Keresés

Részletes keresés

Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.21 0 0 585

Köszi, Marek!

Még így, ismeretlenül is, bár remélem, hétfőn este lesz alkalmunk megsimerkedni!

A Jedi-k köztünk vannak! ;-)

Üdv

 

bence

Előzmény: marekfix (584)
marekfix Creative Commons License 2005.04.21 0 0 584

Szerintem normális, ha egy MM újra zenélni kezd, akkor arról a régi-új rajongók megírják a véleményüket. (Remélem azt azért nem várjuk el mindenkitől - mint a Bencétől -, hogy zenekart alapítson és "bizonyítsa" hozzászólási jogát.)

Persze egy kritika lehet irígy. Emberek vagyunk. (Sajnos.)

 

bootlegger Creative Commons License 2005.04.21 0 0 583

Szia Pocky:)

Előzmény: Demonator (577)
veruka Creative Commons License 2005.04.21 0 0 582

Visszaolvasva - kívülállóként - megosztanám Veletek a véleményem:

Így csak a koncerten az első sorban visító kiscsajok védik a számukra szent és sérthetetlen kedvenceiket... Primitív módon közölve véleményüket, mert az trú - megsértették őket, vagy? És itt sajna már nem a zenekar egykori és jelenlegi felállásáról, "munkásságáról" van szó. A bibi: intelligenciát nem lehet plázában vásárolni.

(Megjegyzem, hogy a Kartel fórumába írtak is lesújtóak.)

Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.21 0 0 581
Szia Pokk!
Előzmény: Demonator (577)
Fafara Creative Commons License 2005.04.21 0 0 580
milyen igazad van.
Előzmény: diesel()diablo (579)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.21 0 0 579

szia, pocky, előüször is azt kell megértened a fikázással kapcsolatban, hogy a legöttben azért fikkantjuk, mert ülünk  amunkahelyünkkön, és unatkozunk. :-) és hirtelen, több év halál után feljön egy ilyen zenekar, szinte ugyanolyan kinézettel, hozzáállással, mint a hooligans. az még pluszban hozzájön, hogy ugyebár a hooligens a magyar rádiók kedvence, iszonyú pénzeket szakítanak (legalábbis kiss tibi, aki a jogdíjakat kapja): tehát egyszerűen nem tudom megérteni, hogy lehet akárki olyan vak, hogy ezt nem fogja fel, hogy a szkeptikus arcoknak (mint én) ez igenis negatív!  egyszerűen meg sem próbálják a saját útjukat járni, egyszerű pénzkeresetről szól a dolog! tőlem jöhet az önérzetes szöveg, hogy 'nem, mi igazi rockarcok vagyunk' de akkor hol voltatok az utóbbi 10 évben? mármint ezek az arcok. big daddyn se csodálkozz, ha fikkantják: döglégy mellett már nincs annyi zsé, most a plázarock hoz hasznot, azt kell csinálni. ráadásul olyan háttérrel, hogy ugyebár bigdadi írt szövegeket a hooligansnak.

namindegy, ez tisztán látszik, hogy nem őszinte dolog, vagy akkor vallják be, hogy pénzkereset, és akkor király! az lenne rockandroll!

Előzmény: Demonator (577)
e_dora Creative Commons License 2005.04.21 0 0 578
(off.: ha nem haraxol, a vendégkönyvben kijavítottam a tégy-et tényre, remélem, jól értettem, hogy azt akartad írni:), amúgy korrekt. üdv)
Előzmény: Demonator (577)
Demonator Creative Commons License 2005.04.21 0 0 577

 

Szevasztok!
Pocky vagyok az ex-basszer a MM-bõl.Sajnos a "Fórum " szekcióban olvasottak nagyon felháborítottak.Hogy jön ahhoz néhány "szellemileg alultáplált" egyed,hogy a régi bandát sértegesse!Ki kérem magamnak!A Raga és az András megkerestek az ötletükkel,de mivel nekem a Kiss Forever Band sok munkával jár ezért mondtam nemet!Nem várhattam el tölük hogy rám várjanak.Amúgy túl okoskodónak találom a bejegyzéseket,talán inkább mindenki csinálja amihez a legjobban ért vagy inkább semmit.A Bence tényleg jó gitáros,de miért nem bizonyítja be azzal,hogy csinál õ is egy zenekart.Voltam MM koncerten és szerintem meg jó!A Big Daddy vel sincs semmi gond,akinek meg nem tetszik az ne hallgassa de leginkább ne is foglalkozzon az MM-mel.
A hozzászólásom nem vélemény hanem tégy ezért nem is érdekel hogy tetszik vagy nem!

marekfix Creative Commons License 2005.04.21 0 0 576

Sziasztok!

 

Szerintem - és lehet, messze járok az igazságtól -, a miértek az érdekesek. Pénz meg a zene mindenkit másképp fog meg. Miért is alakult a Machine Mouse akkor, és most miért kezdték újra? Miért azokkal az emberekkel, és most miért ezekkel? Azt már csak félve merem kérdezni, hogy mit képviselnek a kimaradt tagok, és mit a beválogatottak...

