Nagyi ! Az Isten éltessen sokáig! Én is voltam már harminc ,nem olyan elkeserítő ,hogy pszichiátriára kelljen járni!Inkább az elvonó, abba legalább valami jó volt előtte!
Bocs Vili ! Nem akartam az érzelmi szférádba törni! Egy bunkó adócsaló vagyok, akinek az adójából még járdakövek sem épülnek ! Vasárnap meccsen találkozunk!
Az oké hogy MI (tanárok) költöztetünk, berendeztük "új" lakásodat, beszereztük megcsináljuk a számítógépedet, megszerveztük a nyaralásodat és a sítáborodat, nyerő edzővé avanzsáltunk, megcsináltuk a zöldkártyádat, szervizeltük a kocsidat, mutatkozhatsz velünk a városban KOCSMÁBAN.........,de hogy a mennyaszonyommal kevernél az már sok. Szerintem a baratságunk nem viselné el. Bár nem vagy tanár,ezért így is elég ciki.........
winDirVariable="C:/WINXP"
Ui.:Bármit amit kihagytam a felsorolásból, azt a késői órának tudjátok be kedves tanár kollégák.
Géza én nagyon kiváncsi vagyok, mizu az északi népekkel?? nagyon kiváncsiak vagyunk a beszámolódra...
Négykor focimeccset nézni..... Istenem de szép is lenne! :-) Eddig úgy néz ki ma én is tudok menni, bár itt az a biztos ha már kinnt vagyok a kapun! :-)
Lesz ma foci, mert mi nem akarunk úgy kinézni, mint egy partravetett bálna:)). Bocs de egy humortalan tanártól csak ennyure futotta.
Tehát 17.45kor FOCi megjegyzem én a meccet nem is tudnám megnézni mert dolgozok. Ennyit az ingyenélő borászokról..