Sziasztok! HUawei szervízben mennyibe kerül p10-nek a kijelző csere? nem hajlandól semmit mondani, csak, ha bevizsgálják, de , ha nem csináltatom meg cca 5 ezer ft az ablakba megy. kb szeretném az árat tudni. Köszönöm.
Üdv! Van egy 2 éves Huawei y625 telefonom. működött, letettem és azóta ha bekapcsolom csak alogóig jut el. Próbáltam resetelni de ott a következő szöveget írja ki.
Can't find dload update. App in internal sdcard and external sdcard.! Please copy the update. App to sdcard/dload or sdcard/dload, and try again!
A letöltés frissítése nem található.App belső sdcard és külső sdcard.!Kérjük, másolja a frissítést.App sdc-re.
Tudnék vele valamit kezdeni vagy szerviz? esetleg lehet ez alaplap hiba?
Van egy Huawei P9 Lite telcsim. Kaptam hozzá egy 64GB-os pendrivet ami micro és Pc csatlakozású is. Bocs ha nem szakszerű a leírásom, de talán érthető így is. /Dual USB Drive 3.0 - Sandisk Ultra /
A Pc felismeri, a telcsim nem. Formatáltam így is-úgy is.
Van egy eddig, remekül működő Wuawei P7-L10-es készülékem.
A probléma ott kezdődött, hogy édesanyámnak ellopták a p9-ét és Én kölcsön adtam neki az említett (p7) mobiltelefont. Ez egy független készülék, de miután kicserélte benne a sim kártyát, azóta egyet sem fogad el. 3 külömböző kártyával is próbáltam (1 telenor, 2 telekom), de mindig csak azt kapom, hogy nincs behelyezve sim. Próbáltam tisztogatni a kártya helyét, gyári beállítások, hard reset de semmi változás. Maga a készülék ezt a problémát leszámítva, tökéletesen működik.
A kérdés: Orvosolható a probléma valahogy anélkül, hogy újat kéne vennem?
Van nekem egy huawei P9 lite telefonom amit szeretnék a laptopomhoz csatlakoztatni. (win 10 op.) Fel is rakom a Hisuite alkalmazást de egyszerűen nem ismeri fel a laptopom a telefont. Esetleg tudjátok mi lehet a gond ??
Huawei P9esem van, amivel egészen a legutóbbi időkig maximálisan meg voltam elégedve.
Mostanában viszont rendszeres, hogy a hívó félnek azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva és én pedig sms-t kapok a nem fogadott hívásról.
Új alkalmazást nem telepítettem, az egyetlen változás, hogy az alapból telepített Health alkalmazásnak adtam hozzáférést, amihez kért, de nem tudom, hogy ez állhat-e a dolog mögött.
Bárki tudna segíteni, hogy mit tudnék tenni, mert nemcsak idegesítő, de a munkám rovására is megy.
Huawei mediapad m3 tabletemen az ujjlenyomat érzékelővel kapcsolatban szeretnék kérdezni. A képernyőzárat feltudom oldani vele, és bárhol máshol ahol ujjlenyomatot kell beolvasni működik, viszont az extra funkcióit valamiért nem tudom használni. Gondolok itt pl.arra hogy ha rajta tartom az ujjam akkor visszarak a főképernyőre, vagy ha balra húzom rajta az ujjam akkor bejönnek a futó alkalmazások stb. Van esetleg ötlete valakinek hogy hogyan tudnám ezeket elő keríteni? A beállításokban nem taltáltam semmi erre utalót. Persze az is lehet hogy furfangosan van megfogalmazva és elsiklottam felette. :/
Huwei P8 lite-ról lenne szó,amin a barátom csinált egy visszaállítást(nem tudom hogy),a gyengélkedő mikrofonja miatt. A mikrofon jó lett,viszont eltűnt a fájlkezelő ikonja(fájlok),és nem lehet a Play áruházból sem letölteni semmit,mert nem lehet beállítani google fiókot a telefonon. A képen látható,hogy mit ír ki a folyamat során. A google fiók jó,laptopon be lehet jelentkezni.
