"Halálvárók, zombik, kriptaszökevények, vámpirok és sirrablók!Gyertek ki a fénye, ismét eljött a ti időtök!" Ha akárki megnézni pl. a Taking off és pl. britni legutóbbi klipjét, objektíven el tudja dönteni, hogy valójában ki pl. a "halálváró"... Azt mondanám, hogy nevetséges ez a "cikk", és ezt is mondom, mert, hogy érdemben egy fél köbtizedmásodpercnél tovább foglalkozzak a ciki "cikk" és a "zenei" világban egyértelműen járatosnak mondható szakavatott elme "eszmei mondanivalójával", ahhoz kevés, mint "britnivilág" "csillagaiban" az általa emlegetett fényesség... A kultúrmocsokban fetrengő önálló agy, lélek, gondolat és személyiség nélkül létező "cikkíró" félelmetesen sivár léte, a fogyasztói kapitalizmus táplálékláncának végén élősködő elem mivolta csak szörnyen szánalmas, mintsem részvétet keltő...
nem igazán szoktam bekiabálni de asszem ezt azért érdemes olvasnotok
akinek megvolt az lapozzon
nos a számomra igen csak "nagyrabecsült" és a tinilányok bibliájának tartott xedik ilyen fejmosó ujságból való e cikk (FHM)
"Az elmúlt évek nem kedveztek a dark ősatyjának,Robert Smithnek és zenekarának, a The Cure-nak.Két legutóbbi, igencsak halovány lemezük már-már a végüket jelentette.Smith többször is jelezte,kész,ennyi volt nem lesz több Cure album.Aztán mégis mindig lett,mint ahogy most is.Bár ezuttal végre sikerült saját hirnevükhöz méltó anyagot összehozniuk.A Limp Bizkit producere, Ross Robinson remek munkát végzett.Smithék visszakanyarodtak a 80-as évek eleji nyers és karcos hangzásukhoz, a kizárólag élőben felvett album mozgalmas, dinamikus és magabiztos lett.Duzzad az életerőtől, ami talán szokatlan egy olyan eggyüttestől, amelyiket leginkább temetőben vagy annak közelében hallgatják szivesen rajongói.
Az igazi, átütő slágerek ugyan hiányoznak róla, de ennek ellenére talán érdemes lesz újra Cure koncertre is eljárni.Halálvárók, zombik, kriptaszökevények, vámpirok és sirrablók!Gyertek ki a fénye, ismét eljött a ti időtök!"
nos ennyi
ezen cikk elolvasása után végre rájöttem hogy nem is vagyok igazi dark me nem a temetőben hallgatom és a Cure végül is mindig slágereket irt emiatt is szeretem.
ahogy elnézem ez a cikk iró bizonyára sok koncertjükön volt eddig.
meg a Cure szar is inkább i love balázs pali&britni
fantasztikus
örülök hogy mindig objektiven és hozzáértő emberek irnak olyanról és olyanoknak akiknek abszolút semmi köze ehhez az egészhez.
Az alt.end video megjelenik CD-n vagy DVD-n valahol egyáltalán?
Mert az USA alt.end CD single-re nem került fel a videoklip (sajnos nem enhanced CD - ECD). Ha vki már beszerezte az európai Taking Off ECD single-t, érdemes megvenni az amerikai alt.end CD single-t is, mert a B-side-okon kívül az alt.end rövidebb single version-je van rajta.
Végre valami jó, tetszik a végén a zenedobozos megoldás! Azt hiszem mindannyian örülnénk egy hasonlónak!:))) Beraknám a munkahelyen az íróasztalra, ebédkor meg Jóebédhezszólanóta - Játszik Kovács Róbert és népi zenekara:)
Én azonnal -gombfocis módszerrel- lecserélném a Jázont:))))))))))))))
Az európai TEOTW maxin lévő videoklipp sokkal jobb minsőségű, mint bármely netről letölthető változata. De, ha valaki tud, a neten egy letölthető és valóban jó minsőségű (nagy felbontású) al.end videót, az azonnal szóljon!
Igen, de emlékeim szerintem az amerikai "The End Of The World"-ön se volt rajta a klip. Mindegy, majd kiadják egyszer DVD-n, annál meg, amit a CD-kre raknak, a netes verziók se szoktak sokkal rosszabbak lenni.