Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Érdekes helyzet, ugyanis az állam a tulajdonát képező vad által okozott kárt egy az egyben a vadászatra jogosultra (VT) hárítja. A VT-k bevételeik legnagyobb részét a vadkár kifizetésére kell hogy fordítsák. Ez gyakran akkora összeg, hogy a VT csődbe menne, ha nem kérnének un. tagi hozzájárulást időről időre.
Bocs ,hogy ide hoztam ezt a témát,mert megy az off!
Csak a vadat az ember az úton üti el, ahol normál esetben semmi keresnivalója!
Ismerek olyan helyet, ahol száz számra nevelik a "vadat"s ha jő a vadászszezon ,elengedik őket,s azok a szerencsétlenek szinte pózolnak a "profi"kűlföldi nemszegényvadászoknak!!
Ja és húllanak a környező utakon ,mivel még olyat nem láttak szerencsétlenek!
Akkor ezen állatok okozta károkért nem felelős a tulaj!??
"...a vadgazdaságé a vad..." Igen. Így nekik okoztál kárt, azzal, hogy elütötted a vadat. Ki is fogják veled fizettetni. De ha a vad által a te kocsidban keletkezett kár nagyobb összegű, mint a vadkár akkor peres úton - a különbözetet - bíróságon perelheted. ... és néhány röpke év elmúltával - talán - meg is ítéli a T. bíróság. E van, bizony:-)
Hali Mindenféleképpen csak kaszkora:) vidd a vadkárt. Nálunk másképp nem is fizetnek,mivel hogy veszélyes üzemek telálkozásának nevezik azt,amikor kiugrik eléd a vad.
Azért ne hidjétek hogy alkoholisták vagyunk,ritkán fogyasztunk alkoholt de akkoris mértékkel.Aszthiszem ezzel a témát leis zárhatjuk,elnézést kérünk,többet nem fordul elö. Javasolnám a figyelmeteket forditsátok a sötét oldal felé,mert elökerültek a pumpák és a palackok(TÁMADNAK A SITEK)
Tényleg ott voltam, láttam is a Jageres üveget. Futólag átvillant az agyamon, hogy nicsak, tegnap buli volt a lőtéren? Arra nem is mertem gondolni, hogy valaki lövészet KÖZBEN piál! Nem nagyon kéne a dolgot rendszeresíteni szerintem. A lövészet és az alkoholfogyasztás nagyon nem fér össze!
Na_jólvan_na! Tényleg gőzölögtem kissé... Sorry! de azért pont ennek a társaságnak lenne a dolga, hogy példátmutasson, és ebbe ez nem biztos hogy belefér - pláne publikálva! Szóval akkor is ejnyebejnye... szerintem!
Hát én sem örülök, ha a lőtéren háttérpiálás folyik! Pláne akkor nem, ha a kisfiamat is ki szeretném vinni! Nem hiszem el, hogy ne lehetne kibírni nélküle, vagy más oldalról nézve: nem lehetne nélküle is olyan jól érezni magatokat!