Sziaztok huawei p10 tulaj vok vki megtudná mondani hogy lehet kikapcsolni a telefonon a tejes hang korlátozótt mert nagyon zavaró hogy füllhalgatón letiltja a tejes hangot maga a készülék
Sziasztok! Egy y550-et birtoklok, és már kezd tele lenni a hócipőm vele. amint belépek a beállításokba, kilép és kiírja, hogy a Settings alkalmazás sajnos leállt. ezt el szokta játszani a névjegyekkel, már 3-szor elfelejtette az összes névjegyet. megpróbáltam factory resetelni, de amikor kikapcsolt állapotban megnyomom a hangerő fel és bekapcsoló gombot, amikor kihozná a menüpontokat, kiadja, hogy phone locked, és hogy keressek fel egy bizonyos honlapot, vagy dugjam usb-re és hisuite. na ez a Hisuite meg nem frissíti le, mert azt mondja, hogy a legújabb verzió fut a telefonon. Mit tudnék kezdeni vele, valaki segítsen kérem pár okossággal. köszönöm!
EMUI 5.1 alatt hogy lehet nem hivatalos forrásból származó alkalmazást telepíteni? Hiába engedélyezem az ismeretlen forrás opciót, továbbra se csinál semmit se ha rábökök az apk ra.
Valakinek van valami ötlete mit kéne még esetleg csinálni?
A kislányom barátnője elhozta a telefonját, mert nem boldogul vele. Valamiért rábökött a visszaállításra, de induláskor hiába adja meg az e-mail címét és jelszavát, nem lép tovább a telefon. A probléma az, hogy korábban neki nem volt -mail címe és az apukája e-mail címe volt beállítva, viszont nem tudják a jelszavát. A telefon folyamatosan azt írja, hogy hogy olyan e-mail címet adjon meg, amin korábban szinkronizálták a telefont. Jelenleg csak hívni lehet ezt a telefont, másra nem használható. Hogyan lehetne törölni ezt az e-mail kérést. Egy Huawei Y3II-ről van szó (LUA-L21C576B112)
Nem tudom, hogy mi van apucival, nem firtattam a dolgot, mielőtt bárki is ezzel jönne!
Nemrég vásárolt P8 apró, de nagyon bosszantó hibája miatt 4X volt szervizben. (Postán leadva)
Mindig azt írták, hogy bár nem volt hibája, de szoftvert frissítettek rajta. Ez viszont nem oldotta meg a vásárlás óta meglévő problémát, miszerint a beszélgető partner kisebb-nagyobb csettenő, klattyogó, hangot hall, rendszertelenül, mondjuk fél , vagy egy percenként. Minden tévedés kizárva a részünkről, mert mindenféle csereberét megcsináltunk már, úgymint SIM telefon, partner telefon.
Egy hónapos Honor 8 telefonomat vízbe ejtettem, azon mód el is halálozott. Felhívtam vasárnap az ügyfélszolgálatukat, hogy hova és hogyan küldjem javításra. Kedvesen informált a hölgy, hogy ne vigyem az üzletbe, mert azok több hétig gyűjtik a hibás készülékeket, ehelyett vigyem a közeli kisváros egyik postájára, ottvan Huawei ablak, és tudni fogják mi a teendő. Valóban tudták, adtak egy hibabejelentő lapot, melyben leírtam őszintén a fürdetést és pénzes javítást kértem, majd a postás hölgy ingyen csomagként felvette a mobilt.
Két hét múlva megjött, na nem a kijavított telefon, hanem egy ingyenes csereutalvány, mert a telefon nem javítható.
