Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Nekem van egy régi de jó légpuskám. Csak annyi a baj vele, hogy a gumitömítés elhasználódott így mindig elereszti a tevegőt. Nem tudtok valami jó helyet ahol kapok hozzá + egy kis rugótuningot is vállalnak?
Köszi a segítséget, csak nem érem el telefonon napok óta.Ráadásul kellene a pontos mérete az O gyűrűknek,ha máshol akarnám beszerezni. Van robbantott ábrám,de ott sincs méret.
Hello mindenki most lettem tulajdonosa egy GPM-D2 légpisztolynak sajnos zacsis leharcolt darab ezért kérném aki tud segíteni ezügyben nekem (robbantott rajz,tömítéseket hol?jótanács STB segítségeteket előre is köszi.Supermoto1kukac citromail.hu sziasztok
Elnézést, de a gyártási folyamat képeit a neten találtam. Én a képek segitségével készitettem el a Feinwerkbau 300 -som tusát. Azért tettem fel, hogy segitsek hátha más is hasznát veszi és kedvet kap a munkához. Az enyém cseresznyefából készült, lakkozva. A következő is csersznyéből lessz, de azt viaszolni fogom. Szerintem a viaszolás szebb és később ha kell javitani is könnyebb. A cseresznye könnyen megmunkálhatón nagyon mutatós. A fareszelő helyett kis flexet használtam, csiszolótárcsával, mert sokkal gyorsabban haladtam a munkával.
nekem van egy Bushnell nevű 6-12x44 távcsövem gamo hunteren ami akkorát rug, mint állat és köszöni szépen jól van. a bushnell honlapon nem találtam meg, valszeg valami kínai csoda. nekem nagyon bevált. :-))
A rugósokat csak a 4200-as széria, valamint a 3200-as és Trophy széria egyes darabjai tudják. Meg kell nézni a Bushnell oldalán. (Valahol el van rejtve rajta.)
CFX-nek sok igazsága van. Pl.: a sütési hossz rövidítés csaknem biztosan balasetveszélyes (is) lehet, és az elsütőszerkezet alkatrészei is hihetetlenül "egyszerű" technológiáról tanuskodnak. (Az említett alkatrészen pl. jól látszik hogy egyszerű kivágószerszámmal készült) De kérdem én: ha belegondolsz, nem az egész "szakma" balesetveszélyes amiről beszélünk? Mindenki annyit alakítson, amennyire neki "tellik":-) Megjegyzendő, még én sem kezdtem el a szerkezet átalakítását, de tervezem, mert sütésügyileg valóban nem igazán "nyerő" a Hunter
Na mit szól kend?Ez a Pisti sem most esett le a falvédőről !!! Ezért mondtam én hogy a z elsütőszerkezet is csak lelemény kérdése. Ha a Spanyolnak kevés akkor a Magyar ész majd megoldja. Tádé