SZERINTEM! Sárga villogós kategóriájú, besorolású lehet felszereltségéből kiindulva a gép (pl.: üzemzavar elhárítós) Azok mind sárga lámpások voltak régen pl.: a BKV-s "sínjáró" skoda liazok vagy daruk, régi autúmentők stb. A lámpán ráadásul lengyel búravédő van, mint a zuk tűzoltókon is. Ezeket összegezve szerintem Elektra lb3 lehet.
Köszönöm szépen, igen erre gondoltam, azért is írtam a dátumot, hogy ha ebben az időben nem gyártották még a Villteszt, akkor biztosan csak az Elektra lesz.
Ha a dátum pontos, akkor Elektra Lb3 lessz. Tudomásom szerint a Villtesz 1.019 még nem volt a 70-es évek elején. Nekem is van egy pár Lb3-asom és mind 74-75 körüli gyártású, már amiken olvasható a gyártási év, de van egy ami biztos régebbi, de azon sajna már nem látható a beütés.
Azt tudom tanácsolni, hogy szerezz valahonnan 12V-os kombi Trabant hátsó ablaktörlő motort. Ugyanaz van a Villteszben is. Én már megjavítottam így néhányat, a 12 voltosra való átalakításon kívül.
Sziasztok ennek a villtesznek a megmentésén dolgozom a két szénkefe tartó le van törve a vezetékek össze vissza a motor még ígyis képes forognia ha benyomom a szénkefét viszont nemtudom az alátétek hogy vannak benne mármint a motor tengején ha valaki tudna alkatrészeket vagy képeket vagy bármilyen segítséget adni nekem nagyon megköszönném!!
Sziasztok van egy villtesz 1.019es kitűnő állapotú forgóvillogóm sajnos első ránézésre tökéletesnek tűnt de szétszedése után kiderült hogy nem a fogaskerekes nagyméretű hajtás van benne hanem a kissebb talppal szerelt ékszíj hajtású motor található benne ha valakinek esetleg lenne egy működő nagyméretű motor szívesen cserélném vagy megvásárolnám!