Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
LOOOOOOOOOOL! Haláli történet. És ahogy megoldottad a problémát, az elismerésre méltóan elegáns és stílusos húzás volt. :-DDDDD Egyébként ez az "önfeledten vakarjuk a fejünket/fülünket/buborékokat fújunk az üdítőbe a szívószállal/ugrálunk az utcán/bármely más, teljesen gyépésnek tűnő cselekedetet végzünk abban a szent hiszemben, hogy a világon senki sem lát minket, csak aztán kiderül, hogy egy rakás ember rajtunk röhög" dolog velem is megesett már párszor. :-DDD
Eeeeemesélem nektek is, nehogy azt higgyétek, Fredné pörfekt! :D)) Ez egy sztori régről! :D))
Fogorvoshoz kellett mennem, munkaidőben, főnököm drága minden gond nélkül kölcsönadta a pár hónapos céges Skoda Octaviaját. Olyan büszke voltam magamra, hogy ilyen gyönyörű kocsi van a hátsóm alatt, totál lesajnáló mosollyal kerülgettem a kis autókat magam előtt - de aztán csak megérkeztem a dokihoz. Elvezetgetek én, le is parkolok -merőlegesen! Na de az úttal párhuzamosan? Pláne két kocsi közé...Na neeee! Azért, egy próbát megért a dolog. Persze, hogy nem jött össze! Na, mindegy, let's give it another shot...Kocsi egyesbe, ki a parkolóhelyről, tolatás...még mindig semmi... Nézek a visszapillantóba, hála az égnek, mögöttem senki, játszhatok tovább - de azért, a fülemet csak megütötte az a fura vinnyogás. Felnézek, előttem senki, nézek jobbra, a járdán senki, mögöttem még mindig senki - aztán felderengett, persze, hogy melyik utcában vagyok. Összementem kb 5 centisre, de azért elnéztem balra, ahol egy FIÚISKOLA kb teljes kb végzős osztálya fogta a hasát a röhögéstől (győriek - Jedlik - yeah!:D). Ok, utolsó próba, közben jár az agyam, vajon mit gondolhatnak a fiúk, drága, dögös autó, benne egy szerencsétlen hülye csaj... Gondoltam, ha már égek, legalább jöjjek ki elegánsan a dologból. Műmosoly felrak - ha HPnak néznek, úgyis halál mindegy már...kiszálltam a kocsiból, rávigyorogtam a fiúkra, meglengettem a kocsikulcsot, és megkérdeztem, hogy melyikük lenne olyan kedves, hogy beparkol helyettem. Mint a magasugrók, úgy ugrották át a korlátot egyszerre öten. :D) Mire kijöttem a dokitól, szerencsére órán voltak.
Természetesen átírom béb, és valahol a sulijaink közelében oda is adom. A hepajból kimaradok, egyrészt mert péntek reggel órám lesz, másrészt meg azé', mert a rettegve magoló üzemmódba kapcsoltam. Nagyrészt kussolós offlány is leszek három hétig, amíg az első körökön túl nem jutottam. :-S Emilben megtárgyaljuk, mikor és hun rendezük le illegális ügyleteinket. :-)
Candy! Írok majd emilt a te lemezeiddel is kapcsolatban, új listát tudok neked küldeni, és kiszámolom, mi fér még fel a Jane Eyre meg a Maybe Baby mellé.
Prágában készült képek - Pitének nagyon jól áll az apaság. :-) (És a kiscsaj tündéri.) A Sztorinál meg továbbra is a helyzet magaslatán vannak. :-P http://www.storyonline.hu/?cid=1261
gyermekkoromban apuval voltam körhintázni, és a ''szaki' elindította azelőtt mielőtt bekapcs volna magam, apu odaüvöltötte, h fogozzál, és jó kéépey vágott, h nehogy halálra rémüljek. Mit mondjak, érdekes volt, bár vlsz nem realizáltam a veszélyt.
hat eldonteni,h ki a felelos...nem is tudom. fogalmam sincs,h az ilyen jatekoknal meg pl a korhintaknal milyen biztonsagi eloirasok vannak. pl kotelezo-e ellenoriztetni felevente az allapotukat stb... de meg ha ellenorzik is, sztem csomoszor csak alairjak a papirt vakon. ketlem,h tuzetesen atvizsgalalnak egy ilyen szerkezetet. voltunk 2 hete vidamparkban, ezen felbuzdulva majus elsejen is felultunk nehany szerkenyure. na a vidamparkkal ellentetben itt nem voltam benne biztos,h tulelem,mert nem szakad szet az egesz. olyanok voltak ezek a masinak,mintha szethajtott NY-europai vidampark 10 eve kiselejtezett cuccai lennenek. a szakerto alkoholista lepukkant csoves uzelemtetokrol nem is beszelve...felelmetes.
ugyanmar, tudod,h nem valogatok. egy ilyen bulin barmi becsuszhat ;)
mas.
a multkori jatektemahoz egy kis valami. barbie oke, jatekcsecsemo oke. mylittlepony, tudjafene, najo hatareset, NODE!!! ezmiez? mi fejlodik tole? miert kell rozsaszin lovat pelenkazni, jarni tanitani, es megvigasztalni ha mama-nak szolitva sir nekunk???
jövő hét csütörtök, valami eksön?= nekem suli. :-) De most már csak vége lesz már, és akkor...jönnek a vizsgák. :-P De majd megoldjuk. ;-)
Totál más: valaki szólt már a moderátori szaktipicban, hogy mégis miért a lefittyedt lófalloszért van itt nekünk 2 hozzászólás-ablakunk? Már borzasztóan idegesít. Szóljak?