Kipattanóknál többször is szabálytalanul szereztek labdát a dánok a saját hatosukon.
Aztán nem egy esetben vettek el ziccer helyzetet a franciáktól mert nem engedték tovább a fault után a játékot. Cserébe a legtöbb faultos francia átlövést elengedték.
De nem ezen múlik, hanem azon hogy megfojtják a francia támadójátékot a dánok. Lábbal odaérnek mindig
Ez kábé ugyanaz mint a férfi focicsapatuk! Senkit nem tudnál egyből felsorolni, de mégis tök jók voltak az eb-n és a vb selejtezőt is az uccsó mindne mendegy meccsik lehozták 22-0 gólkülönbséggel.
Vmit nagyon tudnak ott a taktikáról, a kiválasztásról. Nem sztárok vannak, hanem olyanok akik fejben nagyon ott tudnak lenni és a dán szakosak mejd megmondják, h mitől is ilyen jók ők fejben.
Jelenleg nem úgy néz ki hogy van ellenszere a franciáknak a dánok kiváló játékára. Védekezésben ezt a francia csapatot több esetben lenullázni az azért nem semmi.
Mert rosszul játszanak a franciák, de ehhez a dánok jól megkomponált játéka is kell.
Danoknal a ket kapuson kivul van olyan jatekos aki kozelebb van a klasszishoz mint a kozepszerhez? En hogy oszinte legyek nem latok megis k*rva jok. Ami Jensent dicseri barmennyire is unszimpatikus.
Mittomén hogy hívják a cseh nevű átlövő csajt, aki megszórt minket a 2. meccsünkön? Ő még pályára sem lépett eddig és még az előző meccsen sem, pedig átlövőben gyengék a franciák, gyengék, na önmagukhoz képest...
Szerintem ez most az lesz,már mint izgalmas,a gallok most elég bizonytalannak tűnnek,persze ez bármikor változhat,viszont a dánok nagyon harapnak elszántak és motiváltak.....bármi lehet a folytatásban.
Hát ez így durva... nulla percet láttam dán előadásban idáig, de időnként határozottan úgy éreztem, előbb tudják, mit fognak a franciák csinálni, mint ők maguk. Reinhardt félelmetes a kapuban, de asszem a franciáknak is jót tett ez a félidő végén megfogott hetes.
A svédek ellen is azt hittem, izgalmas lesz a második félidő, de ott végül nem lett az...