Csak találunk valami lyukat az alján.. vagy valamit, ami szétszedhető.. :-) Esélyes a hütő alsó vastag csöve. Kérdés csak, hogy zárt termosztát nem tart-e fent valamennyi vizet. Nyitott termosztátnál meg nem szívesen tapiznám...
Szerintem több az energia veszteség mire a vizet felmelegiti mivel egy irányba van csak lezárva (füti az egész rendszert mintha bekapcsolnál 1 2000 w-os hajszáritót ami 2 perc alatt befütti a fürdőt
Sziasztok! Nem régen volt téma a hűtőfolyadék téli előmelegitése. Most jutott eszembe, hogy lehet kapni olyan elektromos fűtőbetétet, amelyiket a központi fűtéses radiátorokba lehet beszerelni a záró dugó helyére. Így helyi fűtést lehet csinálni (pl. a fürdőben) anélkül, hogy a központi fűtés működne. Ezen van termosztát is, így full extrás lehet a dolog. Mi a véleményetek, lehetne ezt használni?
Az esőérzékelő szenzort, ami a tükör mögött van, kell pasztába ágyazni, de ezt minden üveges tudja. Volt már róla szó itt a fórumon is.
Az automata lámpakapcsolás is üzemel, zöld üveg ide, vagy oda ( nem is igen látszik a zöld szín az üveg mögött), szerintem ezek félrevezető infók.
A pénztárcád csak ezt engedi, nyugodtan megveheted az olcsóbbat is, de ha megteheted a kisebb hősugárzást átengedő fémgőzölt üveg megvásárlását, vedd azt, esetleg annál a navigációs kütyüd érzékenységét ronthatja a rádió hullámokat árnyékoló hatása, erről is volt már itt szó nem mindenkinek kellett e-miatt külső antennát is használni.
Nekem ez nem lenne elég tökéletes, valahogy nem elég kerek ha érted mire gondolok. ;) Az ötlet azonban jó, ha lenne valódi krómgyűrű, aminek a geometriája is jó, én is feltenném. :)
No, erre én is kíváncsi lennék, mert 4 éves a boci, elvileg aktuális lesz lecserélni a gyári Alien-nyálat. Nézegettem már pár löttyöt, de nem találtam kedvemre valót..
Csak azt mondták nekem, hogy a zöld üveg a színe miatt okozhat működési problémákat. Mittomén az ablaktörlő elkezd össze-vissza csapkodni. Hozzáteszem ez nálam most is megesik néha. :-) A fényérzékelő működéséről nem mondtak semmit.
Nagyon, nagyon jól érztük magunkat, mert szerintem beszélhetek ilyen téren Bigy és Monk nevében is! Hát igen, hanem a fontos :) a miénk volt a legjobb csapat, a többi meg mit sem számít! :D
Örülök, hogy ízlett a süti, szívem, lelkem benne volt ;) :D
Remélem, hogy lesz még alkalmunk hasonló rendezvényen részt venni! Nagyon jó kis csapat! =)
Szélvédőcsere előtt állok és nem igazán tudom eldönteni, mi legyen. A solar üveg ugye kafa, kerül, amibe kerül. A sima zöld üveg sokkal-sokkal olcsóbb, viszont elmondták, hogy a szenzorok nem biztos, hogy mindig rendesen fognak működni. Márpedig nekem az kell. Ami meg a solar üveget nagyon szeretem, elképesztően megfogja a hőt.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Előre is köszi! :-)
Ez vajh' MII-nél is él? Ha igen, és ki tudná jelezni mind a vékony betétet, mind pedig az alacsony folyadékszintet, azzal óriási cselekedetet tennél! :)
Nekem az van, és már 9000km-t mentem vele, és bejött! (1,5dCi GT) Olcsó, fogyasztásban is jó, kényelmes, a gumiteszt.com oldalán elég sok jó értékelést kapott! A Megane-ra én a 91T-t tettem, de 90%-ban egyedül utazom és nincs agyonterhelve a kocsi!
Este 10kor, mikor oda jutottam hogy levettem a műszerfalborítást, nemigazán volt hangulatom fotózkodni. Az egész adja magát, a csatlkaozópontok számozva vannak, a műszerfalborítás levételéről meg a műszeregység kivételéről készült képekkel meg már tele van a honlap/képtár. HA legközelebb le lesz bontva, és még van természetes fény, majd kreálok pár képet.