Keresés

Részletes keresés

Nyomkereső Creative Commons License 2001.05.09 0 0 113
Igenis, értettem.
Meg is értettem.
Elfogadom.
Kár.
Minden jót.

Nyomkereső

Igaz, csak levelezést említettem, nem találkozást, de te láthatólag a vesékbe látsz... :-)
Pedig kíváncsi vagyok. Majd még hamarabb megöregszem.

Előzmény: Moni_n_plus_1 (112)
Moni_n_plus_1 Creative Commons License 2001.05.09 0 0 112
Ne haragudj, de nem... Nem érdemes, hiába leveleznénk, nem valószínű, hogy találkoznánk. Kivéve, persze, ha már tulajdonképpen ismersz, és rájössz ki vagyok.
Nem szeretem a netes ismeretségeket, mert hiába nem hazudok, és igyekszem nyílt lapokkal játszani, valahogy teljesen másmilyennek tűnök így, mint az életben, és az egész valahogy teljesen hülyén sül el.
Előzmény: Nyomkereső (111)
Nyomkereső Creative Commons License 2001.05.09 0 0 111
Akkor okvetlenül levelezzünk, mert ezt látnom kell... Mit szólsz hozzá?

ny

P.S.: Az ember mindig szeretne valami újat megismerni a világból... Hátha megdöntik eladdig megdönthetetlennek hitt nézeteit... :-)

Előzmény: Moni_n_plus_1 (109)
Moni_n_plus_1 Creative Commons License 2001.05.09 0 0 110
Most én kérdezek :-))

Lányok!
ti éltetek már (esetleg vissza) "mellbedobással"?

És hogy ne érje szó a ház elejét a saját válaszom:
Igen.
Bár kicsit lassan jöttem rá miért várnak meg a buszok :-)) de utána már egészen komoly távolságból képes voltam futni (természetesen csakis a vezetőnek szemből :-)). A többi utas persze neheztelt kicsit...

Moni_n_plus_1 Creative Commons License 2001.05.09 0 0 109
"...de ez F és a G kicsit már hardcore lehet. "

Az ember lánya mindig megtud valami újat magáról :-))

Előzmény: Nyomkereső (94)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.05.09 0 0 108
Mivel en egy baromi intelligens pasi vagyok, szepen napszemuveg mogul jol megnezem az illeto holgy idomait, es mikor mar nem birok magammal - megszolitom. Ha kelloen sokaig bamultam elotte a cickoit, akar percekig is kibirom, hogy az arcat nezzem beszed kozben. Ha meg mar nem akkor tusszentest imitalok, kohogest, a cipomre sanditok, vakarozok es eltakarom a meredezo micsodamat. Hiaba no, gentlemannak szuletni kell!
Előzmény: RedSnake (96)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.09 0 0 107
Egy darab kép sem jön le ...
Előzmény: Törölt nick (106)
Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.09 0 0 104
Azért annyira nem vészes a helyzet, persze, hogy nincs harag :-)

Előzmény: RedSnake (102)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.09 0 0 103
Kösz.
Mármint, hogy a szemükbe nézel.

A nekem tetsző pasik pedig tabuk - nem vagyok egyedül. Nekem már a páromnak kell tetszenem, aki nekem viszont tényleg nagyon tetszik. :)

Előzmény: Nyomkereső (100)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.09 0 0 102
Igen, nekem az előbbi is az volt.

Nem kell bepipulnod a hozzászólásaim miatt - én egyszerűen csak megpróbálom leírni az érzéseimet, a véleményemet, a tapasztalataimat.
Ha nem vagytok rá kíváncsiak, semmi gond. Harag nélkül bírok távozni.
Viszont, jobb szeretem a békés dumálgatást, és nem volt célom esetleg megsérteni senkit sem.

Akkor nincs harag?
;))

Előzmény: Mindenbe_belekotyogó (101)
Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.09 0 0 101
Leírom még1x, hátha nem voltam érthető:
amikor beszélgetek egy nagymellű nővel, akkor képtelen vagyok normálisan a szemébe nézve kommunikálni, mert a szemeim állandóan lecsúsznak a melleire - nos, hülye érzés, de férfi vagyok, és érdekelnek a női mellek.
Most tiszta?
Előzmény: RedSnake (99)
Nyomkereső Creative Commons License 2001.05.09 0 0 100
Eddig is tiszta volt.

Csak ez is olyan dolog, mint minden más. Valamit valamiért. Lehet, hogy zavar, ha a mellidet bámulják. Elhiszem. Az viszont biztos nem zavar, ha egy neked tetsző pasi pont e mellek látványa miatt kezd el érdeklődni utánad. Igaz?

