Keresés

Részletes keresés

És Frank? Creative Commons License 2016.11.14 0 1 9120

Egy törölt nick bejegyzéséhez mióta írunk háeszt, moderátor?

Előzmény: imopb (9118)
Rendszerhib4 Creative Commons License 2016.11.14 0 0 9119

gino2781

53 jtk ból 74000 xp.  hááát nem mondanám azt olyan hűde jónak.

Ha 0,5 sec alatt tippelne,mindig pontos válaszokkal, sztem 23-25 jtk ból csinálna 74000 xp-t

Amúgy  a  fenti játékos 40-50  jtk ból hozza 70-80ezer xp-t, amióta  megy a klán ügy. 

( 0,5 alatt még Rorozoro se tud tippelni , pedig Ő aztán tényleg univerzumon kívüli)

Előzmény: Törölt nick (9115)
imopb Creative Commons License 2016.11.14 -1 0 9118

Kedves törölt nick!

Harakirije meggyőzött arról, hogy miután bebizonyosodott, nem tudta/tudja bizonyítani állításait, emigrált Japánba!

Nekem ezen az oldalon egy nickem van, bár aliasom még van hozzá.:-)

Előzmény: Törölt nick (9101)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.13 0 0 9117

Köszi, rendben! Írok a megadott a címre.

Előzmény: sédrék sábiH (9116)
sédrék sábiH Creative Commons License 2016.11.13 -1 0 9116

Ide írj légy szíves, ha tényleg igaz:

info@honfoglalo.hu

Meg ide kommentelj a legutolsó poszthoz: https://www.facebook.com/honfoglalo/

Az említettek a hivatalos csatornáik. Amibe most írtál, ez csak itt lifeg, ezt nem fogják olvasni azok, akik belelátnak a tippelési időkbe, és utána tudnának nézni a dolognak.

Előzmény: Törölt nick (9115)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.13 0 0 9115

A "gino2781" felhasználónévvel lévő játékos az összes kérdésre fél másodpercen! belül adott végig az egész játékon pontos választ, egyszer sem tévesztve! Végig az egész játékon! Ilyen egyszerűen nem lehetséges! Vagy egyszerűen nem ember játszott, hanem vmiféle robot, vagy nem tudom én miféle szoftveres segédeszközzel lehet ezt megvalósítani. Eddig azt gondoltam a honfoglalóról, hogy ez egy "tiszta" játék. Legfeljebb néhány felhasználó játszik aljas, alattomos módszerrel. De ez a mostani tapasztalatom elgondolkodtatott a játék tisztaságáról és nagyszerűségéről. Sajnálom, hogy idáig süllyedt, süllyedtek a készítői!

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.11 0 1 9114

Nem mély ásatlan :) De ez nem titok, azt hiszem . Vannak nickek amik hibásak , pl nem  lehet megváltoztatni a rosszul szerepló nemet férfi/nő . Appi nick is hibás termék , olvas utána pont egy éve Tamással próbáltuk helyre tenni de nem sikerült . Hogy mi a hibája ? Inkább hibái .Most még titok , de ez miatt kellet egy tartalék nick amit játékra nem, de másra használok .

Előzmény: Dodona_ (9112)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.11 0 1 9113

Szóval itt tartunk ? Hazugnak nevezel , pedig két sorral lentebb nevetséges félreértésnek aposztrofáltad . Szerintem elkanyarodtunk a lényegtől ,az a hazug aki azt állítja vannak olyan ranglistás klánok aki 1-2 főből állnak (ez matematikai -fizikai képtelenség). Az is hazug aki rögeszmésen ismételgeti az adatbázisrobotok létezését .  Jahh, hogy a barátod ?

Előzmény: Femacska (9111)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.10 -1 0 9112

Miről beszélsz Api?

Az Index Fórumán író nickekről, vagy a Honfoglalo.hu oldalon játszó nickekről?

Jobb, ha nem kevered ezeket össze, mély a kút. :P

Femacska Creative Commons License 2016.11.10 -1 0 9111

Egyelőre annyi derült ki, hogy rólam hazudtál. A többiek majd megvédik magukat. Szerintem velük kapcsolatban is lesre futsz.

Előzmény: Törölt nick (9110)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.10 0 1 9110

Akinek nem inge .Ismered , ugye ? Mesélj igazságbajnoka, mit tudsz a többiekről :)

Előzmény: Femacska (9109)
Femacska Creative Commons License 2016.11.10 -1 0 9109

Igen dolgom van. De ne ezért hagyd abba. Olyasmivel vádoltál, ami minimum vicces. Most akkor nevessünk rajta egyet. Szerintem jobban jár mindenki.

