Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Megkértem Sötétben Szökkenő Szarvas lövésztestvéremet, véleményezze a megálmodott versenyfeladataimat lőhetőség/nehézség/fun factor szempontból. Mégis csak egy Nemzetközi eredményességű, kiváló FT-HFT lövész, akinek adok a szavára. (Úgy látom, most már Gyorspont vonalon is komoly konkurenciát fog jelenteni a jelenleg regnáló élmezőnynek)
Szerinte maradhatnak, ne könnyítsek rajta.
Bár ő még nem tudja azt, amit én most már igen: a szerény számú nevezett versenyzői létszám lehetővé tette még pár érdekes feladat beszurkálását a programba.;-)
A szlovákiai sporik kérdezik ( mindenkitől), hogy egy, vagy két puskát kölcsön tudnánk-e adni nekik? Többen jönnek, mint ahány puskájuk lesz...
Bár óriási lövésszám, és jelentős össz. lőidő játszik majd, de még így is belefér majd 1-1 közös puska az időbe...
Amikor tavaly náluk jártam versenyen, kazalszám engedték át a fegyvereiket nekem, meg a lőszert minden kategóriára. (bár szerintem ezt még aznap megbánták, de ez egy másik történet.;-)
nem szólok hozzád ha nem rólam jár a szád, ugye ezt a fazonu kommunikét te kezdted el hónapokkal ezelőtt , bezzeg ha ellened van alkalmazva akkor már baj mi ? tipik kettős mérce
A magad feljelentése nem komikus, bizakodva abban hama gyorsan hogy nem lesz büntid? áhh nem... szerinted , de te legalább megtetted némi "áttételes" unszolásra , ellenben gyurkáddal.
senki sem sírt, a jani írása sem jogtalan.... Amit meg én írtam, egyszerűbben, a te szinteden : lexarom hogy kibaxtak, de akkor ugyanúgy baxxák ki a másikat is ugyanazért vagy cifrábbért . Lapított alapállás ,mert megint betévedsz a kedvenc erdődbe ....
És ezt csak most kellett tanácsolnotok? ;-) Két hete főzeléket főzelékkel eszem! Zöldbab, sóska, tök: pucolom ki a fagyóból, amit lefagyasztottam szezonban, hogy bele férjen majd a fél röfi darabokban.;-)
Még van egy nap a nevezési határidőig. Feri azt mondta pár perce, 10 fő alatt lefújja a precízkedést, ha hivatalosan nem látja a levelezőben a nevezéseket.
Kupák, kaja, stb. ára nem jön vissza e létszám alatt.
Úgy látszik, a régi "öregfiúk" csapatból senki nem akar nosztalgiázni kicsit. Pedig 10 lövés fölötti célfeladatot állítottam össze, és nem is túl szélsőséges módon. ;-)