Keresés

Részletes keresés

tizsi_85 Creative Commons License 2019.04.16 0 0 11550

Köszönöm! Közben hozzájutottam a robogóhoz (előző hozzászólásomat csak elmondás alapján írtam).
Az indexet megcsináltam, ledes jelzőkkel és terhelésfüggetlen relével. 
Az erő viszont nem bemelegedéskor megy el, hanem magasabb fordulaton, amikor húzom a gázt. indulni jól indul, gyorsul is szépen, de ha emelkedő van vagy odahúzom akkor visszaesik a fordulat, fullad. Sztenderen, terhelés nélkül felpörög ahogy kell. Inkább karburátor tisztítás és beállítás kell neki, arra gondolok.

Előzmény: errorHUN (11547)
Buchert Károly Mihály Creative Commons License 2019.04.15 0 0 11549

Ami a robit illeti.

2015ös kiadás.

én 2017 ben vettem 0 km-eresen.

eddig tettem bele 9100km-ert-

Hibátlan állapotban van.

pöc-röff.hoz visz ahogy kell.

van hozzá doboz,téli gumi szett,ill.riasztó is van benne!

Nem esett,nem dölt.

A napi használatól adódó kisebb karcok vannak rajta!

munkába járásra használom,,napi max. 10-15 km

Buchert Károly Mihály Creative Commons License 2019.04.15 0 0 11548

Sziasztok!

Gyújtást kaptam s szeretnék kicsit ugrani a motorozás terén!

A lényeg hogy szeretném a Ry6 robogómat eladni és át ülni egy x-Ray 50-esre.

Ha esetleg valaki tud valami érdemlegeset akkor hálás lennék!

köszönöm.

errorHUN Creative Commons License 2019.03.30 0 0 11547

Üdv. Index: Ha kiég egy izzó, akkor az az oldal gyorsabban villog, csere. A másik oldal rendesen, oldalanként kap áramot a kapcsolóról. Motor: Ha bemelegedés után elmegy az ereje akkor kopott a motor, nem tömít a dugattyúgyűrű, felújítás nem kis pénz, plusz teljes blokk széthúzás...

Előzmény: tizsi_85 (11543)
ugyörgy Creative Commons License 2019.03.26 0 0 11546

Sziasztok.

Eladó lett a Goccia 2t robogóm. érdeklődni lehet akár itt is.

eiplsoma Creative Commons License 2019.03.26 0 0 11545

Sziasztok!

Van egy keeway f-act evo 50 2t-m és nincs töltése az akksinak. Valaki tudna egy kapcsolási rajzzal szolgálni? Illetve mi lehet a hiba? Van külön vezeték a lendkerékből, ami az akksi töltésére szolgál, vagy a fesszabon megy keresztül. Lehet gallyra ment a fesszab, vagy valahol a kábel ment tönkre, esetleg valami biztosíték. Valakinek valami tapasztalata ezekkel kapcsolatban?

Csubinó Creative Commons License 2019.03.16 0 0 11544

Sziasztok!

Van egy Keeway Focus 50 2t(2006)robogóm,6000km-rel.Az a gond vele,hogy lábra állítva, teljes gázon(csak melegen csináltam)fullad és kékesen nagyon füstöl.Ha megyek vele akkor is fullad,de a lendülettől nem annyira.

Amikor megállok, a kipufogó égett olajszaggal füstöl.Sok olajat kap?Hol lehet állitani rajta? Azt sem szeretném,ha keveset kapna.Megne ragadjon.Ha tudna valaki segíteni,nagyon meg köszönném.

Üdv.Csubinó.

tizsi_85 Creative Commons License 2019.03.13 0 0 11543

Kedves fórumozók!

Ha egy Keeway Focus első indexében tönkremegy az izzó foglalat, utána indexeléskor mind a maradék három izzónak villogni kell? Mintha elakadásjelző lenne? A tulajdonos szerint foglalatot kell cserélni.
Valamint bemelegedés után elmegy az ereje. Lehetséges, hogy nem gyári henger van benne?
Köszönöm a válaszokat!

Schobby Creative Commons License 2019.03.08 0 0 11542

Halli,

Én küzdöttem korábban a Keeway 2T kipufogóval (lelazult, hangos volt), azóta olajozás nélkül tönkretettem a motort, és új 50-essel feltámasztottam. Így derült ki, hogy eddig 70-essel jártam (köszi egykori eladóm...). Most jobb a hangja, de gyengébb is lett. Gps-sel 47 a vége.

Vajon azért mert bejáratós (kb 300 km), vagy karburátor beállítás, vagy főtengely/csapágy fogja vissza (azt ugyanis nem cseréltem mikor megszorult), vagy csak egyszerűen ennyit bír az öreg kínai a 90 kilós gazdával?

