Nah, bár már leadtam a szavazatom; úgy érzem, illendő érvelni mellette.
Az 1. pontod első fele az, amibe igazából nem lehet belekötni. Korrekt játékmester vagy. S ha Te úgy érzed, hogy sok munkával járna, amit nem tudsz vállalni... Ezzel kapcsolatosan igazából nem tudok, s nem is szeretnék vitatkozni, hisz teljesen érthető, amit írsz. Szóval meghajolnék a döntésed előtt.
A 2. pontod is teljesen racionális, és jogos.
Viszont ha már felvetetted a szavazás és a fellebbezés lehetőségét, szeretnék élni vele.
Szóval az 1. pont második fele...
Lehet, hogy sokak egyértelmű volt a csapat megítélése; számomra bizonyos okból nem volt az. - Igazából egy játékosmozgással kapcsolatos információ volt az ami megtévesztett...e inkább a szívemet. (Szóval olykor tippelésnél is előfordul az, hogy inkább a szívére hallgat, s nem feltétlenül a racionalitására.) -
S nem tudom mekkora részben, de részben ennek is volt köszönhető az a tetemes hátrány, amit szezon elején összeszedtem, s amivel jelenleg is küszködök. (Tudom, ez egyéni szociális probléma... Talán némileg mentségemre szól, hogy a bajnokság első fordulóiban mindenkinél előfordulhat némi tapogatózás.)
Röviden... Ha a Kiskunhalas kiiktatódna a játékból, az én hátrányom is szerintem mérséklődne.
Másrészt mint írtam, a Tippmixes érvelésed is teljesen helytálló - bár én még teljesen szűz kézzel indulnék, ha valaha kitöltenék egy szelvényt; de ez más tészta.
Az biztos, hogy tényleg érdekes lenne, ha például valakinek több tízezer Ft-nyi nyereményt vissza kéne fizetnie ilyen-olyan okból. - Bár mondjuk pont a hétvégén volt szerencsém megismerni 1-2 érdekes Tippmixes figurát; akik hiába nyertek ugyanennyit, lényegében hamar el is bukták. -
Viszont... Csapat megítélése ide, csapat megítélése oda... A csoport többi csapatának le kellett játszania 1 vagy 2 meccset ellene; s bár az ellenfelek (akik nyerni tudtak) megkapták a meccs - s bő 60 percnyi játék - után a megérdemelt 2 pontot; végül mégsem kaptak jóformán semmit az erőfeszítéseik után, mert az illető csapatot törölték.
Azonban volt 2 csapat, ami jól járt; mert tőlük jóformán nem volt mit levonni.
Lenne még egy érvelési pontom, de az nem lenne teljesen korrekt hasonlat.