 

ps: talán nem véletlen, hogy felröppent ez a "plázarokkk" dolog...

e_dora Creative Commons License 2005.04.21 0 0 575

A zene sem tetszett, vagy ennyire szemelyes az ellenszenved? (Ha jol ertem az enekes elarulta a regi bandat az ugy lenyege?) A rossz reklam is reklam , foleg ennek a agaban a medianak. Nem jelent ez a lemez par uj embert aki utanajar a regi lemezeknek, felfedezi a regi tagokat akik valahol, valamit nyerhetnek ebbol az ujraeledesbol?


A zenéről többen irtunk már a rádióban elhangzott 4 szám alapján. Abból kettő nullás, egy tetszett, egy meg nagyon nem. Majd ha hallottam a lemezt, részletesen írok megin, meg szerintem a többiek is fognak. A rossz reklámot okosan látod, szerintem még ez a szar fórum is jó piár, aki látja, hogy 600 bejegyzés, arra gondol, hogy "hú, itt van valami, amiről nekem is tudnom kéne".. :) Hogy mit jelent a lemez a régi tagoknak, azt nem tudom. Bizonyára növeli az ismertségüket, de eddig is jól elvoltak enélkül. Mindenesetre abban a vonatkozásban, hogy ki milyen zenét hallgat, és tetszik-e, ez lényegtelen. Tény, hogy én iszonyatosan utálom a kommerszet, az olcsó, pénzszagú megoldásokat - nem csak elvből, egyszerűen fáj, ha hülyének néznek. A másik, hogy nagyon sok zenét hallgatok, nagyon sok jót, úgyhogy más a mérce. Talán kiméletesebben kéne megfogalmaznom az ebből fakadó véleményemet, de amikor tehetséges, okos, "többre érdemes" művészeket látok ilyen fausti helyzetben, azt nehéz megértenem, elszomorít, és fel is dühít olykor.

Előzmény: MVP (569)
Fafara Creative Commons License 2005.04.21 0 0 574

ma reggel kik tátogtak az rtl-en? naná.

jó nagy adag fos, amit csinálnak, az. plázapop, nem is rock.

e_dora Creative Commons License 2005.04.21 0 0 573

Látom én, hogy őszinte véleményt mondasz, általában onnan lehet észrevenni az ilyet, hogy a tulajdonosa képes némi eredetiséggel megfogalmazni a saját gondolatait :) Az meg, hogy ha a zenekar tágabb értelemben vett köreiből bukkan fel egy értelmes arc, külön öröm, főleg a korábbi kevésbé jó tapasztalatok után.

No, itt a tracklista, hogy a cd-dobozra felírd, meg számonként referálhass.. :)

 

1. Intro
2. Machine Mouse
3. Más-világ
4. Játékos
5. Százezer perc
6. Az ajtó nyitva áll
7. Megvédelek
8. Éget a vágy
9. Időgép
10. Ébredés
11. Mc.Kenzie
12. King of the night
13. Egy angyal figyel

Előzmény: MVP (571)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.21 0 0 572

Szia MVP!

 

Örülök, hogy csitulnak a kedélyek és köszönöm, hogy ezért Te is tettél!

Egy-két helyreigazítás/kiegészítés. A zenekar '90 tájékán alakult meg, én '91 január elsejétől voltam velük, korábban nem volt felvételük, úgyhogy olybá tűnik, emlékeid zavarosak a Szigeti-műsort illetően; akárhogyan is turkálok a fejemben, nem rémlik, hogy lettünk volna a szóban forgó műsorban.

A zenekar annak idején, ugye, Mickey Mause-ként alakult és amikor új név választására buzdítottak, Pele volt, aki előjött a Machine előtag ötletével. Ő az egésszel nem foglalkozik ma már, a többiek pedig nem hiszem, hogy bárkit is megkérdeztek volna ez ügyben.

A zenekart Raga és András állította talpra ismét, volt olyan verziója a dolognak kb. 2 éve, amiben még Pele is, Poki is, én is benne lettünk volna. Aztán így alakult.

Üdv

 

b.

Előzmény: MVP (556)
MVP Creative Commons License 2005.04.21 0 0 571
Mondtam en, hogy okos kislany vagy. Most latom a kepen, hogy helyes is.

Semmi befolyassal nincs a velemenyemre, hogy rovidebb ideig egy legterben tarozkodtam az uriemberrel (ezen meg O is rohogne) Nuki Majom kalandjairol folytatott komolyabb eszmefuttatasunk eletreszolo marad szamomra, de a zenekarrol egy felvallrol torteno emlitesen kivul tobbet nem hallottam tole. Felkeltette az erdeklodesem. Azon kivul en nem velemenyztem itt senkit es semmit, erdekelt, hogy ki mit gondol. Nincsenek veletlenek.
Előzmény: e_dora (570)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 570
a fifikas kerdeseket holnap, most csak azer keltem fel, mer ehes vagyok, es mer rajottem, h te veletelenul pont ott laksz ahova par hete a BigDaddy kiutazott (lsd kartel forum) ;)
Előzmény: MVP (569)
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 569
Rengetegen fordulnak meg nalam es amihez nem tudok hozzaferni az a zene es az utos falusi rovid italok. (A kolbaszra komoly, fizetokes kerelet all rendelkezesre ;-)
Ajandekkent kapom oket. Masolt a CD, meg a cimeket sem latom rajta. Egy Neurotic egy Kartel es nemi cigany pop tarsasagaban tettem szert ra.

