Most jövök a Parlament elől, sajnos be kellett jönnöm dolgozni. 22:20-kor jöttem el... A legjobb az volt, mikor megindultunk a Parlament felé. Kiabáltam rendesen: elkúrtad, elkúrtad.
"Előre megszervezett hogy lehet ez a tüntetés te állat, ha délután még senki sem hallotta ennek a szerencsétlennek a nyilatkozatait, aki arra büszke, hogy hazudott."
mondjuk, aki szétküldözte az anyagot, az szervezhetett már estére is. csak egy gondolatkísérlet.
Szerintem a választási rendszerben, amikor alapból újraszámolják kis különbség esetén már a szavazókörzetben is a szavazatokat. Nagyon nehéz megszervezni.
Az csak nézőpont kérdés, hogy kinek mi a szerencsés. Per pillanat egy olyan ember ül a miniszterelnöki székben, akinek a nincsenek erkölcsi aggályai, ha a hatalomról van szó. És be lehet venni azt a nagy célt, hogy majd reformál meg minden és csak ezért kellet hazudnia, de az egész nem szólt másról csak a hatalomról.
Hát igen ezt most már mindenki tudhatja, hisz hivatalosan is meg lett erősítve :))
Előre megszervezett hogy lehet ez a tüntetés te állat, ha délután még senki sem hallotta ennek a szerencsétlennek a nyilatkozatait, aki arra büszke, hogy hazudott.
És mellesleg örül, hogy a felvétel nyilvánosságra került. Ez természetesen előre meg volt szervezve.