Keresés

Részletes keresés

Creative Commons License 2020.08.26 0 0 224105

Lövésem nincs a mostani B-ről, csak úgy általánosságban mondom, hogy az idő kerekét nem lehet visszaforgatni.

Előzmény: CivisCity1902 (224103)
LokiFan16 Creative Commons License 2020.08.26 0 0 224104

Drogos tinik?? :DD

Előzmény: CivisCity1902 (224103)
CivisCity1902 Creative Commons License 2020.08.26 -4 0 224103

Apropó Big B és ultrák !

Elég sok embernek kivan a fa$za,hogy a táborunkat drogos tinik vezénylik. 

Balázs már siófokon és gyirmóton is feltűnt,pedig évek óta nem volt...

Lehet vajon valami esély a visszatérésére és újabb szerepvállalásra vajon ?

pippolinó Creative Commons License 2020.08.26 0 0 224102

"

Hanem azt ha valamit gyakorolnának annak lenne látható jele és látnánk.

Nem azt hallanám a lelátón,hogy hova a faszba rugod megint azt a szabadrugást Bódi.

Meg nem azt, faszért passzolsz állandóan hátra? "

Nem érzel egy kis ellentmondás a gondolatmenetedben?Szerinted Elemér vagy bármelyik edző úgy készíti fel a csapatát, hogy passzolgassatok oldalra meg hátra, meg a szabadrúgásokat, beadásokat véletlenül se rúgjátok saját játékoshoz.Szerinted miért kiabál Elemér annyit a partvonalról nekik?Mert nem ez volt valószínüleg megbeszélve.Már többször leírtam, minden taktika annyit ér, amennyit a játékosok megvalósítanak belőle.Legkönyebb az edzőre fogni, ha a játékosnak nincs kedve többet, gyorsabban futni.A legutóbbi meccseken a pontrúgásaink vagy a kapura lövéseink egyszerűen katasztrófálisak.És mindenki tudja, hogy se Bódi, Se Kevin  de mondhatnám Tőzsért is az elmúlt szezonban, nem felejtett el rúgni, itt valamilyen koncentrációs probléma van.Nehogy már sokéves NB1-es rutinnall rendelkező 26-30 éves játékosoknak most kelljen elmagyarázni, hogy adott játék szituácuióban hová kell helyezkedni.Vagy ha igen, régen rossz.Akkor nem az edzőben, hanem a játékosokban van a hiba.Nem véletlen, hogy akinek van rá lehetősége(Rebrov pl)kirúgja azt a játékost, aki nem tudja végrehajtani azokat a feladatokat, amit ő kiad.Mert a játékosaink már bizonyították zömében, hogy ahogy Kicsi is mondja, tudnak ettől lényegesen is jobban játszani(szerinte 50%-on lötyögünk , egyetértek vele)Azzal is, hogy túlságosan érzékenyek a játékosok, annó én is leordítottam a játékostársam fejét, ha az nem megfelelő hozzáállással játszott vagy félt.Most már vigyázni kell hogy szólsz, mert megsértődnek.Sajnos a csapatban sincs egy olyan vezér, aki ezt néha megtenné,mert lássuk be se Bódi,se Varga,se Korhut nem ilyen mentalitás.

Előzmény: Porosz-lo (224089)
losik Creative Commons License 2020.08.26 -1 0 224101

És akkor miért nem vállaod fel a régi nevedet...

Egyébként meg jó lenne befejezned a személyeskedést, főleg, hogy szenilis vagy. 

Balázs tudta ki vagyok, beszéltünk is többször utána személyesen és nem rémlik, hogy "seggbe kúrtak" volna, mert Ő sokkal értelmesebb mint Te..

Előzmény: Porosz-lo (224095)
losik Creative Commons License 2020.08.26 0 0 224100

Igaz, de én be is tarottam egy jó darabig, neki meg pár percig tartott...

Már a kezdetektől személyeskedik velem, szóval ennyi öröm belefért. :) 

Előzmény: Ebcsont42 (224099)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.26 0 1 224099

Nagyobb szerénységet, losik olvtárs.. Olvashttunk már tőled is hasonló eszmefutattást. :)

Előzmény: losik (224093)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.26 0 0 224098

Adná az ég..

Előzmény: Té (224094)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.26 0 0 224097

Láthatóan nem vagy egy társasági lény.. :)

"Kondást meg a veretlen szezon után elvitte egy Kisvárda."

És mondd zsiráf 2014-ben az utolsó bajnoki címnél ki volt az edző?

Elemér minden hibája ellenére 2 bajnoki címet és 2 kupagyőzelmet összehozott. Viszont nem tud jól meccselni, rettentően sablonos a gondolkodása, ergo könnyen kiismerhető. Nem képes mentálisan felkészíteni éles meccsekre (pl.:BATE) a csapatot, ami szerintem a valós önbizalom hiányából fakad. Képtelen nyíltan elismerni, ha hibázott, sőt néha igazi szóba'festő. Ezen tulajdonságai erősen behatárolják az edzői ténykedését..

