Fontos információ narancs-, vörös-, kék-, zöld-, vagy egyéb színekben a topikba érkezőknek:
Megszívlelendő!
Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt a közveszéllyel összefüggésben olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A Btk. 337. § (2) bekezdése - ÚJ törvényi tényállás!
Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel,
amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa,
bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztálya az új koronavírus magyarországi megjelenését követően folyamatosan monitorozza az interneten a fertőzéssel kapcsolatos tartalmakat.
Kínaiak csak bérmunkában dolgoztak ilyen kutatásokon amerikai és francia intézeteknek. Nyugati sajtó persze szeretne mindent Kínára kenni, de a "gain of function" kutatási program egyértelműen amerikai eredetű volt és Trump elnöksége idején vitték Kínába. Trump ugyanis megtiltotta az ilyen irányú kutatásokat, amelynek célja egyértelműen egy tömegpusztító biológiai fegyver (vírus) kifejlesztése volt. Wuhani víruslabort pedig a franciák építették meg.
Kínai tudósok olyan mutáns koronavírus-törzzsel kísérleteznek, amely a kísérleti egerek 100 százalékában halálosnak bizonyult.
Pekingi tudósok a malajziai tobzoskákban amelyek a koronavírus ismert hordozói bukkantak a GX_P2V nevű, a Covidhoz hasonló vírusra. A kutatók klónozták a kórokozót, majd egereken kezdtek kísérletezni vele.
Minden rágcsáló, amely megfertőződött a kórokozóval, nyolc napon belül elpusztult. A kutatáshoz nyolc egeret fertőztek meg a vírussal, nyolcat inaktivált vírussal, nyolcat pedig kontrollcsoportként használtak.
A kutatókat a halál bekövetkeztének gyorsasága mellett az is meglepte, hogy magas szintű vírusterhelést találtak az egerek agyában és szemében ami arra utal, hogy a vírus, annak ellenére, hogy Covid-törzs, egyedülálló módon szaporodik és terjed a testben.
A kutatók szerint lehetséges, hogy a vírus mutáción mehetett keresztül a raktárban, ami még halálosabbá tette.
Arra a következtetésre jutottak, hogy a felfedezés megerősíti a GX_P2V emberre való átgyűrűzésének kockázatát írja a Daily Mail.
Ne túlozzunk, nyár végén volt valamim, de egy héten belül lefutott. De nagyon hasonlóval fekszik most egy 21 éves jóállapotú srác is, az intenzív könnyezés ami nagyon hasonlít, szerintem ez már most nem nézi az életkort.
Te kétnaponta elkapod...Menj el valami immunológiai kivizsgálásra,mert valami nincs rendben.Emberek közt dolgozok/dolgoztam és 1x sem voltam beteg az elmúlt 4 évben.(meg előtte 10 évig sem,de akkor nem tömegben melóztan.)
... a 19 es idegenforgalom csúcs volt. de érdekes mert Csaba László közgazdás is elmondta, hogy 19 őszén volt valami konferencia budapesten ahonnan azzal az egyetértésselálltak fel, hogy túlárazott tőzsde, bankrendszer stb....., hogy valaminek történni kell. ez így függ össze, a felfokozódó idegenforgalom ami a tényleges ok csak egy jelenség az egészben.
Még benne vagyok, kifele, de még benne. A hátfájás azt hiszem nincs, izomfájás na az még igen de a torokfájás az olyan amilyenem még eddig soha nem volt. )-:
A covid történelem. Lefutott. Brit laborokban kész az úgynevezett X Betegségés az ellenszer hozzá, ami 20-szor veszélyesebb (a betegség, vagy az ellenszer, nem tudom).
Elõkészület elõtt áll, valószínü ez is nemsokára (+,- egy év szerintem) Wuhanban fog majd kitörni.
A szomszéd mezővároskában a minap meghalt valaki, nem nagyon idős, 60 körüli. Arról híres, hogy olyan covid fóbiás volt, hogy évek óta senkivel nem fogott kezet, távolságot is tartott, staphilococcusz fertőzés okozott halált 3 nap alatt, ahogy mondják.
