Biztos te is sokol rádión hallgatod, te zenei antitalentum.. én is azon hallgattam, gyárilag csak az volt a kocsiban, 6 hangszórós rendszerrel, CD-vel ;)))))))
140ért viheted, és harmincat adsz majd késöbb és fizetek még egy sört is! Vagy csinálok egy 3 számos demot a zenekarodnak(ha van?) Szoval 170és két nap studio!
Üdv Mindenkinek!
Nem vagyok gitáros de van egy eladó Ashdown ABM 410H bass ládám! Négy szer tíz incses szórók plusz magassugárzó!
2 hónapja vettem ithon 238eft-ért (ez a listaára)
Építkezés miatt sos odaadom 180eft-ért! Garanciális 2 koncertes sérülésmentes! Bitang szandja van!
Ha valaki tud rá vevöt jövök neki egy sörrel!
2 részletben is fizethetö!!
Elado hangszereim vannak:
Hamer tipusu szologitar, kb. 5 eve vettem, semmi baja sincs, 35 ezert Ft
valamilyen (nem jut eszembe a tipusa) basszusgitar 30 ezer Ft
Az en velemenyemet nem irom le, mert kitiltanak.
BAr 10 eve ugyan ez volt a guns n roses kopia zenekarokal, es a sok bena kozott elveszett egy csomo ertek is...
A meghallgatás megtörtént.. De majd engem a többiek lefikáznak hogy tényleg csak pózolni tudtam, és vagyok akkora rocksztár hogy úgy lementem egy egymás meghallgatására, hogy egyéb ügyből kifolyólag előtte 4 napig nem nyúltam gitárhoz..
A többit majd Pyry elmeséli... :)
a pöngét meg nem szükséges véleményeznem, mert ahogy látom jönnek a kritikák..
Penge-Tűz megéget
Meghallgattam többször is. Eleinte kicsit idegenkedve, de x-edik meghallgatás után kezdett összeálni bennem miről is van itt szó.
Láttunk itt lejebb egy csomó véleményt, de az senkinek nem tünt fel, hogy a torzítatlan akkord bontogató gitár nincs összehangolva a másik oldalon riffelővel. Ez a legnagyobb baj, amúgy ettől eltekintve tetszik a többi gitár téma és hangzás és a szóló is. Megkockáztatom, hogy az énekesnek sem rossz a a hangja, csak a dallamvilág amit hoz kissé egyszerű.
Persze mid ez csak egy botfülű senkiházi amatőr paraszt keresetlen véleménye...,hogy a hangulathoz igazodjak én is :)
Te jó ég! Még működik a "Smitt-művek"? :)))
Már 12 éve sem arról voltak híresek, hogy jók lennének... Bár senkitől sem vitatom el, hogy fejlődhet... ;)
Félsz mi, hogy az első (egyetlen) topic, amit nyitnál, szar zenekaré lenne? :-) Oké, küldök egy demót, meg felpakolom netre... de ha tetszik, megnyitod? :-)
Most látom, csak, na ugye, hogy jó név! én meg annyira kiakadtam, hogy végül maori+angol nevet választottam. Pedig ez a the görgeteg jó lett volna, basszus.
...és lenyúlták az együttesnevet, amit akartam. Mikor megláttam a Rockinformban a demokritikát róluk (hogy egyáltalán létezik ilyen nevű zenekar), kicsit kiakadtam. De most már mindegy. És tényleg, a szám végén elvágja a torkát?
NA, meghallgattam az ominozus notat, le is irom a velemenyemet, mind hangzasilag, mind zeneileg.
Az nota egyes reszei engem egy olyan '85 koruli metallicara emlekeztettek, mas reszei a Moby Dick-re (foleg az enek miatt).
A szam maga nekem nem jon be, hogy oszinte legyek, otezer ilyet lehet hallani, barhol.
A hangzas nem olyan rossz, en mondjuk mashogyan kevertem volna. Nekem a Dob nagyon hangosnak tunik, a gitarok nehol meg (barmilyen fircsan hallatszik is) erotlennek tunnek.
A Szolo jo kis virga, csak en celtalannak latom, hianyolom a dallamot belole es csak technikai villongasnak tunik, annak viszont fasza.
A szoveg elegge ideje mult. A tema meg elmenne, de ezek a kifejezesek, szofordulatok, rimek gazok szerintem.
Az enekes kritikan aluli, en lecserelnem a helyetekben, gondolom ezt a fasza szoveget is o alkotta.
Az osszkepet tekintve, csodalkoznek, ha ezzel befutna valaki, de M.o.-n minden lehetseges.
Vegul is fejlodokepesnek tunik a dolog, kivancsi vagyok mi lesz belole egy ido mulva.
Na, lehet anyazni.
Van a Schmidt Stúdió, a Gellérthegyen, marha kicsi, a cucc se nagy eresztés (bár a minimumot azért hozta). A nyilvántartás kicsit kavarodik, 2x-3x előfordult egymásra szervezés, ilyenkor másik alkalom, extra idővel kiegészítve volt a megoldás.
Volt a Peek stúdió a Fehérvári úton, azóta elköltözött Kőbányára, az valamivel nagyobb, és preferálják a saját Peek electronic erősítőiket, ami, hmm... de mindenki döntse el maga. A termek igényesebbek.
Egyébként egyszer-kétszer jártunk Őrmezőn, a nevelőotthon alagsorában. Nem tudom, az mennyire publikus, de ha érdekel vkit, rá tudok kérdezni.
Az a kis sertés gyerek a prohászka, és ezt a lefoglaljuk előre, odamegyünk és kidobnak játékot velünk is megcsinálták egyszer, egy hiphop zenekarrol van szó, annyit kell tudni, hogy voltunk vagy 9-10 átlagosan 20-21 éves srácok, és helyünkre pedig bejöttek a tini numetalosok, azért mert arra a vécépapirra amire felirjak, hogy jön valaki egy nappal arrébb irtak. A dühítő az volt, hogy senki se környékbeli(pl budafok, angyalföldről), nem mi hibáztunk, és erre nem megoldást keres a tulaj(Gergő) és a csicskája, hanem mondták, hogy hello. Poénból mondtuk, hogy akkor leverjük a kis numetalosokat, ugyis létszám fölényünk meg volt, erre Prohászka okoskodott, hogy az ö védelme alatt állnak a fiúk.
Ráadásul hiába van 4-5 terem a cuccok szarok, leharcolt h&k basszus cuccok vannak mindenhol, kivétel abban a teremben ahol a normális dob van, ott egy peavey combo van, ami tényleg proszívó hangú volt. Prohászka szerint nem szar, csak én nem tudom beállítani...
A dobok katasztrófálisan szólnak...
Még egy dolog jutott eszembe, hogy sokszor pénteken délelött 11kor probáltunk, és a tulaj mindig elkésett, de se tovább nem játszhattunk, és kevesebbe sem került a próba.
Viszont mellette van egy másik terem, amit a Gál Miki vezet, csak egy terem van, underhanghoz képest leányálom, persze azért nem a világ vége de megteszi.
11, 22 kerületben tud valaki épkézláb próbatermet ajánlani?