Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Sako kolléga küldött nekem a múlt héten bőrt az LG-be. A mellékelt levélben figyelmeztetett, áztassam meg picit olajban mielőtt összerakom. Na ez volt az, amit "kissé" eltúloztam nagy igyekezetemben. A versenyen végig úgy füstölt a vas, mint egy Trabant:)
Drága kollégák! Ma került hozzám Cindercone sporttárs jóvoltából egy légfegyvernek látszó tárgy darabokban. Fogalmam sincs milyen típus, és sehogy sem akar összerakódni az elsütő szerkezet a rendelekzésre álló alkatrészekből:( Ha valaki felismeri, kérem szóljon milyen típus lehet, mert így valszeg találok hozzá robbantott ábrát. 4,5-es, csőtörős FÉG-nek látszó vas.
A dieselezés akkor következik be, ha a dugattyú elé olaj, zsír kerül. Elsütéskor a kenőanyag berobban. Könnyű észrevenni, a puska nagyot durran, füstöl, büdős. A dugattyú kenésére molibdén-diszulfidos kence javallott, végszükség esetén hőálló zsír (Slaviahoz az is jó), de mindenképpen nagyon vékonyan, csak a dugattyú/tömítés oldalára. A rugóra, rugóvezetőre mehet zsír, olaj, moly, bármi. Nem kell a puskát agyonkenni, ne tocsogjon a kenőanyagban.
Én is majdnem vettem egyet 2 éve, de aztán inkább gyűjtögettem még zsetont és a GPM-et vettem meg, mivel sportcélra kellett fegyver. De jó lenne egy egyszerűbb plinker is szórakozgatni úgyhogy vívódom a LOV és a HW40 között.
Egyre jobban vonz a pisztoly. olcsó, erős, és messzire is pontos. Csak ne lenne ilyen piszok ronda :DD És versenyszintű fegyver, szal gyakorolgatok, oszt ha egyszer lehetőségem nyílik, akkor akár versenyen is indulhatok. Sokáig inkább a tobblövetű co2-esek érdekeltek, de most nagyon vágyom már egy lov21 gyel való lődözésre. Már lőttem vele, de sztem az szarul volt beállítva, mer a táborból senki nem talált célba, még a saját gazdája sem. :D
Én is agyaltam már rajta, de sajna csak rövid ideig volt a kezemben a cucc:( A cső burkolatára nem találtam megoldást. Amennyiben a buroknak csak esztétikai szerepe van, illetve csak az elsütő szerkezet csapjait aprólékait tartja, akkor minden további nélkül lehet csinálni belőle valami TAU7 stílusú vasat. Ergo markolat, pici fa előagyszerűséggel az elsütő szerkezetnek, aztán a szép hosszú csupasz cs a végén egy kompenzátor - céltüske kombinációval.
Volna kedvem megpróbálni, de kéne szereznem egy olcsóbb, használt darabot alapnak.
Ez nem rossz ötlet, de sajnos nem oldja meg az igazi problemáját a Gamo sütésnek. Mindenesetre a geometriája kicsit ergonómikusabb, mint a vacak kisívű gyári lemez ravaszé. A két állítócsavar szerintem inkább parasztvakítás, hogy na, ez állítható.
Köszi. Igyexem ott lenni Hollóson, de sürgősen találnom kell dugattyútömítést az LG14-be, mert a régi randán kifordult. Megigazítottam, de nem bízom benne. Sikerült teflonból csinálnom egyet, de szóltak itt a kollégák, hogy nem lesz tartós, mert gyorsan kopik. Kell egy eredeti bőr, az a biztos:)