Sziasztok!Vetten egy Navon androidos tablet-et,a vásárlás helyén ki lett próbálva,látta Windows-os laptop.Itthon az én pc-m nem látja illetve a képen látható módon,tehát nincs kommunikáció a két gép között egy másik gépen szintén látja a pc.Mi lehet az oka?A pc naprakész a frissítésekkel!
Üdv. Nálam ugyanez történt, de némi gond támadt. Leírtam a "Guruk" topikban, nem akarom itt ismételni. Ha senki nem válaszol (tanácsadással, hasznosan!) akkor majd ismételgetem. Kösz.
Asztali gép, Win10-em van, 128 GB SSD amin csak a rendszer megy.
Egyik pillanatról a másikra megtelt a C, konkétan majdnem fullon van úgy, hogy semmit se pakoltam rá. Egy barátomnál is jelentkezett, de nála megjavult, van tippetek?
Upgrade-elni akarok egy programot, de a letöltésnél azt írja rendszergazdaként kell belépnem, vagy máshova teszi-amit nem akarok- mert a C-re így nem tudja feltenni, de én rendszergazdaként vagyok belépve. Ilyenkor mit lehet tenni?
A win 8.0 támogatása már sok sok éve megszűnt... A 8.1 támogatása is megszünik kevesebb mint 3 év múlva. A win10 tudja ezt a csempés módot ha tablet módba kapcsolod.
Sőt, nálunk már olyan is volt, hogy tényleg az alaplapra égetett kódot kellett telefonosan aktiválni, mert több ilyen egyforma gépünk van, és előfordult (például amikor az egyik ilyen gépen megdöglött a rendszer, és klónoztuk egy másikról), hogy sehogy se akarta újra aktiválni a rajta levő kóddal. Szerencsére a vonal másik végén megértették, hogy nem valami lopás történik, hanem hibaelhárítás, és megadták a kódot, amivel újra lehetett aktiválni.