Hahó! Nem megkeresés alapján ment a fanok kiválasztása az Icon showra : Jelentkezni kellett és utána egy mailben közölték, hogy ki kellene menni Londonba egy válogatásra és utána eldől, hogy benne leszel az Iconban vagy sem.... Tudok pár magyar fanról aki jelentkezett , de nem tudta vállalni a válogatás és a show felvétel költségeit (kiutazás).... Gondolom , aki jelentkezett az Icon Showra azok közül válogatták ki azt a pár rajongót , aki a Fanographyban szerepelt
Tényleg jó volt (kicsit olyan érzésem volt , mint 1992-ben a Cure weekend alatt, ami szintén az MTV-n volt) Csak azt sajnáltam, hogy nem adták le a többi dalt amit Roberték játszottak 17-én... (taking off, 10:15saturday night, shake dog shake, fascination street, the end of the world, lovesong, inbetween days, friday i'm in love, jupiter crash, lullaby, before three, maybe someday, from the edge of the deep green sea, alt.end, one hundred years, the lovecats, close to me, why can't i be you)
"The two specials "fanography" and "all eyes on" will be aired also on MTV Italy. Respectively: Fanography: Sunday 10/10 at 22:30 All eyes on: Monday 11/10 at 23:30 (and Wednesday 13/10 at 01:00 am)"
"...15th October 2004 on MTV BRAND:NEW ITALY (Sky channel 706) 'Making of the video for TAKING OFF' 21h 00 (to be repeated on 17th Oct at 17h).."
Hát üsse kavics, még szerencse, hogy tudok vakon gépelni. Szóval:
"A második negyedszázadát taposó zenekar a kétezres években kényezteti rajongóit:a teljes fényüket sugárzó (ekkora képzavart, hiszen a The Cure-ról beszélünk!) Bloodflowers albumot a Gratest Hits követte - akusztikus verziójára nehéz szavakat találni! -, majd a kritikusok által nem túlzottan értékelt, a zenekar kedvelöit azonban egekig emelö szigetes fellépés, a Trilogy DVD és, az év elején kiadott, "B oldal gyüjtemény" következett. Valamennyi bizonyitotta, hogy a zenekar és üzenete idötlen, müvészetük koroktól és stílusoktól független.
Az egyszerüen The Cure-nak keresztelt új album nem könnyen emészthetö anyag. Elsöre a "meglepö" és "modern" jelzök ugrottak be és kissé csalódtam. Nem azt kaptam, amit vártam. Meglepöen megújult zenét hallottam, mely egy ennyire karakteres zenekar esetében nem egyértelmüen dicséret.
Az újdonság a többször felbukkanó keménységben, néhány - a klasszikus értelemben vett - éneklésre tett futó kisérletben - vagy a másik végletben, a már-már slayeres kántálásban - , új dimenzióba lépett dobolásban és -sajnos- rébebbi számokból vett ötletek helyenkénti felbukkanásában érhetö legnyilvánvalóbban tetten.
Egy The Cure albumot lehetetlen szavakkal leírni, hiszen sokszor egy szó, egy sóhaj teszi teljessé az érzést, a hangulatot, melyet számaik lefestenek. A fenti jelzök is csak az elsö hallgatás futó benyomásai és mellettük már akkor ott volt a várt érzés, melyet elsöre is több szám kiváltott: a Cure-nak az a megfoghatatlan sajátja, hogy a lélekre hat, tisztaságot, szépséget sugározván.
A nem létezö zenei ráncok felvarrásával, a "naprakésszé" válással, a feszesítéssel a zenekar egy halvány fátylat libbentett az ajtó elé, melyet pályájuk elején megnyitottak és melynek résén valami romlatlanul szépre nyílik betekintésünk. Az album hallgatóin múlik, hogy a fátylat nézik-e, vagy a csodát, mely kétségtelenül ugyanúgy ott van, mint valamennyi The Cure albumon. És talán mindannyiunkban."
Hahó! Mindenkinek , aki tudja fogni az MTV Europe műsorát : Október 8 Péntek -13.00 Videography The Cure, 15.30 All Eyes The Cure Október 9 Szombat - 10.00 és 20.00 Top 10 The Cure, 15.00 és 22.00 MTV Icon The Cure Október 10 Vasárnap - 11.00 és 22.00 MTV Icon, 12.00 és 15.00 Videography The Cure és 14.30 All eyes The Cure
3IB will be released on Nov. 29th in Europe and Dec. 7th in the US. The next three might be out in Feb./March of 2005.
Én a magyaroknál vettem meg, de itt is rohadt drága volt, de a könyv tényleg érdekes olvasmány volt. Egy csomó érdekes és eddig nem ismert dolog van benne a számok hátteréről és van egy csomó, eddig nem publikált fotó is benne!
A Rockinform cikk már volt téma itt a fórumon, vissza tudod keresni.
Az Orosz Péter írta, kár, hogy csak a 12 számos verziót hallotta, nem pedig a "teljes verziót", de pozitívakat írt.
Nekem megvan eredetiben. Megvettem az osztrákoknál. Rohadt drága volt, de a könyv állat. Akit érdekel szívesen lefényképezem és átküldöm jpg-ben vagy vmi ilyesmi.
Sajnos mindenki csak eljátszani akarta ezeket a számokat. Senkinek sem sikerült magára formálni, picit átírni, stb. Az AFI olyan volt mint kishazánk szépemlékű kóverbendje, duplasebességben nyomták az eredeti verziót (bár ezt vehetjük egyfajta átiratnak:))) - én biztos a Faith-t lassítanám le :))))
Felejthető a Blink, meg a másik pankos cucc produkciója is. Igazából a Deftones-ban csalódtam nagyot, mert akik úton-útfélen hirdetik a Cure hatásait saját muzsikájukra, azok egy kicsit jobban nekidurálhatták volna magukat a feladatnak (plusz elég szétesősen játszottak - biztos jó az MTV catering, + Mansonnak jó volt a drótja:))).
Azon a pár kockán Robi sem tűnt túl elkápráztatottnak, a taps is inkább ilyen angolúriemberes volt. Ja majd elfelejtettem...., és itt megint Jázont veszem elő (kövezzenek meg, de akkor is zavar): emberünk az If only-nál húzta a száját - valószínűleg a Deftones-os dobosra -aki viszont kicsit tényleg átírta a dobtémát-, mert valószínűleg nem tetszett neki. Szvsz Jázon csak akkor csinájjon ilyet, ha a Boris féle verziót legalább egyszer a büdös életben, legalább 80%-osan el tudja majd játszani!
Ezek meg sajnos nagyon gyenge minőségűek. A kisbetűs feliratok még kinyomtatva is olvashatatlanok.
A neten sajnos én sem találtam meg ezt a borítót jó minőségben.
Szerintem mindenki szkennelje be magának , vagy másoknak. Ez a netes letöltés nem igazán működik.
Érdemes lenne beszkennelni az anyag könyv részét is, de sajnos annyira nem lehet szétnyitni a kötetet, hogy meg lehessen csinálni. Max., ha valaki nagyon gazdag, vehet még egy példányt, azt szétvághatja és akkor így szkennelni lehetne azt is.