Sziasztok, a mai nap váratlanul meghibásodott a három hónapos honor 8 készülékem:
Reggel nem tudtam bekapcsolni a készüléket, meglepett mert soha nem volt ilyen, illetve másféle probléma sem vele. Egyáltalán nem reagált semmire és a szokásosnál melegebbnek éreztem. Fogalmam sincs mi idézte elő ezt a problémát. Egy kis idő elteltével a bekapcsológombbal kizárólag a Huawei eRecovery (EMUI) kezelőfelületét sikerült csak megjeleníteni, de azt is nagyon lassann hozta be. Ott három opció je
lent meg: a "legújabb verzió letöltése, majd rendszervisszaállítás" opció WiFi hálózat segítségével volt az első, illetve az újraindítás és a kikapcsolás (Huawei eRecovery, EMUI - Download latest version and recovery, Reboot, Shutdown). Egyik opcióval se jutottam semmire. Az első parancs nem volt végrehajtható, WiFi hálózatra sikeresen csatlakozott a készülék, majd a "Getting package info from server" státuszra a "Getting package info failed" hibaüzenet érkezett. Többszöri próbálkozás után, más WiFi hálózatok segítségével sem jártam sikerrel. A bekapcsológomb és a hangerőnövelő gomb lenyomva tartásával is csak az eRecovery várt ezzel a 3 opcióval. (sima gyári factory reset-et meg sem tudtam jeleníteni) Nem tudom mi történt vele.
Kérdésem az lenne, hogyan orvosolható ez a probléma? Találkoztatok-e már hasonló hibával ilyen készüléknél? Ha nem muszáj nem szeretném elküldeni szervízbe.
Az internet használatához be kell állítani adatfiókot. Ha szolgáltatótól vesz az ember új telefont, akkor már beállítva kapja. Ha másik kártya kerül bele, az adott kártya szolgáltatójának a beállításait kell a készülékbe beírni.
Teljesen normális. A processzor órajele a szükséges teljesítmény függvényében változik. Ha nem szükséges visszaveszi, így spórol a az akku energiával...
ÚJ P9-es használó vagyok, felraktam cpu z programot és azt vettem észre, hogy a processzorok órajelei össze vissza ugrálnak a tartományon belül (mind a nyolc). Az első négy egyforma értékem és a másik négy szintén egyforma értéken. Más telónál nem így műkodik. Normális ez? Köszi!
Sziasztok! Most olvastam a hírt, hogy a Mate 9 pro júliusban hivatalosan is megjelent Csehországban. Tudtok esetleg valamit arról, hogy ide is jön-e hivatalos disztribúcióban? Köszi!
Sziasztok.Abban szeretném a segitségeteket kérni,hogy van nekünk egy P 9 és egy P 9 lite telefonunk,de egyszerűen nem indul el rajta a mobilnet,de ha belerakom a sim kártyát egy másik telefonba egyből elindul.Ez külföldi telefon külföldi simmel.Hiába kapcsolom be az adatroamingot akkor sem.csinál semmit.Valaki tudja hogy be kell még vmit állitani ehhez?A másik telefonoknál elég hogyha csak bekapcsolom a roamingot és már megy is de ez semmi.Köszi a válaszokat ha van vkinek vmi ötlete.Sziasztok
Sziasztok! Kb. másfél éve sikeresen széttörtem a P8 Lite - om kijelzőjét. Sokadik nekifutásra sikerült vennem az eBay-en egy működő kijelzőt. Ez alatt remekül megtanultam szétszedni, összerakni a telót. Könnyű dolgom volt, mert 7 évig a Foxconn-ban telefonokat készítettünk a Nokiának, na meg pofon egyszerű a készülék szerelése. A gondom, hogy mire sikerült összehoznom a működőképes készüléket, az USB csatlakozón keresztül megszünt az adatátvitel. Töltésre jó az USB, de számítógépre csatlakozva nem látják egymást a készülékek. Ezt több számítógéppel is próbáltam, de sajna ugyanazzal az eredménnyel. A kérdésem, hogy szoftveresen ki lehetett-e kapcsolni az USB-s adat megosztást, vagy nyugodjak bele, hogy a sok szétszedés, összerakás során megsérülhetett az alaplap? Köszönöm előre a válaszokat.
Van egy p10 liteom és kb3 napos korában mikro karcolásokat vettem észre a telefon jobb szélén a kijelző szegélyén. Nyitható flip tokom van hozzá, nem tettem olyan helyre ahol baja lehet zsebbe sem tettem mellé semmi mást, ráadásul karcálló üveg van rajta, van tippetek hogyan sérülhetett meg? Most addig nem is használom még kijelzőfóliát nem kapok rá!