Szerintem sok jelentősége már nem lesz, ha nem nyerik meg a BL-t, elmegy a bajnokság, akkor Elemért Göjbe kirúgatja. Ő ezért volt feszült, pontosan tudja, hogy Bartha távozásával mozog a kispad.
Tartom annyira intelligensnek mindkét embert, hogy képesek legyenek ezt megbeszélni és valamilyen kompromisszumra jutni. Nem kell öribari, de az igen, hogy ne legyen üzengetés meg félreérthető nyilatkozatok a sajtóban és legyen viszont a meccsek előtt/után egy korrekt kézfogás.
Grbics és Pintea persze menjenek a megbeszélésre! Csak most osszák be jobban a résztvevőket: G. feladata legyen AM megfékezése, P. meg állja útját EG-nak.
Ah, "csacsiskodtak a fiúk", az óvónéni meg lecsapott és sarokba állította őket.
Azért bízom benne, hogy egyszer leülnek és egymás közt megbeszélik a dolgot. Nem kell barátnak lenni, de jó lenne ha plusz feszültség nem lenne ebből a későbbiekben.
Hogy a konkrét esetben mi volt a késlekedés oka, azt nem tudom, csak azt, hogy abban nincs semmi meglepö, ha valakinek csak napokkal késöbb vizsgálják meg a térdét ilyen sérülés után.
Valahol azért durva, hogy egy 50-szeres válogatott, komoly élsportolónak is egy teljes hetet kell várnia, míg méltóztatnak egy szaros MRI-t elvégezni. Mi lehet akkor a helyzet, ha normál átlagember szorul ilyen vizsgálatra?! Egész egyszerűen kriminális az egész magyar egészségügy.
Bár ez nem mostani hír de itt nem olvastam: Tóth Gabi megsérült múlt csütörtökön a Kisvárda elleni meccsen.
Negyedóra volt még hátra amikor középen kilenc méteren egy-egyezett volna, de letapadt a jobb lába. Úgy kellett levinni a pályáról és aztán el is vitte a mentő.
Diagnózis még nincs, reméljük csak a szezon végéig kell kihagynia a meccseket:S
"Ha az irányító személyes eredményességét vizsgáljuk, akkor a mezőnygóljai és kiharcolt büntetői relevánsak, játékszervezői munkája mellett...."
Ez így van, de itt mindig van egy-két idióta aki ezt nem érti (vagy úgy tesz mint aki nem érti). És előjön a gumicsonttal h a hetesgólok is gólok. Persze, de nem amikor azt nézzük h mezőnyben ki a legjobb.
A kézilabda döntéshozói Vámos mellé keresnek egy másik irányítót....RnD bemászva az ablakon"Konit" ajánlotta, kiröhögték, emlékeztetve őt arra, hogy rossz helyen van és a cementes zsákok nem kerülnek fel maguktól a tizedikre, aztán persze megsajnálták őt a kézilabda főnökei és visszaküldték ide, madárijesztőnek....
Az 5 válogatottságra esélyes irányítónál maradva:
1. MarincsákN.: 4,4 akciógól/meccs
2. KuczoraCs.: 4,2
3. 'A' játékos: 3,7
4. 'B' játékos: 3,5
5. 'C' játékos: 3
Hogy az 5 vizsgált irányítónak milyen a lövőhatékonysága a mezőnyben(akciógóllövő% :) pár hete már leírtam az NSO-ra. Kuczoráé("E játékos") akkor sajnos lemaradt. Kiegészítve és frissítve így változott az akkori sorrend:
1. MarincsákN.: 60,2%
2. KuczoraCs.: 55,7%
3. 'C' játékos: 54,2%
4. 'A' játékos: 50,7%
5. 'B' játékos: 50,3%
A többi mérőszámban is a zöldeka jobbak....csak szólok.
Akik láthatóan beleszólnak Golovin munkájába, azok az ész nélküli fiatalítás hívei a kézilabdában. A B-válogatottat is lesöpörték a napirendről, pedig Golovin kérte....oda nyugodtan meg lehetett volna hívni A, B és C játékost, de ugye nincs, az előbb írtam le, ezért egyből az A-válogatottba kellett mindenféle átmenet, ismerkedés, felkészítés nélkül....ez kinek jó?
Hogy valami pozitív is legyen a végére, Herbert Gábornak úgy néz ki van szeme a jó játékosokra....van egy kimondottan tehetséges jobbszélső a Vasasban, ha már kénytelen voltam 'C' játékos után számolgatni, feltűnt a játéka. 8) 8)
Siófoknál Puhalák és Lakatos most már huzamosabb ideje ismét hiányoznak, nem olvastam sehol mi lehet velük. Sérültek, esetleg távozni akarnak? Mondjuk Puhalák sorsa szerintem megpecsételődött Siófokon, Mavsar és Wald mögött esélye sem lesz. Amennyit sérült, lassan az a hülye aki leigazolja. Bár most már Lakatos is annyit sérült, hogy nem lesz könnyű Siófokon visszahoznia magát.
Óvárban meg Stranigg hiányzik hónapok óta. Az elején mintha covidos lett volna, de azóta semmi hír róla.