naná, hogy érdemes! a cd változathoz képest, a videón láthatod a ráadást is. to wish impossible things, primary, boys don't cry, why can't i be you?, a forest.
utóbbi, a forest minden idők egyik legprímább élő verziójával!!!
egyetértek. meghallgattam az albumot és nekem is hangosnak tűnt, de valahogy nem érzem még magaménak annyira a dolgot, hogy bármi okosat mondhatnék, amit még 1 hét múlva is vállalni tudnék. összességében nem rossz az album, de inkább idézi nekem a wish. és tetszik... :)
July 4th, 2004 - Aix Les Bains, France (Festival Musilac)
Lost, Labyrinth, Fascination Street, Before Three, A Night Like This, The End of the World, Push, InBetween Days, Taking Off, Sinking, Closedown, From the Edge of the Deep Green Sea, The Figurehead, A Strange Day, One Hundred Years, Never, The Promise
1st Encore: The Drowning Man, Charlotte Sometimes, Faith
Rendben van, felrakom mind a 4 US verzióról hiányzó számot!
Azonban nem szeretném kivívni a filecserélők filozófiáját ellenző személyek ellenszenvét, ezért akit érdekelnek a dalok, küldjön emailt a darksite@freemail.hu címre, én pedig válaszul elküldöm a linkeket.
July 3rd, 2004 - Six-Fours, France (Festival Les Voix du Gaou) Plainsong, Fascination Street, Before Three, High, The End of the World, Anniversary, Inbetween Days, Jupiter Crash, Pictures Of You, Lullaby, Maybe Someday, alt.end, (I Don't Know What's Going) On, Lovesong, Just Like Heaven, From the Edge of the Deep Green Sea, Us Or Them, Disintegration
1st Encore: Three Imaginary Boys, M, Play For Today, A Forest
2nd Encore: 10:15 Saturday Night.
Megszereztem a dalokat (Fake, This Morning, Truth...). Ha igény van rá (csakis akkor), felrakom mindhármat a tárhelyemre.
Eddig ugyan csak 1x hallgattam meg mindet, de már most egyértelmű: HATALMAS hiba volt lehagyni a 'This Morning'-ot a lemezről! Most ez a kedvencem, úgy hat rám, mint a régi Cure dalok!
Hahó! Kinek mi a véleménye a Truth Goodness and Beauty, a This Morning és a Fake című dalokról? Az első kettőt már hallottam, de sajnos a Fake-t még nem :-( Csók