindig válaltam a felelőséget....én is nepper vagyok van vagy 25 nick nevem!Ugyis kiderül,ezért feleslegesnek tartom.......
"Szeretnémm segítségeteket kérni!Lenne egy lg55 kivül belül felújítva csak ez lenne a gond amit írt a tulaj róla,orvosolható?Idézem:
Ami hibájának mondható talán, hogy igen határozottan kell felhúzni, nehogy az elsütőszerkezet biztosítéka ne funkcionáljon rendesen és a puska elsüljön a cső felcsukása után (1x-2x tapasztaltam ilyet.)
AZ lg 55-ön van e köpenycső,mert ezen aszt látom,hogy nincsen,lehet e rá tenni?"
Arankám!Láttál Te már tőlem erefelé képet?!Ha meg gebedek sem tudok felgyömöszölni egyet sem!Mindíg BOSI segít ki!Ha ez fő bűn,hát mea culpa!De be ne akard mán bizonyítani,hogy ettől én itten akkó most zavargó troll vagyok!!!! ;-DDD
Nyugalom Úrak!!!!! Front van,vagy mi a csuda?????
Ne essünk már egymás torkának!!!........ Annyit nem ér az egész!! Igy is elég stresszes az életünk-nemde???
:)Akkor írjátok ki,hogy itt csak a pár régi motoros lehet többiek takarodjanak!!!Befejeztem a légpuskás dolgokat,és ami azzal kapcsolatos minden,az ilyen arcok miatt akik itt vannak páran!Itt szeretném megköszönni mindenkinek aki segített,vagy próbált segíteni!Ha tudnám,hogy hogyan lehet törölni innen magam azonnal megtenném!:)
Itt mindenkinek baja van:)A minap Te szop.... engem,azt nekem türni kellett!Ha akarom sem tudom ide feltölteni mert nem tudom!!!De az antali józsinak elküldtem még 1-kor,mert őt érdekelte és megkért priváltban!