Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem volt polgári per meg semmi!AZ ügyvéd(A feleségem barátnője)ajánlotta fel,hogy küldjek fizetési felszólítást,kézzel írott,adjam meg a fiz. határidőt!(tértivényes levélben)Ha nem teljesít,akkor majd ő küld egy ügyvédi levelet(humbuk-)hátha megijed és fizet,és ha akkor sem fizetakkor már hívatalos az ügy,és újbóli felszólítás,rövid fizetési határidő,és ha akkor sem akkor már az ügyvédi költségek+kamatok+tartozás=fizetési meghagyás a helyi jegyzőnél :)De itt be kell fizetni a persnek asszem 8000ft-ot ami hozzáadódik a tartozáshoz.Amit fizetése,vagy bármilyen jövedelme 33%-ig levonnak!Ami lehet 4-5 hónap mire kifizetődik:)
A másik eset,hogy elismerteted,hogy tartozik neked ,mint jelen esetben nekem 50000ft-al!HA igérgeti hogy kifizeti akkor ez a legjobb.Küldesz neki egy tartozás elismeréséről szóló papírt,megadod a fiz.határidőt(1-2-3 részlet..is lehet)Ha akkor sem fizet,ezt a biróság azonnal elfogadja és........Vagy eladod egy adóságbehajtónak és ők azonnal intézkednek!Igy lesz 50000ft kb 150000ft:)
Én már próbálkoztam vele, csináltam egy ehhez hasonló tusát hozzá, és rátettem egy 6x42-es távcsövet. Akárhogy is próbálkoztam, 2-3 centisnél nem tudtam kisebb szórást kihozni belőle, úgyhogy utána hanyagoltam a projektet. Valószínűleg nem hat előnyösen a pontosságára, hogy a csövet tartalmazó felsőrésznek van egy kis oldaljátéka.
Egyébként 7,5 J-t csak papíron tud: 4.5-ös csővel kb 5 J, 5.5-ös csővel 6-7 J között.
Rögtön ügyvédhez mentél vagy rendőrségi feljelentés előzte meg, polgári per? Nem értek, hozz áazért kérdezem, ne adja isten, de hát ha egyszer egy ilyen helyzetbe kerülnék én is... nem akarnék fölösleges köröket futni... :)
Semilyen,de a lenne egy,csak az a baj nem itt,és az én feltételeimet nem válalja,(ami itt bevett szokás):)És még nem fizette vissza a faszi az fwb árát!Ügyvédnél van már a dolog,fizetésmeghagyás és majd levonják,aztán veszek valamit!
Tudtok valahol árulni? Akár újat, vagy használtat? Ha esetleg valakinek van eladó, priviben várom szives megkeresését. /Külföldi web linkek nem érdekelnek/
Pisztolyra pisztolytávcsővet kell tenni,aminek a betekintési távolsága 40-50 cm,hiszen nyújtott kézzel fogod a pisztolyt. Én,-amíg megvolt- 25 méteren tíz centis szórást tudtam lőni vele! Olyan szórást,mint egy puskával lőve,-no azt ne várd el tőle! Ettől függetlenűl az egyik legjobb légpisztoly,ami ma kapható! Ami ennél is pontosabb,- az a HW 75-ös PCA modell!
HW 45 tel milyen messzire lehet pukkatávcsővel pontosan lőnyi ? A HW saját 17 cm es csövével természetesen . A hwkre azt mondják, írják sokan hogy nem olyan pontosak messzebbre ,hogy inkább szabadidős sörösdoboz lukaszgatásra valók nem olyanok mint a walthrek pontlövésre . Ezért a kérdés , ugyebár 7,5 Joulet tud mint a hosszabbcsüvő pukkancsok .
Ez bizts szép darab és még békabeli időkből van!Ha lenne eladó régi darab akkor tán elgondolkodnék:)
Az enyémért még nem jöttek pedig visszakaptam a vételárát!Sajnálom,mert új volt és gyönyörű!De ha már a Hw-is ilyen hibákat enged meg magának,akkor nem tudom mi is lesz a vége neki!
Nyilván érzed,-hogy viszonyulnak hozzád a fórum tagok!
Megbecsült tagja vagy a közösségnek!
A gond azokkal az egy-két hozzászólásos anonim nickekkel van,-akik csak azért regisztrálnak be,hogy bomlasszák a közösséget!
Egyébbként nem gondoltam komolyan a felhívást, tele tettem szmájlival,-pont azért,hogy ne legyen sértő az olyan fórumozóknak,-akik biztonsági okokból anonímok!