Politikáról idelátogató vendégeinknek köszönjük, hogy erre jártak. Figyelmükbe ajánljuk az állásfoglalások 12 és 21, valamint 45 pontját.
Valamint: "a politikáról rándultál át, ahol nagy a halandósága a nickeknek. Errefelé pedig nem szeretjük a lyukacsos topikokat. Egy másik (szűz) nicken nyugodtan visszamehetsz."
Fradi ügyekhez az alapvetés:
Ha a birodalom ellen vétkezel akkor Pilátus rootra tesz. Valószínű, hogy valami fradista vallási tételt káromoltál és Kajafás jus gladii híján kitiltott. Count Rumford of the Holy Roman Empire
Valamennyien a Jóisten fikanickjei vagyunk, s bénán, forogva sodródunk a Nagy Devnull torkába.
Hát igen, a végén, az utolsó 2 sort csak Madách Imréhez tudnám hasonlítani, nagy elődöm gondolatait jellemezte ez a minden korra jellemző örökérvényűség.
Ezt a hozzászólást kérném törölni IRL adatok kiadása miatt. Naceri olvtárs ezt már számtalanszor, szánt szándékkal megtette egyébként. Csak hogy árulkodjak is egy kicsit. Vessetek meg! :)
Üdv. Alább kérdeztem, hogy miért vagyok mindenhonnan kitoltódva tulajdonképpen? Magyar válogatott topicban volt pár csörtém, de azokat nem tartom olyan súlyosnak, hogy így lakoljak.
Látom te sem tudod mit jelent, és milyen együttes is a cpg, úgyhogy felvilágosítalak; a rövidítés a Coitus Punk Group-ot takarja, és semmi közük azokhoz a dalszövegekhez, amelyeket nekik tulajdonítanak.
Azokat ugyanis a Mos-oi nevű skinhead zenekar követtel el...(cmö és tsai)
micoltok a ecdéechesz én a malyi napig nem térek magamhosz
kérdesztem kire cavazak aszonták ted amit a cived diktál ere evitüng minden moszdithatot de okozsab nem letem a kokat urr tényleg náci? eszt halani aszt meg mongya má meg valaki ho mi a náci asz aki lufigat ereget vaty valaki mázs?
A Drukkerkocsma topikjainak megjelenése(hótrégi topikok két oszlopban) csak valami nálam megjelenő egyedi furfang, vagy egy általános, forradalmian új dizájn?
Miért vagyok kitiltva szinte az egész drukkerkocsmából? Legalábbis hozzászólást nem írhatok tulajdonképpen egyik topicba se...pedig igazából csak read only voltam mindig is, nem emlékszem semmi botrányos jelenetre pár csörtén kívül.
T. Modik! Meddig hagyjátok még, hogy a kézilabda fórum Hódmezővásárhely topikja politikai fröcsögés terepévé váljon? Egy éve ez megy, senkinek nem tűnt fel???