Érdekes, mert 2 éve körül, írtam talán akkor ide is, hogy németben dolgozó ápolónő azt mondta, hogy olyan tájékoztatást kaptak ami szerint a kórházakban emelkedett az antibioticumra nem reagáló esetek száma.
Másoktól azt kaptam erre válasznak, hogy a vérmérgezés okozta halálesetek száma is emelkedik. Konkrét ismerős is van akinek így járt a férje, szerinte nem volt alapos a cukorprobléma miatt eszközölt lábúj amputáció.
De a lancet cikkét azt megosztottam itt éve körül ami szerint 2019.-ben világösszesen 5 millió haláleset ami antibioticum rezisztens bakteriálissal volt összefüggésbe hozható.
"A COVID-19 világjárvány katalizálta az mRNS-vakcinák, köztük a BNT162b2 gyors kifejlesztését és terjesztését a betegség kezelésére.
Aggodalmak merültek fel ezen vakcinák lehetséges idegrendszeri fejlődési hatásaival kapcsolatban, különösen az olyan fogékony csoportokban, mint a terhes nők és utódaik.
E tanulmány célja a WNT génexpressziójának, az agyi neurotrofikus faktor (BDNF) szintjének, specifikus citokinek, az m-TOR expressziójának, a neuropathológiának és az autizmussal kapcsolatos neuroviselkedési eredményeknek a vizsgálata volt egy patkánymodellben.
A vemhes patkányok a vemhesség alatt COVID-19 mRNS BNT162b2 vakcinát kaptak. A hím és nőstény utódok későbbi értékelései az autizmushoz hasonló viselkedést, a neuronszámot és a motoros teljesítményt vizsgálták. Molekuláris technikákat alkalmaztak a WNT és m-TOR gének expressziójának, a BDNF szintjének és specifikus citokineknek a számszerűsítésére agyszöveti mintákban.
Az eredményeket ezután kontextusba helyezték a meglévő szakirodalomban, hogy azonosítsák a lehetséges mechanizmusokat. Eredményeink azt mutatják, hogy az mRNS BNT162b2 vakcina jelentősen megváltoztatja a WNT-gének expresszióját és a BDNF-szintet mind a hím, mind a nőstény patkányok esetében, ami arra utal, hogy mélyreható hatást gyakorol a kulcsfontosságú idegfejlődési útvonalakra.
Figyelemre méltó, hogy a hím patkányok kifejezett autizmus-szerű viselkedést mutattak, amelyet a szociális interakció és a repetitív viselkedésminták jelentős csökkenése jellemez. Továbbá, a kritikus agyi régiókban jelentősen csökkent a neuronok száma, ami potenciális neurodegenerációra vagy megváltozott idegfejlődésre utal.
A hím patkányok csökkent motoros teljesítményt is mutattak, amit a csökkent koordináció és mozgékonyság jelzett. Kutatásunk betekintést nyújt a COVID-19 mRNS BNT162b2 vakcina WNT génexpresszióra, BDNF szintre és bizonyos neurofejlődési markerekre gyakorolt hatásaiba egy patkánymodellben.
További kiterjedtebb vizsgálatokra van szükség e megfigyelések embereken történő megerősítéséhez és a pontos mechanizmusok feltárásához."
Pár napja még nem volt lehetőség ötödik oltásra. Mától félhivatalos, avagy teljesen hivatalos, hogy kijelölt intézményekben lehetséges 75 éven felülieknek?
A 23-as tulhalalozasrol mutattam be, hogy korrelal a korabban felvett oltasokkal.
Erre mondta valaki, hogy nem inkabb forditva van-e, es ahol nagyobb volt a tulhalalozas, ott nagyobb volt az oltakozasi kedv. Amire valaszoltam, hogy az oltakozas lement 2022-ig. Szoval jol irtam az evszamokat. Talan, igy ertelmezheto, de ez nem olyan lenyeges, ugyhogy hagyhatjuk is.
Ez is milyen tudományos. A nyugdíjasoknak meg a fiataloknak, ez igen. Gondolom a kettő között nem annyira veszélyes... Mondjuk amennyit sms-ben megrendelt abból fussa.