Előzmény: Törölt nick (9108)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.10 0 1 9108

Hogyne , tudom dolgod van :)

Előzmény: Femacska (9107)
Femacska Creative Commons License 2016.11.10 -1 0 9107

Api, próbálj meg ne csak olvasni, hanem érteni is hogy miről van szó. Amiről írsz, az innen indult:

"Másik kérdés, hogy miért is érdemlek több xp-t azért, mert kispista klántársam sokat és jól játszott? Netán még nagyjózsi is ezt tette? Én meg csak úgy "tessék-lássék"? Miért jár nekem azért több pont, mert egy játékba kerülve gipszjakab klántásam levárazza a 3. szerencsétlen klánunkon kívülit, hogy ne legyek utolsó, mivel ez azért is érdeke, mert akkor ő több xp-t kap, mintha ucsó lennék?

Véleményem szerint ez az egyész xp számítás úgy erkölcstelen ahogy van."

kispista, nagyjózsi és gipszjakab olyan képzeletbeli nicknevek (mondom KÉPZELETBELI), amiket a fórumon lassan tíz éve használok, ha valamihez példát kell hozni. Mindezt azért, hogy ne kelljen valódi nickekeket esetleg megbántanom. Azt, hogy nem vagyok klántag, te is tudod. Következésképpen javaslom, hogy ne nevettesd ki magad.

És ezzel a témát azt hiszem, le is zárhatjuk.

Előzmény: Törölt nick (9106)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.10 0 1 9106
Előzmény: Femacska (9105)
Femacska Creative Commons License 2016.11.10 -1 0 9105

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=137081023&t=9215067

Mivel a nickjeimet nem zárolták, én még aznap délután töröltem az összeset, az itt felsoroltak kivételével.

Előzmény: Törölt nick (9104)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.10 0 1 9104

Semmi rágalmazás csak mondom . Te említetted úgy pár hete, azt, hogy törölve lettek volna, nem mondtad . Csak mondom, érdekes ,hogy jelenidőbe beszéltél róluk .A kukába dobott cipőt pl. már nem tartjuk leltárba, és nem beszélünk róla jelen időbe. 

Előzmény: Femacska (9103)
Femacska Creative Commons License 2016.11.10 -1 0 9103

Egyetlen nicken játszom, az összes többit töröltem mikor az új szabályzatot kiadták. Előtte sem voltam többel ranglistán, mert akkor az volt a szabály. Nem kellene rágalmazni.

Csak úgy mondom.

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.10 0 1 9102

A végtelen történet folytatódok tovább . A Honfoglaló új verziója 15201. Most szólok az egy vita fórum, az a bejegyzés nem igényel moderátori beavatkozást . Jelenleg egy kisebbségi érdekcsoport megnyilvánulása a többség ellen. 

Előzmény: Törölt nick (9092)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.10 0 1 9101

Ugye hiszel nekem ?Hidd el nincs olyan játékos aki aktívan 30-50 Nicket vinne . A legjobbak is 3 max. 4 nicket visznek de inkább általános a kettő . Ami tagságival nem is kiszűrhető , hisz egy ip címről lehet neked a párodnak a 3 gyereknek a nagyinak ,borzi kutyusnak   regisztrációja . Érdekesség:) a három modinak itt ezen az oldalon több mint egy tucat nicke van . Ezt tudtad ?

Előzmény: Törölt nick (9099)
Az álruhás_ Creative Commons License 2016.11.09 0 1 9100

Sok mindenben nem értek egyet bintamással, de abban igen, hogy legyen tagsági díj, regisztrációs díj, vagy nevezzük bárminek. Azért akkor nem regisztrálnának 30-50 néven, mint most.

Nyújts be egy részletes üzletin tervet. :)

A Kincstárnok úr talán az első két sort el is fogja olvasni. :)

Előzmény: Törölt nick (9099)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.09 -1 0 9099

Mert szerinted be kellene mutatni a személyit? Bemondás alapján meg mindenki olyan szül. dátumot ír, amilyent akar.

Sok mindenben nem értek egyet bintamással, de abban igen, hogy legyen tagsági díj, regisztrációs díj, vagy nevezzük bárminek. Azért akkor nem regisztrálnának 30-50 néven, mint most.

Előzmény: Orosz Mariann (9094)
Rendszerhib4 Creative Commons License 2016.11.03 0 1 9098

"Mindenkinek legyen 1 neve, a születési dátum, és a szül.hely. alapján!"

Majd, ha valami hivatalos papírt mész kitölteni, ott lehet irogatni ezeket. Ez egy jtk oldal, kitalált nevekkel stb stb 

"Csalnak!!!  2 másodperc alatt 4 jegyű szám, a játék alatt többször!"

Furcsa , hogy ettevette -cier kombó, neked feltűnik, de az nem ,hogy kb minden harmadik -negyedik ember tud  4 jegyű számot 2sec alatt ütni.   5-20 ember még 1 sec alatt is. 

".Fogynak a segítségeim, pedig nem használom. Írom hány darab van. És ez nem először fordul elő, és más is tapasztalja! Miért kell lopni?"

Látatlanba fogadni merek, hogy amikor nem téged támadnak  elkattintasz az oldalról, s mikor visszajössz bele akarsz kattintani a játékmezőbe s  véletlen rányomsz a segítségre , és már megy is  a lecsóba. Vagy valami félrekattintás  lehet, esetleg a touchpaddal-ha van -azzal érsz pont oda. 

