Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Hello mindenki most lettem tulajdonosa egy GPM-D2 légpisztolynak sajnos zacsis leharcolt darab ezért kérném aki tud segíteni ezügyben nekem (robbantott rajz,tömítéseket hol?jótanács STB segítségeteket előre is köszi.Supermoto1kukac citromail.hu sziasztok
Elnézést, de a gyártási folyamat képeit a neten találtam. Én a képek segitségével készitettem el a Feinwerkbau 300 -som tusát. Azért tettem fel, hogy segitsek hátha más is hasznát veszi és kedvet kap a munkához. Az enyém cseresznyefából készült, lakkozva. A következő is csersznyéből lessz, de azt viaszolni fogom. Szerintem a viaszolás szebb és később ha kell javitani is könnyebb. A cseresznye könnyen megmunkálhatón nagyon mutatós. A fareszelő helyett kis flexet használtam, csiszolótárcsával, mert sokkal gyorsabban haladtam a munkával.
nekem van egy Bushnell nevű 6-12x44 távcsövem gamo hunteren ami akkorát rug, mint állat és köszöni szépen jól van. a bushnell honlapon nem találtam meg, valszeg valami kínai csoda. nekem nagyon bevált. :-))
A rugósokat csak a 4200-as széria, valamint a 3200-as és Trophy széria egyes darabjai tudják. Meg kell nézni a Bushnell oldalán. (Valahol el van rejtve rajta.)
CFX-nek sok igazsága van. Pl.: a sütési hossz rövidítés csaknem biztosan balasetveszélyes (is) lehet, és az elsütőszerkezet alkatrészei is hihetetlenül "egyszerű" technológiáról tanuskodnak. (Az említett alkatrészen pl. jól látszik hogy egyszerű kivágószerszámmal készült) De kérdem én: ha belegondolsz, nem az egész "szakma" balesetveszélyes amiről beszélünk? Mindenki annyit alakítson, amennyire neki "tellik":-) Megjegyzendő, még én sem kezdtem el a szerkezet átalakítását, de tervezem, mert sütésügyileg valóban nem igazán "nyerő" a Hunter
Na mit szól kend?Ez a Pisti sem most esett le a falvédőről !!! Ezért mondtam én hogy a z elsütőszerkezet is csak lelemény kérdése. Ha a Spanyolnak kevés akkor a Magyar ész majd megoldja. Tádé
Mar nézegettem a lapot " www.fieldtarget.hu " , vonzó, de még nem volt alkalmam 15 méter felet gyakorolni. Sikerült beszereznem egy megfelelő céltávcsövet, és egyenlőre kollegákkal szervezünk hasonló stílusú, lövészetet, alkalmanként helyben. Majd talán egy kicsit később sort kerítek egy nevezésre.
A használati leírásban, amit a puskához a magyarországi forgalmazó adott, nem szerepel, hogy mi célt szolgál az a lyuk. A puskát meg ugye néha illik karbantartani, és eközben vettem észre, hogy kilyukadt a dugattyú, betömtem. Miután ráeszméltem mi célt szolgálhatott az a fránya lyuk, helyreállítottam az eredeti állapotot. Arról meg, hogy mit tapasztaltam, nem tilos beszélni. Különben is lehetek én a "világ legnagyobb hazudozója" is. A képek egyébként a puska eredeti állapotban található alkatrészeit ábrázolják, külön-külön.
Ezt a puskát csak kényszerből vásároltam újonnan, még decemberben. Ma eladtam, eredeti állapotában, úgy ahogy azt a magyarországi forgalmazó értékesítette.
Nincs rá szükségem, ugyan is van egy Feinwerkbau 300S -as a tulajdonomban, és nekem ennél jobb nemlétezik.