Na. Engem például néha zavart, amikor dolgoztam, ahelyett, hogy elmentem volna bulizni. Annak viszont örülök, hogy a munkám eredménye miatt is, meg az annak hatására bennem végbemenő váltzások miatt is a lányok talán kicsit másképp tekintenek rám, mint 4 évvel ezelőtt.

A dolgokat nem adják ingyen.

Egyébként szeretem a nagy melleket, de többnyire az emberek szemébe nézek beszélgetés közben.

üdv.,

Nyomkereső

Előzmény: RedSnake (99)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.09 0 0 99
Nyomkereső.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de NEM zavar. Csak kellemetlen. Nekem.

Egy idő után megszokja az ember a saját méreteit, és ha nem muszáj, nem fogja elrejteni magát. Csak az nem jön be, ha KIZÁRÓLAG a melleket látják egy nőn.

Mindenbe bele.
Te aztán tényleg bele.
Komolyan gondolod, hogy bundát kell húznom nyáron? Tudod, akármekkora is egy nő mérete, időnként szeret csinosan öltözködni, meg lengén, meg szellősen. És nem is képes elrejteni a méretet.

Én sem akarom elrejteni. Ez van, ezzel élek, ezt szoktam meg. Nem kesergek azon, hogy kibírhatatlan. OK, néha nem bánnám ha kisebb lenne, de általában jól elvagyok magammal.
Leírom még1x, hátha nem voltam érthető:
amikor beszélgetek valakivel, és képtelen normálisan a szemembe nézve kommunikálni, mert a szemei állandóan lecsúsznak a melleimre - nos, még ez sem zavar, csak hülye érzés.
Most tiszta?

Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.09 0 0 98
Ha zavar a dolog, vegyél fel olyan ruhát, amiből kevésbé látszanak a melleid.
Előzmény: RedSnake (96)
Nyomkereső Creative Commons License 2001.05.09 0 0 97
Red,

nem tudok okosabbat mondani erre, mint hogy nagyobb bajod sose legyen, minthogy a pasik a melledet nézik. Örülj neki, hogy tetszik. Ne félj, ettől még nem tartanak butának vagy csak dugásra valónak. Ez csak ösztön. Persze, lehet dolgozni ellene. Én se bámulom meg a nők mellét mindig. De erőlködnöm kell gyakran, hogy ne tegyem.

Node nagyobb bajom nekem se legyen soha az életben.

ny

Előzmény: RedSnake (96)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.09 0 0 96
Köszi, hogy megosztottátok velem a reakcióitokat.
Libidó, külön köszi Neked - ezt el tudtam képzelni.

Bár nem teszem a kirakatba azt, amim van, mégis egy-egy nyáriasabb göncben azon kapom a velem beszélgető urakat, hogy a szemük folyton-folyvást lecsúszik az arcomról. Megmondom őszintén, ez nem túl kellemes érzés: mintha nem velem beszélnének, nem érdekelné őket a mondandóm, hanem csak a testet látnák bennem.
Félreértés ne essék: nem vagyok agytröszt és nem várom el, hogy csak a lelkemért-eszemért szeressenek, hiszen nyilván kell a testemet is szeretnie annak, aki szeret, de ez akkor is vacak egy érzés tud lenni. Ilyenkor általában rövidre zárom a dumapartit és majd zsákban folytatom.

Nyomkereső Creative Commons License 2001.05.09 0 0 94
hello,

itt kell ismerkedni nagymellű lányokkal?

:-)

ny

P.S.: vagy más értelme is van a topiknak? D kosár az még jó volt, az E-ről el tudom képzelni, de ez F és a G kicsit már hardcore lehet.

James 42 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 93
Ha csak kissé domborodik máshol, az nem nagy baj, de ha a lengőajtó nem mellbevágná, hanem hasba, az csúnya. Egy nőnek a mellei legyenek az "előnyei", és ne a hasa!
Előzmény: Gentleman Looser (92)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.05.08 0 0 92
Bizony ez igy van. Bar en eszreveszem a kis mellu not is, ha szep az arca, de ha nem noies (marpedig az anorexias gebek nem azok) akkor mindig az a konluzio, hogy "hu de szep ez a lany...kar, hogy nincsenek mellei". Ellenben sokkal noiesebb es izgatobb (magyarul szexibb) az a nosteny, akinek lehengerlo cickoi vannak de kevesbbe szep arc. Az ilyen sokkal inkabb beinditja a fantaziam az utcan. Mivel ilyenkor leginkabb a "szexualis szemuvegen" keresztul nezelodom, csakis a dudorodo, gombolyu formakon akad meg a szemem, es az se zavar, ha mashol is domborodik kisse.
Előzmény: cherge (90)
littlestar Creative Commons License 2001.05.08 0 0 91
Valóságos örömmámor ezeket a sorokat olvasni. Ha egy picit rosszabb kedvem lenne, mindig benézek ide és egyből jókedvem lesz.