Köszönöm a válaszokat. GCS

Tomom Creative Commons License 2019.03.02 0 0 11541

Sziasztok. Adott egy Keeway flash 50 2t robogó... cdi-t szerettem volna cserélni benne, de hiába rakok bele folytás nélkülit, azzal sajnos el sem indul. Mi lehet a probléma? 3 különböző gyártótól származót probáltam, de semmi. A gyárival azonnal indul, de azzal 45-50 a vége

ugyörgy Creative Commons License 2018.12.11 0 0 11540

megoldva:)

Előzmény: ugyörgy (11539)
ugyörgy Creative Commons License 2018.12.06 0 0 11539

Sziasztok.

Valakinek van esetleg egy fölösleges Hurrican első sárvédője??, ami nem repedt/törött/hiányos??? a szín mindegy.

köszi

k.f.evo Creative Commons License 2018.11.11 0 0 11538

Vagy az olajozó rendszer használod vagy  a benzin mellé a tankba teszel olajat, tök mindegy, csak kapjon olajat. Különben a motor  tönkre megy. 

Előzmény: Schobby (11537)
Schobby Creative Commons License 2018.11.10 0 0 11537

Halli,

Köszönöm a választ, sajnos nem tudom pontosan melyik évjárat a motor, csak feltettem az újonnan vett kipufogót...

Azóta egyébként a sima tömítés kiégett belőle, tűzkarika került bele megint. Még jó a hangja, de nem lesz ez mindig így... A bowdent megpróbálom, bár szemre nem tűnt nagyon kopottnak - ennyit megér egy próba.

Még egy kérdésem lenne: ha az olajozással lenne gondom, és 'elhagynám' , elég a benzinbe tölteni, vagy számítsak nem várt károsodásokra...

Előre is kösz

Előzmény: k.f.evo (11535)
k.f.evo Creative Commons License 2018.11.07 0 0 11536

Kicsit bővebben írd le, mikor fullad le. Beindul, kicsit pörög, leáll. Vagy beindul, gázt adsz és lefullad.

Előzmény: Napoleon66 (11534)
k.f.evo Creative Commons License 2018.11.07 0 0 11535

A kipufogóval két dolog lehet. Az egyik, hogy ott ahol a vázhoz kell rögzíteni, nincs rendesen a helyén és feszül, amikor a kiömlőnél rögzíteni akarod. Nem tudod helyére illeszteni teljesen. A teli tömítésnél speciel nekem a tűzkarika jobban bevált.  A váz tartónál csak egy csavart szoktam betenni, azt is lazán, hogy a kipu könnyedén tudjon mozogni, de ne essen le. Majd amikor meghúztam a tőcsavarokat, utána húzom meg a rögzítőket. A tőcsavaroknál alátét, rugós alátét párost használok, mert már én is vesztettem el anyát a rázkódás miatt. A másik hiba lehet, hogy a tömítésnél a kipufogó végén a felület már nem sík, hanem görbe. Meg van egy kicsit hajolva. Úgy nem fog tökéletesen zárni és kifúj. Egyet tudni kell, hogy a keeway 2008 után változtatott a kiömlőn(Szög, elfordulás). A régi, 2008 előtti hengerhez az új kipufogók nem teljesen illeszkednek. Kell egy kicsit bűvészkedni velük. Az új hengerekkel meg azért van gond, mert némely gyártó még mindig a régi hengerhez gyártja a kipufogót. Mint esetemben 2012-es Fact Evo és Giannelli Next 2 kipufogó. Nem igazán akart pontosan illeszkedni. Kipróbáltam egy régi őskövülettel, tökéletesen passzolt.

A műszernél valószínűleg a bowden a ludas. Elkoptak a végei.  Nálam is dettó ugrált a kilométeróra. Vettem egy újat, 2cm-el hosszabbat, azóta jó.

Előzmény: Schobby (11533)
Napoleon66 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 11534

Sziasztok, cpi Oliver cityröl van szó.
Új karbi, benzincsap, gyertya + pipa.
Önindítorol, berugókarol elkapja de lefulad.
S.O.S. Nincs ötletem. Kezdem feladni.
Előre is köszönöm .

Schobby Creative Commons License 2018.10.29 0 0 11533

Helló mindenki,

Először lépek be, valószínűleg csak nekem lesz új amit kérdezek, de megpróbálom...

F-act 50 2T kipufogó hangos. Vadi új komplett van rajta (én raktam fel), olyan érzésem van, hogy a leömlőnél nem zár rendesen. Először tűzkarikával próbáltam, rövid ideig jónak tűnt, de az (Üllői) út szétrázta. Most 'hagyományos' tömítést tettem közé (+paszta), nem lett csendesebb. A motor rezonanciája okozza, vagy nem találkoznak a felületek? Egy csavart már beleszakítottam meghúzáskor (most túlméretes menetszár/kontraanya van benne).

