Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
"...2. Ha emeled a nézőkét (számozott tárcsa)..." - a módosítás egy számonként 3 mm-t jelent 10 méteren, a becsapódási pontnál. "...3. Ha az oldalsó csavart befelé hajtod (jobbra)..." - egy teljes csavarás 10 mm elmozdulást okoz (10 méteren belőve) a becsapódási pontban
1. A belső rugót vedd ki és dobd el jó messzire 2. Ha emeled a nézőkét (számozott tárcsa) a becsapódási pont is emelkedik. 3. Ha az oldalsó csavart befelé hajtod (jobbra) jobbra jön az irányzék és a becsapódási pont. Na innentől csak türelem kérdése.
Vagy fogd a csövet satuba, lőj egy lukat, és addig tekerd az irányzékot, míg a lukra nem mutat, aztán már be is van lőve nullára a fegyver. Utána már csak a szemedhez kell igazítanod:)
Slavia 631-en PONTOSAN hogy kell beállítania gyári irányzékot? Nekem most eléggé félrehord, de nem sikerült még rájönnöm, hogy a felső, vízszintes, 1-0-ig osztott körlap mire szolgál, (gondolom az irányzék emelése), de mit jeletenek pontosan a számok??? A másik: duplarugós, így eleve van egy tisztességes szórásképe, de etől még lehetne vmennyire pontos. :)
Nekem van egy régi de jó légpuskám. Csak annyi a baj vele, hogy a gumitömítés elhasználódott így mindig elereszti a tevegőt. Nem tudtok valami jó helyet ahol kapok hozzá + egy kis rugótuningot is vállalnak?
Köszi a segítséget, csak nem érem el telefonon napok óta.Ráadásul kellene a pontos mérete az O gyűrűknek,ha máshol akarnám beszerezni. Van robbantott ábrám,de ott sincs méret.
Hello mindenki most lettem tulajdonosa egy GPM-D2 légpisztolynak sajnos zacsis leharcolt darab ezért kérném aki tud segíteni ezügyben nekem (robbantott rajz,tömítéseket hol?jótanács STB segítségeteket előre is köszi.Supermoto1kukac citromail.hu sziasztok
Elnézést, de a gyártási folyamat képeit a neten találtam. Én a képek segitségével készitettem el a Feinwerkbau 300 -som tusát. Azért tettem fel, hogy segitsek hátha más is hasznát veszi és kedvet kap a munkához. Az enyém cseresznyefából készült, lakkozva. A következő is csersznyéből lessz, de azt viaszolni fogom. Szerintem a viaszolás szebb és később ha kell javitani is könnyebb. A cseresznye könnyen megmunkálhatón nagyon mutatós. A fareszelő helyett kis flexet használtam, csiszolótárcsával, mert sokkal gyorsabban haladtam a munkával.