és? nem szégyen a kétkezi munka sem. jobban kellett volna felmérni felsőoktatási tanulmányainak a kezdetén a kereslet-kínálat viszonyt. én sem abból élek, amít a főiskolán tanultam.
Ha én itthon elküldöm a gyerekemet a sovány malac faszára zsokénak akkor már nem is vagyok úriember, pedig tudok disztingválni és a lakáson kívül sohasem mondok ilyesmit..
Ugyanmár, nem volt még senki olyan bálban ahol a köztiszteletben álló kórházi főorvos vagy jogász seggrészegre itta magát ?
Kéremszépen, különbséget kéne tenni abban, hogy miféle beszélgetések, szavak, hol milyen körülmények között hangzanak el.
Szeintetek pl a köztársasági elnöknek már fingani sem szabad, vagy büdöset szarni, mert Ő az ország első embere ?
A politikai célközönség bereagált a hívószóra. csak ezt a hívószót most nem Orbán Viktor, hanem Gyurcsány Ferenc mondta ki. Na, ezen gondolkozzatok el!
Nem értem, ennek a sok műmájer tüntető buzinak nincsen jobb dolga ? Nem hiszem, hogy az a veszély fenyegeti őket, hogy reggel korán munkába kell menni.