Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Megmondom az öszintét én is dobtam egy hátast amikor elökotortam és az emblé-
ma ismeretlen volta miatt tüzetesen megvizsgáltam.Honlapot nem találtam.A fönö-
köm szerint ez a cég 1970 környékén megszünt és egyébként a spanyol Gamonak
is volt érdekeltsége benne(licenc okán),mikor (gyüjtöszenvedélye miatt)megvette az
elado valami ilyesmit mondott.Viszont kinézetreáltalam ismert egyik gamora sem hasonli(szerintem)Ami semmit nem jelent hiszen lehet,hogy volt ilyen gyártmánya
Tévedni emberi dolog - szólt a sündisznó és lemászott a drótkeféről. Még soha nem hallottam e fegyverről. A "GAMO" eszerint más mint az "EL gamo":-) Weblapjuk nincs?
Für eine grössere Darstellung klicken Sie auf das Bild. Die Erweb der Feder ist frei, jedoch ist der Einbau in Deutschland genehmigungspflichtig. Federmaß (kann je nach Herstellungslos Toleranzen aufweisen) Länge 30 cm, Außendurchmesser 21,3 mm, Innendurchmesser 14,7 mm, Stärke 3,3 mm
Megtudná valaki mondani a Diana M48 pontos gyári rugo méreteit.(Van itten egy szétszerelve,se dugo tömités se rugo,a tusa is elég ramaty karcos)Megprobálok
életet lehelni bele.(A vas tök jó leolajozva,kicsit karcos,nincs rozsda rajta)
Ez Weihrauch gyártmány! Vettem az egun-on 25 EUR -ért.
A rögzítése 1/2" UNF menettel, ami szabványos, a többi is ilyen.
Ha ismered a CLG-62 -őt, akkor tudod, hogy valójában nem olyan hosszú a csöve, mert ami látszik az egy 15-20cm-el hosszabb köpenycső, amit egy a csőre esztergált menetre csvarható kónuszos csavar rögzít egy rúgós ékkel.
Két lehetőség kínálkozott. Vagy a csőre veszek egy hernyócsavarokkal rögzíthető köztes darabot, aminek a végén van egy 1/2"-os szabvány UNF csavarmenet, vagy a csövet alakíttatom fegyvermesterrel át. Én ez utóbbit választottam.
A TAU200-ast nem ismerem, de a CZ200-nál találtam megoldást.
A gyári megoldás a csővégre csúsztatható, hernyócsavarral rögzíthető kb 200mm/30mm-es hangtompi. Másik, a közdarabos megoldás, amit szintén lehet hozzá venni. Szerintem TAU-hoz is van. A menetesnek az az előnye, hogy szerszám nélkül szerelhető, ugyanis a sérülések megelőzése érdekében célszerű szétszerelt állapotban szállítani - ez nem olyan masszív/tömör mint a csősúly!