A videó arra lett volna példa, hogy ma nincsenek ilyen képzett és jó formában lévő játékosaink, mint a veretlen szezonban voltak, sőt jobban belegondolva évek óta nincsenek. Ez egyébként meglátásom szerint nem orvosolható egy edzőcserével..

Előzmény: Porosz-lo (224092)
Gracioso Creative Commons License 2020.08.26 0 3 224096

Mondjuk ezekre tényleg jól jönnének a válaszok, akár Elemértől is :-) / :-( 

Elemer akkor friss hús volt, utána kiismerték.  Sousa akkori Vidije az egyik legtöbb pontot érte el, máskor annyival sztem bajnok lett volna, de akkor nekünk minden összejött (abban az évben volt NagyZ utolsó perces golja a Kecskemet ellen?), büszke vagyok arra az évre, de ne legyen már takaródzó mindenre! Elemért kiismerték, nem azt mondom, hogy rossz edző, de nem is kiemelkedő. Miért olyan nehéz ezt belátni?? A LOKI,a mi közös kedvencünk, jobbat érdemel es nem érdekel, hogy xy csapatnak bezzeg még rosszabb van. 

Előzmény: Porosz-lo (224078)
Creative Commons License 2020.08.25 0 1 224094

Nekem az az érzésem, hogy Elemérre rászóltak, hagyja a parasztvakítást.

Előzmény: LokiFan16 (224072)
losik Creative Commons License 2020.08.25 -5 1 224093

Hurrá. 

Előzmény: Porosz-lo (224092)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 -2 0 224091

2011/12-ben minden bizonnyal csak a hangyák hordták össze a gólokat gyakorlás nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=w9dkFSm0O-k

Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 0 1 224090

Szerintem itt összedobjuk a sírkövedre valót.. :)

Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224088

Lúzer FC reality, abból viszont még érdemi pénzt is lehetne csinálni.. :)

Előzmény: losik (224087)
losik Creative Commons License 2020.08.25 -1 2 224087

Hát pedig látod ez van. Ha idejönne Klopp és elmondaná, hogy ki mit csináljon, akkor ez a keret simán BL-t is nyerhetne, hiszen a játékos azt csinálja, amit az edző mond.

Előzmény: Ebcsont42 (224086)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224086

"Mind.

A játékos azt csinálja amit az edző mond. Emiatt kapnak fizetést.

Ne a játékost baszogasd. Annyit csinál amit kérnek tőle. Magától nem fog labda nélküli mozgásokat gyakorolni. Nem fogja tudni hova kell mozognia."

Pusztán az a tény, hogy a tavalyi szezon második legtöbb gólját kaptuk 3 edző elfogyasztásával megspékelve, már az kétségeket ébreszt bennem a véleményed kikezdhetetlen tényeken alapuló mivoltával kapcsolatban. Ja, és nem, nem a játékosokat baszogatom, hanem azt, aki ezt a keretet kialakította edzőstől mindenestől!

Előzmény: Porosz-lo (224083)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.25 0 1 224085

Na, ha mindenki kedvére kipolitizálta magát, lenne egy kérdésem, mert elvileg ez egy focis fórum:

Nyilatkozat1.: Mindkét oldalon nagy teljesítményt tettek le a fiúk.

Nyilatkozat2: Akiknek a támadás lenne a feladatuk, azok nem vállalkoztak...Várunk-várunk, hogy majd lesz valami, azonban ha nem teszünk érte, semmi jó nem fog történni, és úgy járunk, mint a hétvégi találkozón.... A Gyirmót ellen is ívelgettünk, próbáltuk betuszkolni a labdákat a tizenhatoson belülre, az ellenfél azonban könnyedén kivagdosta ezeket, ahelyett, hogy a szélen bontottuk volna meg a védelmüket, és laposan juttattuk volna be a labdákat... „A legnagyobb gond az, hogy a mutatott játékunk köszönőviszonyban sincs a tudásunkkal." Ha idegenben nem tudunk pontokat szerezni, az nem lesz elég a feljutáshoz, így mindenképpen változtatnunk kell. Fontos a taktika, de voltam én is játékos, és tudom, hogy nem a hadrenden múlik, ha nyerünk vagy veszítünk, hanem azon, hogy mindenki kihozza magából a legjobbat. Ha rajtam múlna, legszívesebben ordibálnék velük. Focistakoromban volt, hogy a nyakát fogtam a csapattársamnak, ha nem kellő módon állt hozzá egy összecsapáshoz. Edzőként azonban más a helyzet, ilyenkor marad a fejfájás, és a nem alvás. Közben pedig óvatosan mondod meg a dolgokat a csapatodnak, máskülönben ugyanis bunkónak tartanak, így nem biztos, hogy segítesz a játékosnak és ezáltal a csapatnak. Vigyáznunk kell, mikor melyik játékos mire érzékeny, meg kell találni a közös hangot mindenkivel, mert csak így lehetünk sikeresek..

Ez Elibá és Dombi Tibi véleménye.... És egy kicsi ízelítő, miért is hozott Szima Gábor légiósokat (is).