Köszi srácok!

LS

cherge Creative Commons License 2001.05.08 0 0 90
Örülök hogy egyre élénkül a topic.
Nos, a nagy mellek egyszerűen engem (is) megbabonáznak és képtelen vagyok másra figyelni. A kis mell viszont szinte egyáltalán nem tud lázba hozni, nem kezdek róla fantáziálni, viszont, ha meglátok egy (kettő!) szép, formás és nagy cicit rögtön beindul a fantáziám, hogy mit tudnék kezdeni vele... :-)
Ezt az állítást elmúlt, többnyire nagymellű barátnőim és a kismellűekkel igencsak rövider sikerült kapcsolataim is bizonyítják.
De azt leszögezem, hogy mostanában jelenlegi barátnőm mellei indítanak be leginkább.na jó, azért másét is megnézem ám:-)

cherge

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.08 0 0 89
Én a kismellű nőket észre sem veszem az utcán, bármilyen szép is lehet az arcuk (előre is elnézést tőlük, ha megbántanám őket, bár szerintem nem olvassák ezt a topicot :-)). Ellenben ha egy szép - ezalatt elsősorban a nagy méret értendő, mivel a ruha takarja a formát :-( - mellet látok, a látásom átalakul csőlátássá. Már volt olyan eset, hogy kocsiban ülve láttam egy szép nagy mellű nőt, és majdnem karambol lett belőle. Tehát egyszerűen elvarázsol a dolog, szemeim fixálódnak az illető hölgyre - persze nem csak a mellére, de ugye ezt látom meg először :-) Strandon legjobban a (relative) kis melltartó alól kifeszülő mellek izgatnak a legjobban, ilyenkor megszűnik a külvilág számomra. Bármennyire is próbálom a nejem előtt leplezni, nem megy, mágnesként vonzzák a tekintetemet a nők legszebb testrészei :-))) Tehát a szép mell után nézem meg a teljes nőt, ami általában még akkor is tetszik, ha külön az arca esetleg nem tetszene.
A nagy mell megszépit! :-))))))
Előzmény: RedSnake (86)
sasinszki Creative Commons License 2001.05.07 0 0 88
Akárki akármit mond az első 3 dolog között, amit egy pasi megnéz a cici benne van. És igenis jóóóóóóó ha nagy!
Előzmény: RedSnake (86)
James 42 Creative Commons License 2001.05.07 0 0 87
Ha nem is látszik a melle, akkor azt nem is tartom nőnek.
Ha viszonylag nagy melle van, és ráadásul nem is lóg nagyon, akkor tényleg odavagyok a gyönyörűségtől.
Na nem kell Sam Fox méretű, elég a Sabrina méret is (aki egyébként nem fekete, legfeljebb a haja az). Az sem baj, ha még kisebb, a lényeg az, hogy szembeszökő legyen a nőiesség.
Előzmény: RedSnake (86)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.07 0 0 86
A mosoly az mosolyt jelent.

Topik,
én is hadd legyek kíváncsi.
Ha van köztetek olyan, aki 'odáig van' (a szó szoros értelmében) a nagy méretű női keblekért, akkor az hogyan nyilvánul meg?
Magyarán - hogy élitek meg, amikor egy nagy mellű nő jön szemben az utcán, és hogyan, amikor egy kis mellű?
Szóval, meséljetek.

Előzmény: Törölt nick (84)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.07 0 0 85
:-))))

A tapasztalat u.a.

Előzmény: cherge (82)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.07 0 0 84
A szép mosoly IGEN-t jelent?
Előzmény: RedSnake (83)
RedSnake Creative Commons License 2001.05.07 0 0 83
:-))))
Előzmény: Törölt nick (81)
cherge Creative Commons License 2001.05.07 0 0 82
RedSnake:
Én is szivesen állok rendelkezésedre, csak szólj és én máris kényeztetlek:-)

Lányok:(és fiúk is)
Mi a helyzet a mellbimbókkal? A barátnőim azon részének, akiknek nagy melle volt, a mellbimbója nem meredt mindig előre, inkább csak ha izgattam, de akkor nagyon.Egyébként inább egy barna folt, de annál izgalmasabb volt, hogy kihegyezzem őket:-)
Az egy-két kis mellűnek viszont mindig kilyukaszotta pólót én meg soha nem tudtam eldönteni, hogy most felizgult vagy csak normál állapotban van.
Szóval NAGY MELLEK RULEZ!!!
Mi a tapasztalat ez ügyben?

Cherge

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.07 0 0 81
A sorsot nem nevezhetnénk "index fórum"-nak? És akkor összehozhatna Veled...
:-)))
Előzmény: RedSnake (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!