Hát én nem értem hogy a fenébe ez a jármű kiosztás... Bezzeg ma is FLM 963 van a Parádfürdői járaton. Egészen csütörtökig, aztán naná hogy hétvégére, mikor tudnék menni, jön vissza a fos NIJ 😡
Autópályán lehet álló utast szállítani, ha a busz is szállíthat. Dunaújvárosban azért maradtak ott az emberek, mert nem volt férőhely a buszon, ugyanis vannak olyan típusok, amelyek nem szállíthatnak álló utast se autópályán, se a Kovács tanya aszfaltozatlan bekötőútján(pl. Neoplan Tourliner, Volvo 9700, MAN Lion's Coach).
"Nem tudom azt mondani a kedves magyar honfitársaknak, hogy elképesztő jó szolgáltatást biztosítunk, gyertek és utazzatok. Ezzel szemben azt tudom nekik mondani, hogy nézzétek, ez olyan, amilyen, de a miénk, és olcsón adom ezt a szolgáltatást"
Fel, de könyörgöm 4.napja nem tudtak a telepről egy rissz-rossz Credo EC12-t kihozni (van Makón pár tartalék), vagy mint máskor Szegedről kérni egy tartalék buszt, akár egy Ikarust. Szarjunk bele ugyvan, az utas meg 7.10 helyett érjen be 7.25-30-re mert az egyik busz nem megy, a másik meg 5-10 perccel hosszabb utiranyon pótolja a másikat 😅🫠
Itt Makón érdekes a fordák, egy 2 város között sehol nem megálló autópályás buszra raknak csuklóst meg egyéb alacsonypadlós buszokat, azokra a járatokra Szeged-Makó között (5015) ami minden bokorba megáll, meg távolsági kivitelű, magas padlós buszokat, csak, hogy lassabb legyen a folyamatos utascsere🤣