A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
A motorfékben nem érzek különbséget. Érdekes amit a fékről írsz, az első LC-met a DOHC-val párhuzamosan használtam és sokkal jobb volt (adagolhatóbb, hatékonyabb) a DOHC első fékje, kopottabb tárcsával és betéttel is, mint az 2013-as LC-jé. Lemostam az LC tárcsáit féktisztítóval, mert amúgy újszerű volt az egész. Persze semmit nem segített. Nem értettem az okát, mindkettő Brembó volt gyári tárcsákkal és betétekkel.
Mióta eladtam a DOHC-t nem kínoz ez a kérdés, mert az LC-ket nincs mihez viszonyítanom és önmagukban nem rosszak de most, hogy említetted eszembe jutott.
Kíváncsi vagyok a 2022-es LC fékje hogyan viszonyul a DOHC Brembójához? Cimborámnak van egy gyönyörű, kevés kilométeres DOHC-je és biztosan kíváncsi lesz a 2022-es LC-re, szóval a következő mnotorozáskor megtudom, de lehet az csak tavasszal lesz.
Minap a barátomal cseréltünk pár km erejéig - 2012 évj. R1200R gépe van. Szóról szóra csak ismételni tudom a korábban általatok leírtakat: kevésbő zajosan járó motor, rövidebb úton, finomabban járó váltó, combosabb motorfék.
És érezhetően jobb első fék, mint az enyénem.
Ráadásul még mindig úgy érzem, túl mélyen kell nyomnom a sajátomon a fékpedált.
500 km van még a 20ezres szervizig, azt hiszem lesz egy listám...
Na meg kiváncs vagyok a kardánnal kapcsolatos visszahívás ügyintézésére is.
Salgótarjánból már a hazafelé út volt Esztergomnak . És nem volt tervezve sem . Ezenkívül , nem tudom kinek volna hangulata velem motorozni , mert én elég lassan megyek.... Szerintem , nem vesztettél semmi :)
Mi egyébként Bátonyterenye-Cered-Zabar-Tornalja-Rozsnyó-Bánréve-Ózd-Cered-Zabar “kört“ nyomtunk.
Ezek az 5xx utak elég jók. Az 526-ost idén végigtoltuk, a következő terv egy 533-546-549-548. Csak az még tőlünk is egy 520-as karika, és nekem nagyon nincs már kedvem 8-kor elindulni. Majd ha sokáig van világos és meleg.
Vasárnap Lillafüred és pisztrángozás van tervben, ja valakit érdekel.
Ezt a szakaszt megjártuk agy 4 éve Ronson szomszéddal is, amimor szintén a Garmin lepett meg minket. Akkor még n volt új a burkolat, én meg a Legendával voltam, és esett is, szóval annyira nem élveztem. Viszont tavaly mondta egy span, h újraaszflatozták, es a déli felén 120 szal lehet ugratni több helyen is, muszáj volt megnéznem, mondjuk ugratni nem sikerült, túl erős volt az életösztön.
Volt ahol jött szembe busz is . Hol ha nem a kanyarban :) Mondjuk egyenes nem sok volt rajta :) Azért ennek a közepe környékén volt egy erősen foltozott szakasz is , de a 3/4-e újszerű . A Garmin mindig tud újat mutatni !