A zene sem tetszett, vagy ennyire szemelyes az ellenszenved? (Ha jol ertem az enekes elarulta a regi bandat az ugy lenyege?) A rossz reklam is reklam , foleg ennek a agaban a medianak. Nem jelent ez a lemez par uj embert aki utanajar a regi lemezeknek, felfedezi a regi tagokat akik valahol, valamit nyerhetnek ebbol az ujraeledesbol?
Előzmény: e_dora (568)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 568

és honnét van meg a lemez (oly messze) íly hamar?

Előzmény: MVP (567)
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 567
Okorseg. Osszekevertem. A regi Karthagobol a gitaros Szigeti Ferenc, kifigurazza a nyolcvanas evek vege fele, hogy azokat a csumpi, kek, hajlithato orosz lemezeket olcsobb eloallitani. Beruhaz ra, megalapitja a lemez tarsasagot ismet egy elefantos logoval, es a tehetsegkutatas rogos utja a kovetkezo lepes. Tobbek kozott a radioban is fellep egy ilyen kiszavazos, megasztar jellegu programmal ami altalaban Nagy Fero Garazsaval tolt ki egy orat. Azt hittem onnan emlekszem rajuk, de aztan kis asas utan par evvel kesobbrol jott elo. Ilyeszto neha , hogy hol dolt el, hogy ezek utan a tinedzser evek utan nem a sorozatgyilkosi palyat valasztottam.
Előzmény: e_dora (565)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 566
na, egyszerre írtunk. viszont lejjebb még két dalt is említettél, melyik a másik és honnét? :)
Előzmény: MVP (564)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 565

Ja, az az Ébredés c. a magyar CDről 95ből.. az is rajta van most. De mi ez a dolog 89-ből?!? (remélem nem valami poént szedek éppen ízekre, tényleg fáradok..)

Előzmény: MVP (563)
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 564
En vagyok szetesve. 94-95 korul volt, ebredes volt a szam cime es egy kazettarol hallottam meg. Jo sokszor. Minden nap ajandek inenntol eskuszom. Kavinton nelkul egy lepest sem.
Előzmény: e_dora (562)
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 563
Ki mire emlekszik. :-)

Latod van azert mirol beszelni. Kodos tiz ev. Nem mondom , hogy en emlekszem jol. A "Szazszor talpra alltam" kezdetu szam a lemezen amire szorol szora emlekeztem elso hallasra. Nem volt most, lehet, hogy hibazom honnan szedtem fel. Viszont 95 ota nincs szerencsem magyar radiot hallgatni, kazettat azota nem halottam es ez azon volt ugyhogy elotte kellett, hogy legyen. Turkalok meg az emlekeimben. Lehet ez sem az ovek? :-)
Előzmény: e_dora (559)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 562
sötétítsetek fel lécci :) minnyá lefordulok a székrő, de így nem fogok tudni aludni..
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 561
Orulok.....
Előzmény: as_roma (558)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 560

csak én nem :(((

Előzmény: as_roma (558)
e_dora Creative Commons License 2005.04.20 0 0 559

mi?????

ki volt a SZ.F. műsorában, akinek utánajártál??

A MM 90 végén alakult, és angolul játszott kb 95-ig.

Honnét van, amit idéztél?

Előzmény: MVP (556)
as_roma Creative Commons License 2005.04.20 0 0 558

:)))

asszem, ezt mindenki érti...

Előzmény: MVP (556)
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 557
Meglepne ha meginnank egy italt a kozeljovoben valahol. Nem kicsit!
Előzmény: as_roma (554)
MVP Creative Commons License 2005.04.20 0 0 556
Korulbelul '89 lehetett es Szigeti Ferencnek volt egy kiszavazos musora a radioban ahol bejatszott ot szamot, a gyoztes kovetkezo heten tovabbjutott es uj versenyzokkel merte ossze az erejet. A vegen lemez, szerzodes agyoztesnek. Nagyjabol erre emlekszem. Ott kaptam el veletlenul, kezdtem utana jarni kik ok. Aztan jottek es mentek. Most, hogy ujra halottam lepett meg mennyire beegett. Tudtam kivulrol, bar mar arra sem emlekeztem honnan van. A "testemet itt hagyhatom, de a lelkem vagyogik nagyon, a kepzeletem valahova elkiser" sorokban benne volt minden almom, mintha en irtam volna. Tizenot ev utan kb. mondhaton hogy akar az eletem mottoja is lehetne. Jolesett ujra hallani.

Ki allitototta talpra es, hogy tudja hasznalni a nevet es a dalokat ha nem az ove?
Előzmény: e_dora (551)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!