Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Termeszetesen ennek az lehet csak a magyarazata, hogy a legalis, 7,5 J feletti puskahoz kepest szembol kb. 160 m/s-mal szembejott egy repulo aminek a szarnyan volt a deszka....
Most próbáltam ki egy full Gamo CFX légpuskát, az eredmény megdöbbentet. 20 cm távolságról, átütött egy huszonöt mm vastag gyalult fenyődeszkát, és a következőbe is behatolt kb. 10 mm-re!
Tényleg jó oldal, európa egyik legnagyobb web-shopja. Innen rendeltem az öszzes alkatrészt a puskáimhoz. Azon az oldalon van, ami feljön, csak lejjebb kell görgetni a feléig, a Best Seller piros csillagról megismered, 12.94 GBP.
Végül is lehet állítani a tusa hoszzát, ha a rögzítőcsavarokat hosszabbra cserélem és teszek a tusa és a tusatalp közé valamilyen távtartót. Ezt direkt ilyenre csináltam, egyrészt azért, mert elég rövid a kezem, a másik pedig, hogy a rendes tusájával majdnem 10 centivel előrébb volt a puska súlypontja, és az ülő lövéseknél inkább ezzel küzdöttem, mint a célokkal. Vázlatrajzot nem tudok betenni, mert nincs szkennerem, de itt megtalálod http://www.airgunbuyer.com/Showproducts.asp?cat=Accessories&SubCat=Misc.%20Accessories
És a válltámasz magasságállító csavarjait nem lehet hosszabbra (beilagolással) cserélni?
... hát ha még ismerném is a konstrukciót, amiről beszélünk:-)
Vázlatrajz van?
...vagy rajzoljak egyet én:-)
Amúgy elég lenne az is, ha csak félkész állapotig készitenéd el ,a csiszolást és a lakkozást már meg tudnám én is oldani,s legalább az érzés is teljes lenne,hogy az én kezem munkája is benne van.