Kíváncsi vagyok az esélyekre, mennyi az annyi?
Érvénytelen lesz?
Van ami érvényes, van ami nem?
Sehol sem láttam még körkérdést - magad uram, ha szolgád nincsen... körkérdés a blogon..
http://viccesvideok.blogspot.com/
És vélhetőleg ez a differencia megvan az átlagbérekben is, fogadjuk el, lusta vagyok utánanézni, de meglepne, ha nem így lenne.
Namármost, ez nem éppenhogy amellett lenne érv, hogy a holland pógár jövedelméből elvont 10%-nyi pénzből fussa egy nagyvonalúbb állami gondoskodásra, míg a magyar pógár jövedelmének a tizedéből már nem? 30 000 forintból elvégre jobban lehet paternálisnak lenni, mint 6570-ből, nem? Nem éppen ilyenkor kéne azt mondja egy állam, hogy ámberek, járni jár, de nem jut, tehát boldoguljon mindenki, ahogyan bír?
Sajnos de. Nem értem miért nem hiszel Gyurcsánynak magának aki ki is jelentette: Elkúrtuk, és nem az elmúlt 16 évre gondolt. Ez explicite bizonyítható.
Ki mondt ezt neked ? Persze, hogy feltűnik, de a visszaminősítés az tudod mibe kerül ? Ugye tudod ?
Tudod mi lenne, ha nem visszaminősítenének ? Úgy hívják, hogy államcsőd.
A visszaminősítés nem menti Gyurcsányékat, mert az ő hibájukból csak extra áldozatok árán lehet visszaminősítést nyerni. Ha nem cseszték volna el most nem kellene visszaminősülni.
Mindig elcsodálkozom, amikor magukat kiműveltnek és intelligensnek tartó emberek ilyen vastagon bedőlnek a (mindenkori) ellenzék imamalomként mantrázott hülyeségének...
Te tényleg vizsgáltasd meg magad orvossal. Vagy 5 MSZPs ül a börtönben ember. Naponta derül fény újabb és újabb lenyúlásokra. Terézváros pl. a legutóbbi, ha minden igaz...
Bizony. Ez benne van a legelitebb amcsi tanodák becsületkódexeiben is. mert a puskázóka tisztességes versenyt teszik tönkre, ergo kirúgandók. A hamisan vádaskodókkal együtt. Csót: b