"Ugyanarra a tippelős kérdésre, más-más a helyes válasz!."  az megesik. javítás alatt van.

"Jó lenne visszaadni a játék tisztaságát!"

háh... jó lenne , ha mindenkiben szeret, és megértés lenne. Világbéke. Terézanya Rulez.

micicica68 Creative Commons License 2016.11.03 0 0 9097

segítsen már valaki még régebben a fecebook-al regiztem a honfoglalóra szeretnék most nem azon keresztül belépni mit kell tennem köszi a választ

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.02 -1 1 9096

Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon.

Előzmény: Törölt nick (9093)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.01 0 0 9095

Kedves Mariann! Jelen fórum moderátorai - sajnos/nem sajnos - nem tudnak üzemeltetési kérdésekben intézkedni.

Orosz Mariann Creative Commons License 2016.11.01 0 0 9094

Tisztelt Moderátorok!

1. Felháborító, hogy valakinek sok nick neve van.

Egyszerre játszom, Ettevette, és Cier játékossal. Ugyanaz!

Mindenkinek legyen 1 neve, a születési dátum, és a szül.hely. alapján!

2.Csalnak!!!  2 másodperc alatt 4 jegyű szám, a játék alatt többször!

3.Fogynak a segítségeim, pedig nem használom. Írom hány darab van. És ez nem először fordul elő, és más is tapasztalja! Miért kell lopni?

4. Ugyanarra a tippelős kérdésre, más-más a helyes válasz!.

5.Jó lenne visszaadni a játék tisztaságát!

Mariann

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.30 0 0 9093

Te api ,nem veszed észre ,hogy senkit nem érdekel a hosszú lejáratú  szöveged. Miért nem a haveroddal beszéled meg.

A novemberi újdonságokkal foglalkozz, vagy a klánoddal !!!

Előzmény: Törölt nick (9092)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.30 -1 0 9092

Most ködösítesz ? Nem vagyok szélsőjobboldali. Aki a hazája történelméről beszél az szélsőjobboldali ? Ez liberális porhintés :) 

Egy túlélő előadását hoztam ide , ellene  egy bérújságíró cikke került . Megellene becsülni ezt a hiszen 88 ezer védőből az ostrom végére 850 fő maradt . Nekik nem volt kérdés mi a haza és mi a kötelesség.

Foglaljuk össze eddig mi történt :

Levált a fórum a honfiról . Hetekig csak leo és én írogatunk általában egymásnak  . Hogy legyen mozgás az oldalon kitaláltam a napijegyeztet  a klánreklámon ,mert kedveltelek benneteket .Míg el nem jött a Trianon évforduló , ekkor történt bintamás újra magasröptű dumát engedett el az adatbázisrobotokkal kapcsolatban zoro volt a célszemély .Kétségbe vontam, hogy van ilyen . Ekkor mert sérült az egója utasította femacskát hogy törölje a jegyzetet . Ami egy József Attila versből és egy fekete Nagy Magyarország térképből állt .Így lett József Attila irredenta  költő :)Ezt én nehezményeztem de nem tudtam hogy kaphatnék jogorvoslatot . Ezért eldöntöttem törlöm magamat (2000 hsz )Majd minden nap más nicknévvel írtam . Így ment egy hétig . Aztán te kvázi megzsaroltál ezen az oldalon . Felszólítottál fejezem ezt be , megállapodtunk hogy (ekkor ) Vannay nicken írtam, ezen fogok tovább szerepelni . Te mondtad és én elfogadtam . És jött bintamás és utasította femacskát a nick törlésére .Amit indoklás nélkül meg is tett.  

Tehát hiába is állapodnék meg veled újra , nincs értelme . Azonfelül az első megállapodást sem tartottad meg . Nem vagy jogosult továbbá hogy a hek-re hivatkozz. Ez az oldal nem tartozik a Honfoglaló érdekeltségében. Megtévesztően használja a honfoglaló logót , megtévesztően van a fejlécbe írva a hivatalos fórum felírat . Gyakorlatilag három magán személy felügyelete mellet működik ez az oldal,kik moderátorok is egyben  . Azon kívül politikai nézeteimet nem hirdetem sem párt sem  faji megnyilvánulásaim nincsenek , hogy te milyenek képzelsz az a te dolgod .  

Előzmény: Zacc/KV (9091)
Zacc/KV Creative Commons License 2016.10.29 0 0 9091

https://www.honfoglalo.hu/help.php?tl=15

Most is ez a szabály.

Mondhatnám, hogy nevetséges, hogy szélsőjobboldali oldalakra hivatkozol, de nem mondom. Vannay hadnagy/őrnagy 

Mi is állapodjunk meg: Politikai nézeteidet nem itt hirdeted. A játék szempontjából ugyanis teljesen irreleváns.

Előzmény: Törölt nick (9090)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!