Eddig úgy néz ki, hogy pénteken nem is lesz edzés. Ennek két oka is van. A Janó, meg én évzáró céges bulin leszünk délután, és valószinű szesz is lesz. A másik, hogy ESZI szalagavató is lesz, így valószinű, hogy kevés emberke marad, aki nem érdekelt elfogatható indok nélküli távollétben. A vasárnapi indulást a szerdai edzés után felírom.
A változás sajnos kizárja a lehetőségét hogy részt vegyek a holnapi meccsen :S 5 órakor zh-t kell írnom újvárosba.(évközi jegyes ) Sok sikert a csapatnak! Remélem Gyöztök!:)
Pénteken ott leszek az edzésen, de ez nekem rossz hír szombatra, de nem gond, megoldom. Viszont érdről valahogy el kellene jutnom 19.30ra Budapestre a Keletihez, hogy a 19.45-ös pécsi IC-t elérjem.
Dunaújvárosban eladták a termet a fejünk felől, így ott nem tudunk meccset rendezni. Mivel az idő rövid volt, és nem akartam megkockáztatni egy kétes kimenetelű VB döntés 0-5-öt, így egyedül inteztem mindent, és nem kérdeztem meg senkit a csapatunkból. A meccs ugyan így szombaton, csak Érden lesz 16.00.-kor. Ez sokban nem változtat dolgokat, mert indulni ugyan úgy 13.15-körül kell, csak jóval később érünk haza. Legyetek szívesek a leírtak szerint készülni, mert nem volt kis meló elintézni.
Amennyiben tuti lesz vedd fel a Csigával a kapcsolatot, hátha el tud jönni Ő is, és a haza útat meg tudjátok oldani. Jó lenne már egyszer két kapust látni edzésen.
Szerintem az eredmény jól a csapatok fordítva vannak irva. Ezt abból gondolom, hogy a kommenekben gratulálnak a fiuknak a győzelemhez. Bár bztosat nem tudok én sem.