Mark Allen azért esett ki, mert nincs igazán komoly B játéka. Ha nem jönnek a hosszú pirosok, akkor épp csak hozza a mezôny átlagát. Szerencsétlenebb napján a harcos frémek miatt kikap 10-8-ra. A meccs végi safety bohóckodása inkább tragikomédia volt, mintsem küzdôszellem.
Ami egyrészt egy hatalmas lehetőség Higginsnek hogy zsinórban negyedszer legyen legalább elődöntős, másrészt a három másik játékosnak, hogy Wilson tavalyi menetelése után újra legyen selejtezős a legjobb négyben.
Csodálatos ez a játék. Allen öt százast lök ezen a meccsen, és kiesik egy olyan játékostól, aki az előző két szezonban összesen lökött hármat. Mondjuk abszolút magának köszönheti, a második szakasz elején volt egy olyan rövidzárlata, ami ilyen szinten nem marad büntetlenül.
Clarke győzelmével a második negyedben négyből három kiemelt játékos kiesett.
- a korona miatti kihagyásnak köszönhetően teljesen kiszámíthatatlan hogy ki mire képes, talán épp ezért is lesz olyan izgalmas ez a torna, megjósolhatatlan hogy ki fog nyerni
- a fentiekkel összefüggésben, sokan a nagymenők közül nem mutatnak egyelőre meggyőző formát finoman szólva. Talán egyedül Ronnie aki méretes brét csapott ki az asztalra, kíváncsi vagyok hogy lesz-e kedve végig így játszani, vagy majd egy ponton megunja az egészet
- a legizgalmasabb meccs kétség kívül a Liso-McGill meccs volt szerintem, bár a színvonalra azért ott is lehetett panasz, óriási meccs volt
- Yan számomra nagy talán, amikor formában van akkor úgy érzem hogy kb. bárkit képes leverni, aztán a nagy vezetés miatt tudat alatt teljesen elengedte a meccset és ez is baromi izgalmas lett. az biztos hogy jó lecke volt ez a kínainak, nekem egyébként tetszik a játéka, ha ilyen ütemben fejlődik akkor idővel szerintem felérhet a világ tetejére
- kommentátorok: amikor már arról szólt a beszélgetés hogy a Józsi bá vagy Karcsi bá tartja-e az edzéseket az már nekem is kicsit sok volt, de a magamfajta fullamatőrnek amúgy egyébként nincs bajom a közvetítéssel, bár néha zavaró a sok"túlnyeste a rózsát" :)
- közönség hiány: én örülök hogy van élő snooker... nyilván jobb lenne nézőkkel, de még mindig jobb mintha egyáltalán nem lenne
Végre elkezdődött a VB. Nekem legalábbis. Ronnie O' beköszönt. Addig nézem, amíg ő játszik -5 évig talán?- Talán még a Trump leköt vmennyire, talán, olykor. Úgy, mint Djokovic, vagy Nadal, de az igazi, amíg Roger játszik... Come on Ronnie!
Örülök neki, nekem sikerült lemaradni róla. A BBC elkapcsolt az utolsó előtti frém vége előtt egy kicsivel, másik streamet meg nem sikerült találnom. Úgy látszik nem csak az ES szokott elkapcsolni idejekorán. :(
A magyar kommentár mindig is gyenge volt. Összevissza beszélnek, kb. fogalmuk sincs mi történik az asztalon. Néha belehallgatok de aztán kapcsolom is vissza angolra.
A profik is azt mondják, hogy pl. "two 4-point snooker is needed to tie". Persze ez nem egészen pontos, de aki érti a játékot az tudja, miről van szó.
Örülök, hogy nem csak én látom így...nagyon gyenge a közvetítés színvonala, sajnos...Pl. az is zavar, hogy a a frame ball után nem az mondja, hogy hány hibára kell kényszeríteni az ellenfelet, hanem hány sznúkert kell adnia...Nevetséges! Adhat rengeteg sznúkert, ha a másik mindegyikből kimenekül..szóval, a sznúker játékhoz méltatlan a magyar közvetítés.
Csak Ronnie-t utánozza, neki is minden második szava a "you know".
A golyó színe rózsaszín, nem rózsa, a hideg ráz ettől. Ezt a baromságot a magyar kommentátorok találták ki, többek között ez az egyik oka, hogy angolul nézem. Na meg az, hogy pl. Dominic Dale eléggé ért hozzá.
Az Eurosport 2 csatornán most, a Ding-King meccset közvetítő kommentátornak szólhatna valaki, hogy az "ugye" szót kicsit mellőzhetné!Nagyon idegesítő mondatonként kétszer, háromszor hallani! Arról nem is beszélve, hogy, szerintem, nincs rózsa az asztalon vannak színes golyók!