Más: sebességmérő. Már kendácsolva volt, mikor megvettem, többször is szétszedtem, egyszer ment, egyszer nem. Amikor 'nem megy', ugrál és akkorát ránt a mutatón, hogy azonnal eltörik. A műszer lehet elfáradva, vagy inkább a bowden/kerékagy felől hibás?

Köszönöm a válaszokat előre is.  

Törölt nick Creative Commons License 2018.10.25 0 0 11532

Aki tud segítsen,kérem!
Keeway Flash első lámpa foglalatról és csatlakozóról teszek ide képet.
Kérem,hogy akinek van ilyen motorja és/vagy tudja hogy ilyen van-e benne gyárilag vagy nem,az jelezze!
Köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2018.10.25 0 0 11531

Köszi,ez már megvolt.
A flash-ról nem igen írnak sehol és semmi komoly infót nem tudtam meg róla....
Nah mindegy...majd lesz valahogy.....legfeljebb járok lámpa nélkül.
Egy kérdés azért nagyon nem hagy nyugodni!Miért van 2db 2szálas izzó benne,ha mindkét izzón csak a távolsági szál van bekötve????

Előzmény: zsolank (11530)
zsolank Creative Commons License 2018.10.25 0 0 11530

itt letöltöd az xls-t. 1088 és 1115 ös sor. https://keeway.hu/alkatreszkatalogusok

Előzmény: Törölt nick (11529)
Törölt nick Creative Commons License 2018.10.24 0 0 11529

Szia!

Köszönöm a részletes választ,de nekem még a fesz.korlátozó sem olyan.... :(
Levettem az összes burkolatot és nem találtam sehol a söntöt.
Még csak a kábelen sem találtam sehol csatlakozási pontot sem.....
Lehet,hogy nincs is benne?
Továbbá azt sem értem,hogy minek bele H4,amikor csak a távolsági szálat használja az ember mindkét izzón....a tompított feleslegesen van benne...
Nem értem én ezt a kínai gondolkodást.....
Én egy H7-el oldottam volna meg.Vagyis kettővel.

Előzmény: zsolank (11528)
zsolank Creative Commons License 2018.10.24 0 0 11528

Üdv. A lámpa idom alatt, a kormány oszlopon középen. a feszültség korlátozóval együtt.

kapcsolási is van benne: https://scootergrisen.dk/scooterhjemmeside/download/keeway_focus_matrix_servicemanual.pdf

Amúgy figyelni kell rá,hogy az izzók a gyári teljesítményűek legyenek.

Azaz ne H4 55/60W hanem H4S 35W pl.

Ha mindehol megfelelő,akkor nem csapkodja ki egyiket se.

A sönt és a fesszab kb 4000 pénz ha jól rémlik.

Előzmény: Törölt nick (11527)
Törölt nick Creative Commons License 2018.10.23 0 0 11527

Szia Zsolank!

Meg tudnád mondani,hogy mátrixon hol van pontosan az a söntellenállás?
Flash-nél nekem is ilyen problémám van,csak nem találom sehol azt a szerencsétlen ellenállást,de még a helyét sem.
Hova csatlakozik?Minden infó érdekel!
Előre is köszönöm a segítségedet!

Továbbá van még pár kérdés ha tudnál segíteni..... :)

Előzmény: zsolank (11500)
xantia1.9d Creative Commons License 2018.10.21 0 0 11526

Üdv mindenkinek. Keletkezett nekem egy olyan problémám, hogy kiégett az első izzó, tompított is és a reflektor is. Megmértem normál fordulaton 44 voltot ad. Hátul ok minden csak elől. Mi lehet vele?

Törölt nick Creative Commons License 2018.10.19 0 0 11525

Szia!

Mondjuk nem ártana tudni,hogy milyen gép!?Turmixgép? :D
Karburátorbeállítás vagy gyújtás probléma.
Én a helyedben kivenném a gyertyát első körben és megvizsgálnám.

Előzmény: keresztapa6909 (11524)
keresztapa6909 Creative Commons License 2018.10.18 0 0 11524

sziasztok!  Melegen nem indul a gép mi lehet a gond???

Törölt nick Creative Commons License 2018.10.17 0 0 11523

Itt vannak a lemaradt képek,bocsi! :)

Előzmény: Törölt nick (11522)
Törölt nick Creative Commons License 2018.10.17 0 0 11522

Sziasztok!

Keeway Flash 50/2T-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem.

- Az ülés alatti üvegcsöves biztosíték hány amperes gyárilag?

- Van-e és ha igen,akkor hol van a terhelés ellenállás a világításhoz.(én sehol sem találtam de még helyét sem)

- A mellékelt képen léfő csatlakozóról tudható-e,hogy minek a csatlakozója?(ülésburkolat alatt van az olajtartály mellett)

Köszönöm!

SZ.LUI Creative Commons License 2018.10.15 0 0 11521
Előzmény: Geller81 (11519)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!