A kérdésem arra vonatkozna, hogy most akkor mi legyen? Küldjük el mondjuk a DEAC-ba Bódit, Varga Kevint, akik mélyen tudásuk alatt játszanak, vagy szépen kérjük meg őket, hogy próbáljanak focizni, s közben nagyon vigyázni arra, meg ne sértődjenek....

losik Creative Commons License 2020.08.25 -2 2 224084

A sértegetésben nem tudok veled versenyezni, hiszen Te már ideérkezésedkor elkezdted.

Én szurkoló vagyok, nem vágyom a szakmázásra. Van másik szakmám. De irigyellek, hogy ennyi időd van.

Egyébként csak Eli bát ekézed. Herczeg Bandiról mi a véleményed? Ő jó edző volt?

Előzmény: Porosz-lo (224082)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224081

Milyen jobb feltételek??

Előzmény: ChrisRea (224077)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224080

Tovább kérdezek, hány olyan játékos van a keretben, aki képes ezeket az egyébként roppant fontos mozgásokat, taktikai elemeket a gyakorlatban megvalósítani? Mikor volt utoljára olyan a keret, hogy ennyire tudatos játékot megvalósítson? Talán az általad agyonfikázott veretlen szezonban volt utoljára alkalmas a keret erre. Megy a nagy mellény, hogy Nb1es ez a keret, de nem, újra és újra bebizonyosodik, hogy ez így édes kevés.

losik Creative Commons License 2020.08.25 -7 1 224079

Most már értem mi bajod van. Az, hogy nem téged kértek fel edzőnek, hiszen Te profin csinálnád. De nem is értem miért a Loki kispadjára pályázol, miért nem vágysz magasabbra?

Mondjuk gondolom a Fradinál minden kérdésedre választ kapnál, mert hát Rebrov a profi, vagy ha nem, akkor mehetsz oda.

Erről hosszan lehetne írni,majd ha lesz időm írok is úgy ahogy Imrik szokott.

Én mondjuk nem igénylem...

ChrisRea Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224077

Ha nem véletlen volt a veretlen akkor miért nem tudja megismételni sokkAL JOBB FELTÉTELEK mellett?

még csak nem a is szezont, hanem a játékot.

Előzmény: losik (224076)
losik Creative Commons License 2020.08.25 -1 4 224076

Látom Te is csatlakoztál a kabaré délutánhoz.

Elemér lemeccselte Sousát ( ekkora baromságot én régen olvastam)

Láttad azt a meccset, emlékszel rá, vagy csak vagdalkozol?

Maradjunk annyiba abban a veretlen szezonba,már a 10. fordulóban ha nem rúgjuk be a 11-est a 91.percbe Kaposváron,oda a veretlen szezon.

Nem beszélve a 8. fordulós Siófok meccsről. Ahol a 80.perc körül ajtó ablak ziccert hibázott a Siófok.

A bajnoki cím nem volt szerencse,de az veretlen lett a szezon bődületes nagy mák volt. Kicsit túl ragozzák itt ezt egyesek.

Ha vasárnap a PSG berúgja az elején a helyzeteit, akkor a Bayern nem nyeri meg 1-0 ra a BL döntőt. Szóval a Bayern bődületes mákkal nyerte meg a BL-t?

Előzmény: Porosz-lo (224071)
OnlyLoki Creative Commons License 2020.08.25 -1 1 224075

Forró a pad Gárdióla alatt, alig nyert valamit a Szítivel! Kondást csábítják az arabok! :D

OnlyLoki Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224074

Kicsi nagyott nőtt a szememben ezzel a nyilatkozattal! Kulturált, és teljesen reális az, amit mond!

Előzmény: LowKey (224055)
Ebcsont42 Creative Commons License 2020.08.25 0 2 224073

"Maradjunk annyiba abban a veretlen szezonba,már a 10. fordulóban ha nem rúgjuk be a 11-est a 91.percbe Kaposváron,oda a veretlen szezon.

Nem beszélve a 8. fordulós Siófok meccsről. Ahol a 80.perc körül ajtó ablak ziccert hibázott a Siófok.

A bajnoki cím nem volt szerencse,de az veretlen lett a szezon bődületes nagy mák volt. Kicsit túl ragozzák itt ezt egyesek."

Maradjunk annyiba, hogy ezen már változtatni nem tudunk.. :)

LokiFan16 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224072

Lehet rossz az a szemüveg, így visszanézve másképp látta... :D

Előzmény: LowKey (224069)
efötvenhét Creative Commons License 2020.08.25 0 0 224070

Nehogymar XXI. szazad

Harmadik evezred!

Előzmény: Morli Holect (224064)
LowKey Creative Commons License 2020.08.25 0 1 224069

Elemér vasárnap:  Mindkét oldalon nagy teljesítményt tettek le a fiúk

Elemér ma: Bosszús vagyok a gyirmóti meccs miatt, mert azt érzem, nem tettünk meg mindent a győzelem érdekében

Imádom :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!